• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

ay canım acılarımız aynı aynı ah eşyalr kapılar kitleniyo sütlerimiz indi yani yazamıyorum canım çok acıyor ben çok özlüyorum o kadar özlüyorum ki hareketlerini bana dediler psikiyatri ben istemedim bende şöyle durum var konusunu ben açayım hani biri sorucak diye ödüm kopuyo yolda ölü gibiyim kimseye bakmıyorum sorucaklar diye yeni yeni çıkmaya başladım dışarı, dışarı dediğimde anneme gelmek için bu sıralar eşim gececi o yüzden ben insanlardan kaçmaya başladım annemde bile biri gelse başka odaya giriyorum canım bizde anne olucaz dimi ben 24 yaşındayım ama kendimi 80 yaşında gibi yorgun istiyorum herşeyin boş olduğunu anladım ben evet numaralarımızı verebiliriz inan bizi kimse anlamaz yaşayan anlar gerçekten şu azıcık toplamaya başlarken kendimi bu yazılarrla kimse söyleyemediklerimi buraya yazdım bayramda daha beter olucam şimdi bilmiyorum bu bayram beni yalnız bırakmayın ne olur....

canım benim,bayramda beter olucam deyip te kendini kötüye şartlama.ben güçlüyüm,bunu da atlatıcam,ben Allahın sevgili bir kuluyum ki bana böyle bir imtihan verdi diye düşün.Allah bana kafidir,O ne güzel vekildir zikrini bol bol içinden geçir.hem biliyorsun belki Peygamber efendimizin de iki küçük erkek çocuğu bebekken ölmüş.O mübarek insan da bizim gibi evlat acısı çekmiş.O da üzülmüş ağlamış.ama bilki evlatlarımız bize Allahın emaneti.emanetin sahibi bir bildiği var ki yavrularımızı istediği an geri aldı.buna isyan etmek,ağlamayı,yası çok abartmak günah biliyosun.demekki yaşamaları hayırlı değildi, bunu biz bilemeyizki.seni çok çok iyi anlıyorum güzelim çünkü acın daha çok taze ve ben de senden 9 yaş büyük olmama rağmen aynı senin gibiydim ilk başlarda.arkadaşlarım,ailem habire beni teskin etmeye çalışıyordu.hep suçlayacak birilerini aradım.gece yastığa başımı koyduğumda hesaplaşmaktan uyuyamıyordum. hayalimde doktorlarla kavga ediyordum,hesap soruyordum niye bana yat demedin,niye hastaneye hemen gel demedin falan filan..acaba ameliyathanede kuvöz varmıydı,acaba ona iyi bakamadılar mı,acaba temizlik yapıp yorulmasaydım yine kanamam olurmuydu,keşke şöyle olsaydı böyle olsaydı...çok hesaplaştım çoookk...ama inan bu bir süreç ve geçecek yemin edebilirim.tabiki sen de anne olacaksın Allahın izniyle,neler yaşayanlar var.doktorum programına çıkan bi doktor var ayça kaya iç hastalıkları uzmanı belki denk gelmişsindir,o sevimli hatun tam 10 adet düşük yapmış bebeğine kavuşana kadar biliyomusun? ve asla pes etmemiş,doktorlar ona artık hamile kalma demişler ama o inat etmiş,Allah da nasip edince kucağı dolmuş.yani uzun lafın kısası bu dünyada başımıza gelen iyi şeye çok sevinmemeli,başımıza gelen kötü gibi gördüğümüz şeylere deçok üzülmemeliyiz.çünkü herşeyin ardında aklımızın alamayacağı sırlar gizli olabilir.hakkımızda şer gibi görünen birşey bizim için hayırlı olabilir.tamammı canım?böyle hacı hocalar gibi konuştum biraz ama bunlar doğru yani bu yalan dünyanın gerçekleri,bir müslüman böyle yaşamalı,anca bu felsefeyle yaşarsak mutlu olabiliriz bence.insanlardan kaçmana gerek yok ayrıca,ben de ilk başta hiç misafir görmek istemedim ama annem de kaldığım için mecbur birsürü insan geçmiş olsuna ve taziyeye geldi.sonra alıştım hatta konuşmak beni rahatlattı.sen de konuş hiçbişeyi içine atma.tekrar söylüyorum bu bir yas süreci yaşadıkların,düşündüklerin çok normal.ne tesadüf benim de eşim gece çalışıyor bu arada:) sana cebimi becerebilirsem özel mesajla atıcam.facebook sayfan varsa beni ekleyebilirsin.adım Elif cümbüş gezen.bayramda aile ziyaretleri dışında evdeyim ve seni yalnız bırakmam canım aşkolsun.Allaha emanet ol :)

