ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

ben de ramazanı hamile geçirecektim hamileliğimin sonları olacaktı,oruç tutamayacağım için biraz hüzünlüydüm,nereden bilecektim ramazan gelmeden çok önce herşeyin bitmiş olacağını,ramazan da orucumu tutmak nasipmiş.ecel geldiğinde ne 1 saniye geri ne de 1 saniye ileri vakti zamanında şaşmaz.

sizleri seviyorum çok güzel yazmışsınız arkdaşlar sadece özlüyorum işte ağlamıcam artık desemde sulu gözlüyüm ne yapayım akıyo yaşlar ara sıra

sizleri seviyorum çok güzel yazmışsınız arkdaşlar sadece özlüyorum işte ağlamıcam artık desemde sulu gözlüyüm ne yapayım akıyo yaşlar ara sıra

canım benim ben de seni seviyorum..özleyeceksin de ağlayacaksın da..ağla ki içindekileri akıt gitsin,birikmesin..gör bak herşey yoluna girecek inşallah burada birbirimizin güzel haberleriyle sevineceğiz ..

bu ay içinde bakalım doktor kontrole gidicem bakalım ne dicek doktor bu ay son bidahaki ay kim nederse desin doktoru dinlemicem çalışmalara başlıcam 3 ay bitcek sezeryan olduğum için beklemem lazım ama beklemicem istemiyorum

canım sakın böyle birşey yapma,doktorlar sezeryandan sonra en az 6 ay beklemenin şart olduğunda hemfikirler.Allah korusun beklemeden hamile kalırsan rahmin tam iyileşmediği için ileriki zamanlarda karnın genişledikçe rahmin dikiş yerinden patlayabilir bu da çok kötü olur.biliyorum hemen hamile kalırsan acın bitecekmiş gibi hissediyorsun kaybettiğin bebeğine sahip olacakmışsın gibi geliyor.ben de aynı şeyleri hissediyordum üç dört ay önce.ama zamanla daha mantıklı düşünmeye başladım.lütfen sabırlı olmaya çalış.sen beni dinlemiyorsun ama çok mu zor bir psikiyatriste gitmek yahu? alt tarafı sana vereceği 10mg.lık cipralex.günde bir tane alacaksın.ve yan etkisi yok.seni uyutmuyor,uyuşturmuyor.ilaç aldığını hissetmiyorsun.göreceksin ki 2 hafta içerisinde kendini çok daha güçlü hissedeceksin.bugün bende cuma sohbeti var da zil çaldı komşular gelmeye başladı sora gene yazcam elimden kurtulamazsın hadi bye şekerim

RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNSALLAH. COK ZOR hıc kolay değil ben 5 haftalıkken kaybettığimde yıkılmıstım siz 33 haftalıkkken onunla yasadıgınız anlardan sonra böyle olması İLAHİ TAKDİR RABBIM SANA BİR FIRSAT VERMİŞ ŞÜKRETMENI İSTİYOR VE SABIRLA DUA ETMENI BEKLIYOR EMIN OLCENNETE KAPILARINI SANA EVLADIN ACACAK İNSALLAH. SABIR DILIYORUM SENIN ADINA

Çok şey yazmak geçiyo içimden sana Aslıhan ama boğazıma birşey düğümlendi yazdıklarını okuyunca,ne içimden geçenleri yazabiliyorum ne de gözyaşlarıma engel olabiliyorum..Tek bildiğim sen kötü bir anne olamazsın,lütfen metanetli olmaya çalış unutma veren de Allah alan da,eminim o çok iyi ellerde,cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim sana ve seninle aynı acıyı yaşayanlara sabır versin,en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz

öncellikle çook geçmiş olsun yazdıklarını okurken içim yandı tıkpı benim yaşadıklarımdı .... bende 1 ekim2011 erken doğum yaptım iki meleğim prensesim vardı benimde sadece 1,5 bün dayanabildi o minicik yürekleri... çok kolay olmamıştı onlara kavuşmam ama çok çabuk oldu gidişleri..biliyorduk erken geleceklerdi ama bu kadarda erken beklemiyorduk.ilerleyen zamanlarda onları çok yormayayım diye 1 gün öncesinden almıştım bende her bişeyciklerini ama olmadı... bugün 41 gün oldu onlardan ayrılalı hala elim göbeğimde sanki onlar varmış gibi uyuyorum alışamadım yokluklarına içim çokk acıyorrabbim kimseye yaşatmasın.

