canım benim ramazan bayramında bende hamileydim kurbana 3 kişi olucaz derken olmadı işte benim korkum şu ömrü o kadarmıydı acaba yoksa önlem alınmadığından mı öldü bir yerde okudum ALLAH ömrü yazınca ne 1 sanıye erken ne 1 saniye geç alınırmış can ne zamansa vakit benim elim kolum dilim bağlandı ya resmen ne zaman hareket ettiğini bilmiyorum hatırlamıyorum inanın
ölümlerde yani ecel geldiğiinde ne olursa olsun insan ölür dimi[/QUO
ben din kültürü öğretmeniyim bak ne güzel anlatmışsın.Rabbim onun ömrünü o kadar yazmış.en son ne zaman hareket ettiğini hatırlamıyorum diyorsun.sana hatırlatmayan kim?bi de böyle düşünmek lazım.üzülme demek çok kolay.ama demek de zorundayım.bende yaşadım aynı acıları Rabbim bi daha yaşatmaz inşallah.inşallah bi daha evlat acısıyla sınanmayız.ben de asla atlatamam diyordum ama burda bizden daha kötü anları yaşamış insanlarla tanıştım.bebeğini doğurmuş,emzirmiş,koklamış 2 gün sonra kaybetmiş.onların acısı bizden daha da ağır.en azından biz yüzünü görmedik,kokusunu duymadık.bi de öyle olsaydı ne yapardık
verende Allah alan da.çok şükür halimize diyorum ben hep.doruk a şimdi bakıldığı gibi kimse bakamazdı.melisimle doruk çok mutlu,çok rahat