canım benim,bayramda beter olucam deyip te kendini kötüye şartlama.ben güçlüyüm,bunu da atlatıcam,ben Allahın sevgili bir kuluyum ki bana böyle bir imtihan verdi diye düşün.Allah bana kafidir,O ne güzel vekildir zikrini bol bol içinden geçir.hem biliyorsun belki Peygamber efendimizin de iki küçük erkek çocuğu bebekken ölmüş.O mübarek insan da bizim gibi evlat acısı çekmiş.O da üzülmüş ağlamış.ama bilki evlatlarımız bize Allahın emaneti.emanetin sahibi bir bildiği var ki yavrularımızı istediği an geri aldı.buna isyan etmek,ağlamayı,yası çok abartmak günah biliyosun.demekki yaşamaları hayırlı değildi, bunu biz bilemeyizki.seni çok çok iyi anlıyorum güzelim çünkü acın daha çok taze ve ben de senden 9 yaş büyük olmama rağmen aynı senin gibiydim ilk başlarda.arkadaşlarım,ailem habire beni teskin etmeye çalışıyordu.hep suçlayacak birilerini aradım.gece yastığa başımı koyduğumda hesaplaşmaktan uyuyamıyordum. hayalimde doktorlarla kavga ediyordum,hesap soruyordum niye bana yat demedin,niye hastaneye hemen gel demedin falan filan..acaba ameliyathanede kuvöz varmıydı,acaba ona iyi bakamadılar mı,acaba temizlik yapıp yorulmasaydım yine kanamam olurmuydu,keşke şöyle olsaydı böyle olsaydı...çok hesaplaştım çoookk...ama inan bu bir süreç ve geçecek yemin edebilirim.tabiki sen de anne olacaksın Allahın izniyle,neler yaşayanlar var.doktorum programına çıkan bi doktor var ayça kaya iç hastalıkları uzmanı belki denk gelmişsindir,o sevimli hatun tam 10 adet düşük yapmış bebeğine kavuşana kadar biliyomusun? ve asla pes etmemiş,doktorlar ona artık hamile kalma demişler ama o inat etmiş,Allah da nasip edince kucağı dolmuş.yani uzun lafın kısası bu dünyada başımıza gelen iyi şeye çok sevinmemeli,başımıza gelen kötü gibi gördüğümüz şeylere deçok üzülmemeliyiz.çünkü herşeyin ardında aklımızın alamayacağı sırlar gizli olabilir.hakkımızda şer gibi görünen birşey bizim için hayırlı olabilir.tamammı canım?böyle hacı hocalar gibi konuştum biraz ama bunlar doğru yani bu yalan dünyanın gerçekleri,bir müslüman böyle yaşamalı,anca bu felsefeyle yaşarsak mutlu olabiliriz bence.insanlardan kaçmana gerek yok ayrıca,ben de ilk başta hiç misafir görmek istemedim ama annem de kaldığım için mecbur birsürü insan geçmiş olsuna ve taziyeye geldi.sonra alıştım hatta konuşmak beni rahatlattı.sen de konuş hiçbişeyi içine atma.tekrar söylüyorum bu bir yas süreci yaşadıkların,düşündüklerin çok normal.ne tesadüf benim de eşim gece çalışıyor bu arada:) sana cebimi becerebilirsem özel mesajla atıcam.facebook sayfan varsa beni ekleyebilirsin.adım Elif cümbüş gezen.bayramda aile ziyaretleri dışında evdeyim ve seni yalnız bırakmam canım aşkolsun.Allaha emanet ol :)
canım benim facem var senide buldum aama arkadaş ekle yok yanında neden