kızlar kendime öyle kızıyorum öyle kızıyorumki sinir oluyorum kendime hamileliğim o kadar güzel gitti oğlum hiç mi hiç üzmedi beni ne olduysa ramazan ayında oldu herşey ters döndü dinlenemedim hep çalıştım 1 de annemden geliyodum yatıp 3 te kalkıp eşime sahura kalkıyodum sonra yatıyodum 6 da işe gitmek için kalkıyodum eşim 4 12 di hep ramazanda zaten wc ye çok gidiyodum öyle yapa yapa oğlumu kaybetmişim meğer herkeste konuşuyodu ne güzel hamilelik bak diye nazara mı geldim ben ya kızlar oğlum melek olduktan sonra benim kafa gitti ister istemez hatırlayamıyorum bazı şeyleri ama bi gece tv izlerken engelli çocukları görünce ALLAH ım hergün ağlamaktansa 1 kere ağlayım dedim oğluma hergün bakım ölmektense 1 kere öleym dedim dayanamam dedim kabul oldu galiba hatırlıyorum bide böyle imtihanlar günahı olanlara da verilirmiş günahları af olsun diye bende diyorum acaba günahlarımızmı af oldu şunu anlamaya çalışıyorum ne yapsaydık yada düzgün gitseydi yine hamileliğim heralde o zaman yine ölcekti ihmaldenmi öldü ihmal insanın ömrünü kısaltır mı kızlar bide bir tane video izledim sırat köprüsü diye izleyin bak nasıl ağladım nasıl ağladım bide diyorum benim oğlum derse senin yüzünden öldüm naparım kuzum benim ya

cnm Allah sana bol bol sabır versin inan okudukça ağladım yazdıklarını çok zor biliyorum hamilelikte insanın aklına herşey gelir kendi kendini suçlama yada şuçlayacak bişi arama rabbim onun ömrünü öyle biçmiş takdiri ilahi yapacak bişi yok demekki böyle hayırlıymış senin ve bebeğin için inşallah ahirette senin şefaatçin olcak onun elini tutup cennete gitmeni nasip etsin yüce mevlam inşallah dua edelim rabbim en kısa zamanda tekrar bebiş versin sana doruk için kardeş olsun emin ol onuda doruk kadar çok seveceksin acın taze ve büyük bu yüzden sevemeyecekmişsin gibi gelir sana ama oda senin evladın olcak hiç sevilmezmi üzme kendini rabbime teslim ol dua et inan en kısa zamanda aşacaksın sıkıntılarını rabbim yar ve yardımcın olsun...

Allah sabırlar versin. seni anlamak zordur eminim ama kendini daha fazla yıpratma nolur...
senin yaptıklarında bebek düşürecek bir hareket yok tuvalete sık gitmekle gece kalkıp sahur hazırlamakla bebek düşmez. şeytan sana vesveseler veriyor.Rabbim o kadar ömür biçmiş sabına. boşuna kendini dinleyip şeytanın vesveselerine alet olma eminim çok zor bir durumdur. ama lütfen... benim annem ramazan ayında bana hamileymiş hem de 2-3 aylık. oruç tutmuş. temmuz ayında, güneşin altında, tarlada çalışarak, sahur yapmadan, yaptığı iftarı da geri çıkarta çıkarta.. hem de halalarımla birlikte yarış tutarak demişler banane sen de çalışacaksın. düşünebiliyor musun düşürse annem düşürürmüş beni...
duana gelince tevbe et ve bir daha öyle dualar etme hayırlısını ancak Allah bilir biz bilmeyiz. -se li -sa lı dualarda bulunma şu olmaktansa şu olsun deme. Allahım bana en güzelin en hayırlısını ver de sağlık ver sıhhat ver uzun ömür ver herşeyden bol bol iste Rabbimin hazinesi sonsuz..
Üst komşumun evvelki yıl oğlu düğtü pencereden 1,5 yaşında 6. kattan vefat etti kadın çok üzüldü, 2 ay sonra tekrar hamile kalmış şimdi de kızı var.. bizlerde aylardır uğraşıyoruz ki çocuğumuz olsun.. Rabbim bizim için en hayırlısını biliyor.. en iyisi ondan her daim hayırlısını istemek daha beterini düşünüp kendini rahatlatmak... ya oğduktan aylar sonra ölseydi o zaman çok daha kötü olurdu. Rabbim sabır versin..

Son düzenleme:
Allahım size çok çok sabır versin yardımcınız olsun...
İnşallah bundan sonra çok çok mutşu olursunuz...
ben çok üzüldüm...

Bence artık kendini suçlamaktan vazgeç.Biliyorum ilk önce hatayı kendinde arar insan.Şöyle yapsaydım böyle yapsaydım nolurdu olurmuydu.Sonra doktor hatası dersin.Suçlamalar acabalar hiiiiç bitmez.Bu seni daha da kötüye götürür.Bu düşünceler maalesef yavrunu geri getirmeyecek.Senin gibi hamilelik geçiren hatta daha da hareketli olan,sürekli ayakta çalışmak zorunda olan binlerce hamile kadın var çatır çatır da doğuruyo.Kendini suçlama.Kendine ufak uğraşlar bul.Mesela ben puzzle yapardım.İnanılmaz kafa dağıtıyo.Bir an önce toparlanırsın inşallah.

çok geçmiş olsun canım başınız sağolsun.henüz çok yeni acın.ateş düştüğü yeri yakarmış,ama seni çok iyi anlıyorum Allah sabır versin.kaç haftalık doğdular?

bilmiyorum tatlım ya ne yapayım ne edeyim annemde hep diyo dantel ör vakit geçsin hiç canım istemiyor yılbaşında işe başlıcam hiç canım istemiyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…