- 22 Şubat 2010
- 1.552
- 44
- 158
- Konu Sahibi doruk14092011
-
canım benim ramazan bayramında bende hamileydim kurbana 3 kişi olucaz derken olmadı işte benim korkum şu ömrü o kadarmıydı acaba yoksa önlem alınmadığından mı öldü bir yerde okudum ALLAH ömrü yazınca ne 1 sanıye erken ne 1 saniye geç alınırmış can ne zamansa vakit benim elim kolum dilim bağlandı ya resmen ne zaman hareket ettiğini bilmiyorum hatırlamıyorum inanın
ölümlerde yani ecel geldiğiinde ne olursa olsun insan ölür dimi
sizleri seviyorum çok güzel yazmışsınız arkdaşlar sadece özlüyorum işte ağlamıcam artık desemde sulu gözlüyüm ne yapayım akıyo yaşlar ara sıra
bu ay içinde bakalım doktor kontrole gidicem bakalım ne dicek doktor bu ay son bidahaki ay kim nederse desin doktoru dinlemicem çalışmalara başlıcam 3 ay bitcek sezeryan olduğum için beklemem lazım ama beklemicem istemiyorum
kızlar kendime öyle kızıyorum öyle kızıyorumki sinir oluyorum kendime hamileliğim o kadar güzel gitti oğlum hiç mi hiç üzmedi beni ne olduysa ramazan ayında oldu herşey ters döndü dinlenemedim hep çalıştım 1 de annemden geliyodum yatıp 3 te kalkıp eşime sahura kalkıyodum sonra yatıyodum 6 da işe gitmek için kalkıyodum eşim 4 12 di hep ramazanda zaten wc ye çok gidiyodum öyle yapa yapa oğlumu kaybetmişim meğer herkeste konuşuyodu ne güzel hamilelik bak diye nazara mı geldim ben ya kızlar oğlum melek olduktan sonra benim kafa gitti ister istemez hatırlayamıyorum bazı şeyleri ama bi gece tv izlerken engelli çocukları görünce ALLAH ım hergün ağlamaktansa 1 kere ağlayım dedim oğluma hergün bakım ölmektense 1 kere öleym dedim dayanamam dedim kabul oldu galiba hatırlıyorum bide böyle imtihanlar günahı olanlara da verilirmiş günahları af olsun diye bende diyorum acaba günahlarımızmı af oldu şunu anlamaya çalışıyorum ne yapsaydık yada düzgün gitseydi yine hamileliğim heralde o zaman yine ölcekti ihmaldenmi öldü ihmal insanın ömrünü kısaltır mı kızlar bide bir tane video izledim sırat köprüsü diye izleyin bak nasıl ağladım nasıl ağladım bide diyorum benim oğlum derse senin yüzünden öldüm naparım kuzum benim ya
öncellikle çook geçmiş olsun yazdıklarını okurken içim yandı tıkpı benim yaşadıklarımdı .... bende 1 ekim2011 erken doğum yaptım iki meleğim prensesim vardı benimde sadece 1,5 bün dayanabildi o minicik yürekleri... çok kolay olmamıştı onlara kavuşmam ama çok çabuk oldu gidişleri..biliyorduk erken geleceklerdi ama bu kadarda erken beklemiyorduk.ilerleyen zamanlarda onları çok yormayayım diye 1 gün öncesinden almıştım bende her bişeyciklerini ama olmadı... bugün 41 gün oldu onlardan ayrılalı hala elim göbeğimde sanki onlar varmış gibi uyuyorum alışamadım yokluklarına içim çokk acıyorrabbim kimseye yaşatmasın.
Bence artık kendini suçlamaktan vazgeç.Biliyorum ilk önce hatayı kendinde arar insan.Şöyle yapsaydım böyle yapsaydım nolurdu olurmuydu.Sonra doktor hatası dersin.Suçlamalar acabalar hiiiiç bitmez.Bu seni daha da kötüye götürür.Bu düşünceler maalesef yavrunu geri getirmeyecek.Senin gibi hamilelik geçiren hatta daha da hareketli olan,sürekli ayakta çalışmak zorunda olan binlerce hamile kadın var çatır çatır da doğuruyo.Kendini suçlama.Kendine ufak uğraşlar bul.Mesela ben puzzle yapardım.İnanılmaz kafa dağıtıyo.Bir an önce toparlanırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?