ben de pek bilmiyorum şekerim bu kadınlar kulübünde birine özel ms atmak için daha önce başka konulara en az 100 mesaj atmış olman gerekiyomuş onu dedim.bu forum kurallarını pek anlamıyorum.face ismini yazarsan seni eklicem

ben de pek bilmiyorum şekerim bu kadınlar kulübünde birine özel ms atmak için daha önce başka konulara en az 100 mesaj atmış olman gerekiyomuş onu dedim.bu forum kurallarını pek anlamıyorum.face ismini yazarsan seni eklicem

yazdım ama tatlım görmedin heralde bende bekliyorum face açık bak aslıhan özcan derinoğullu bu benim bekliyorum

pepuke'ye tamamen katılıyorum..çok zor bi imtihan ama isyan edilmediği, Allahın takdirine boyun eğildiği zaman mükafatıda bol bi imtihan bence..hayatta yaşadığımız herşeyin bi nedeni var ve herşey bi imtihan vesilesi.. isyan etmeden her şartta şükredenler mükafatını Allah katında mutlaka fazlasıyla alacaklardır.. kendinizi öyle yapsaydım böyle yapsaydım ne olurdu diye yıpratmayın..siz ne yaparsanız yapın sonuç aynı olurdu..onun vadesi o kadarmış elden hiçbişey gelmez...Allah sabır ve dayanma gücü versin.. en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bi şekilde hasretinizi gidersin kucağınızı sağlıklı ve vatana millete ailesine hayırlı evlatlarla doldursun inşallah..amin

pepuke'ye tamamen katılıyorum..çok zor bi imtihan ama isyan edilmediği, Allahın takdirine boyun eğildiği zaman mükafatıda bol bi imtihan bence..hayatta yaşadığımız herşeyin bi nedeni var ve herşey bi imtihan vesilesi.. isyan etmeden her şartta şükredenler mükafatını Allah katında mutlaka fazlasıyla alacaklardır.. kendinizi öyle yapsaydım böyle yapsaydım ne olurdu diye yıpratmayın..siz ne yaparsanız yapın sonuç aynı olurdu..onun vadesi o kadarmış elden hiçbişey gelmez...Allah sabır ve dayanma gücü versin.. en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bi şekilde hasretinizi gidersin kucağınızı sağlıklı ve vatana millete ailesine hayırlı evlatlarla doldursun inşallah..amin

güzel yürekli kardeşim güzel duaların için Allah razı olsun elhamdülüllah benim 10 yaşında bir kızım var.Rabbim yaşayan yavrularımıza uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin inşaallah.isteyenlerin de kucaklarını doldursun inşaallah :)

aslıhan özcan derinoğullu canım

bugün senin doğumgünün galiba? mutlu yıllar Aslıhancııımmm,inşallah ömrün boyunca sevdiklerinle beraber sağlıklı,huzurlu ve Rabbine peygamberine layık bir şekilde yaşarsın ve de minik yavrukuşlarınla tabiiki :)))))

güzel yürekli kardeşim güzel duaların için Allah razı olsun elhamdülüllah benim 10 yaşında bir kızım var.Rabbim yaşayan yavrularımıza uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin inşaallah.isteyenlerin de kucaklarını doldursun inşaallah :)

inşallah tatlım ben çok kızdım hep kendime burdaki yazılar huzur veriyo artık bana çok rahatlıyorum kızlar

insan başına kötü birşey gelince sanki dünyada bir tek kendi başına geldiğini sanıyor ama benzer acıları yaşayan birilerini gördüğünde yalnız olmadığını anlayıp teselli buluyor.bu rahatlatan bir duygu..kimsenin üzülmesini istemem bu bencillik diil başka bir duygu..acının büyüğü küçüğü olur mu bence olur.insan durup şöyle bi düşünmeli olgun olmalı..bak mesela benim kızkardeşim bundan 5 sene evvel 1 yıllık evli olduğu eşini kaybetti.o zamanlar 24 yaşındaydı.eşi de 27.Allah rahmet eylesin o zamanlar mahvolduk anlatamam yaşadıklarımızı..uzun hikaye.ama şimdi kardeşim çok şükür çoktan atlattı ve evlenmek üzere..

oğlum annem bugün 3 kişi kutlucaktık doğum günümü nerdesin annesinin meleği ....annen gene çok coştu oğlum bu gece kalbi alev alev tutuştu annem günahsız meleğim karnımda susuz kalınca acı çektinmi yavrum melek olurken can çekişe çekişe mi gittin meleklerin yanına annen anlayamadı kuzum seni anlayamdı sanki rüya olsada herşey uyansam .....ağlasan hiç susmasan sabahlara kadar uyumasam bak gittin anneni bıraktın kıyamadın annene babana babanın içi cayır cayır yanıyo sana bir sürü çizgi flimler yaptı izlemen için oğlum çok zor dayanmak çok zor hepsi kaldı nasış geçiçek doruk beyaz oğlum benim oğlum napıyosun acaba şu an oyunlar mı oynuyosunuz ........içim sıkıldı yine nefes alamadım ama biraz sonra geçer 4 kere girdin rüyalarıma 2.geceydi bana doğru sadece emekledin sonraları bu en kötüsüydü kundakta sarılıydın öyle bağıyodum ki rüyamda gerçek gibiydi herkese diyorum bak oğlum yaşıyo yaşıyodun diyorum herkese bakın diyorum ama öyle bi çekmiştim ki kokunu içime gerçek gibiydi ama rüyadı malesef sonra 2 kerede yüzünü gördüm bak kuzum kaçlarda uyanıkım halen uyumaya korkuyorum seni görüp uyanması çok zor be kuzum ALLAHım çok büyük biliyosun doruk diyodum başka bişey demiyodum sana hiç kıyamadım ALLAHımda kıyamadı sana oğlum herşeyim aldı sessiz sedasız benden yüzünü görsem dayanamazdım doruğum doktor gördü belkide müdehale etmedi belkide ALLAHım engelledi onu doğsan demekki gene ölücektin bebeğim ömrün o kadar yazılmış seni çok çok özlüyorum yalan değil hareket ederdinde seni severdim kolumu acaba bacaşıma acaba tutmaya hissetmeye çalışırdım şimdi elleşiyorumda karnıma çok sessiz be oğlum annen gene coştu meleğim boşver sen annene hem seviniyo hem üzülüyo ....seviniyoorum kuzum ben seni burda az sevecektim inşallah günahsız oluruzda ben baban seni cennette büyütürüz inan şu an dikiş yerim sancıdı:(olsun kuzum inşallah cennette büyütücez seni hatta büyüme sen biz seni kokalım hep boynundan böyle içime çeke çeke bırakmıcam seni olsun kuzum yanımdasın inşallah görüyosundur bizi canın hiç yanmıcak meleğim herkesin isteyip gidemediği yerdesin bize diyolar siz seçilmiş annelersiniz diye bence sizler seçilmiş bebeklersiniz... sen annene bakma baban işte ben ananendeyim resmin yanımda yok olsa öperdim geçerdi doruk bayramda gelicem mezarlığa yanına sen orda değilsin ama olsun ağlaşırız azcık kalbim rahatlar sen melek olduktan 1 hafta sonra buralara çok yağmur yağdı o gün çok yağdı herkes bizdeydi yalnız bırakmıyolardı ben o gün çok kötüydüm öyle ağlamıştım ki ah diyodum oğlum ıslandı oğlum üşüyo evde bir sürü bahtaniye var diyodum çok ağladım çpk sonra ananende coştu dediki o okadar güzel yerde ki şu an anlayamazsın dedi sonra bazı şeyler okuyunca iyi oldum artık yağmur yağdığında ağlamıyorum :) sadece çok özlüyorum dayanıcam bebeğim dayanıcam en güzel yerdesin canın yanmıyor üşümüyorsun dünyanın kötülüğüne bulaşmadın her gece yatarken iki elimle sana öpücük yolluyorum öptüm seni :)))

Yazdığın her yazıda seninle beraber içim yanıyor..
Allahım acını hafifletsin,güç,kuvvet,sabır versin sana inşallah..

Yağmurlu havalarda bebeğinin mezarda olmasına çok üzülüyorsun,böyle düşünmen çok doğal çünkü anne kalbine sahipsin..Çocuğuna duyduğun şefkat ile acı çekersin..O şimdi yağmurun,toprağın altında ne yapıyor dersin?
Görünüşte mezar dar ve soğuktur..Ama çocukların kabirleri cennet bahçelerinden birer bahçedir..Ruhları ile kabirlerinin alakası kesilmez..Ruhları orada bulunduğu süre içinde kabirleri cennetten bir köşe olur..Melekler tarafından ısıtılır,aydınlatılır..Bir cennet bahçesi haline getirilir..Melekler de orada arkadaşlık ederler..Orada hapis değiller..Cennet kuşları içinde cenneti gezerler..Kabirlerinden cennete açılan koridorlar,pencereler vardır..Onun için bu konuda kaygı duymana gerek yok..
Allah bizden daha şefkatlidir..Çocuğumuz üzerinde bizim bir payımız varsa,%99 pay Yaradana aittir..Biz bir payımız için bu kadar düşünüp,şefkat ederken,Rabbim sonsuz şefkati ile ona bizden çok daha iyi davranacaktır..Rahmetinin şefkatiyle bağrına basacak,onu yalnız bırakmayacaktır..Çünkü dünya üzerindeki tüm annelerin şefkati toplansa,Allahın yanında okyanustan bir damla gibi kalır..Rabbimize güvenelim,O meleğine bizden daha şefkatli davranacaktır bitanem..

teşekkür ederim yazdıklarınız için 24 yaşındayım inancım çok var bu sayfaları okudukça rahatlıyorum yalnız değilmişim meğer bildiğim tek şey var imtihan oluyoruz aslında yazdıklarım yazacaklarımın yarısı yani ama diyorum ya çok zor yaşadıklarım çok ağır geldi uyuyamıyorum şimdiye kadar 4 kez rüyamda gördüm ah kimi diyorum beni neden bıraktın doktorun dediği işte iyiki ağrı gelmiş dedi yoksa uyanamazdın senide kaybedrdik belli etmezmiş bazı ölü doğumlar kendini 4 gün olmuş diyo öleli ama bence daha fazlaydı son günlerde ağırlık vardı ama 9 aya giriyorum diye ya diyorumya ölüm aklımın ucun dan geçmedi ben iyi bi anne olamıcakmışım heralde

allah yardımcın olsun ınşallah allah sabır versın bellı çok sevmişsin cok hazırlamışsın onu ama demekkı kader boyleymış...meleğin öbür dunyada şefaatçin olucak artık o bır melek orda yaşıycak buyuyecek zamanı geldiğinde kavuşçaksın oğluna....ama şunu unutmakı sanada birşey olabılırdı benım görümcemde tıpkı senın gıbı olmuş bebeğin doğmasını beklıyolarmış artık ama bıranda görümcem rahatsızlandı bebeği ölmüştü karnında ve bu onuda zehırledi malesef onuda kaybettık gerıde ıkı oğlu kaldı bız görmeye dayanamıyoruz babaları evlendı çocuklar annelık nedemek hıc bılemıycekler görsen nekadar kırılgan nekadar annesiz olduklarını gözlerınden anlarsın onun ıcın yuce rabbıne şükret yuce rabbım ınşallah en kısa zamanda doruk kadar tatlı bır oğlan verır sana ....hayatta herşey bız ınsanlar ıcın kımımız erken kımımız gec göcüp gitcez bu dunyadan....

canımm içim yandı okurken Rabbim sabır versin gönlünü ferahlatsın inşallah çok zor ama çok çok daha zorları var iyi ki yüzünü görmemiş kokusunu duymamışsın o zaman senin içinin yarası hiç kapanmazdı ...

Back