- Konu Sahibi doruk14092011
-
amin inşallah düşünerek zaten rahatlıyorum ömür boyu kokucam böyle hepcanım allah sabır versin inş. cennette beraber güzel gecireceğiniz vakitler olur ...
Allah sabır versin arkadaşım göz yaşlarıma hakim olamıyorum ben de geçen yıl 3 aylık hamileyken kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum ve bu ay tam bir yıl oldu ..Ben bebeğimi kaybedişimin yıl dönümünde yine hamileyim nasıl bir tesadüf nasıl bir rastlantı bilemiyorum çok hüzünlüyüm çok şaşkınım korkularımı anlatamam ..Bilemiyorum bazen kadın olmak çok zor diye düşünüyorum acaba babalarda aynı acıyı bizim kadar derinden hissedebiliyormu çok yalnız hissettim ben kendimi o dönemlerde ve şuanda bile içinde bulunduğum korkuları gelip burada sizlerle paylaşma ihtiyacı hissettim ve bi şekilde bu siteye ulaştım benim gibi olanlar benim yaşadığımı yaşayan birilerine beni anlayacak birilerine anlatma ihtiyacı hissettim..Ailemde kiminle paylaşsam çok olumsuzsun psikolojik olarak böyle hissediyorsun takma kafana vsvsvsvs hatta azarlıyorlar bile çok canım acıyor ve yarın doktora gideceğim ilk kez ultrasona gireceğim evde test yaptım pozitif çıktı şimdi çok korkuyorum ya yarın yine o masaya uzandığımda evet hamilesin ama kalbi durmuş derse die düşünmekden heder oldum ..Sabır diliyorum kendi adıma ve hepiniz adına Rabbim sabırlar versin ve diğer evlatlarımıza uzun ömürler versin inşallah
güzel bacım evet yalnız değilsin inan buna ve teselli bul, gönlüne sekine insin inşallah. ben de sana dua ettim, etmeye devam da edicem canım kardeşim.sana yalnız değilsin dedim çünkü 4,5 ay önce ben de senin yaşadıklarını yaşadım.minik oğluşum Eymenim erken doğdu ve 3 gün kuvözde mücadele verdikten sonra cennete uçtu.benim hikayem uzun başını ağrıtmak istemem.sonuçta yaşadığımız acılar aynı.belki benimkidaha da beter çünkü ben de yoğun bakımda kaldım kanamadan ölmek üzereymişim 8 ünite kan verdiler,rahmimi almaya ramak kalmış ailem mahfolmuş ameliyathane kapılarında bana kan bulmak için perişan olmuşlar.daha neler neler..hastaneden eli boş ayrılmamız,göğsümüzdeki süt sancısı,ailemizin alelacele bebek eşyalarını ortadan kaldırması,hamile yada bebek gördüğümüz zaman içimizin acıması....daha birçok ortak noktamızı sayabilirim.ama sen daha çok gençsin benim kardeşim yaşındasın daha kolay atlatıcaksın bu günleri canım,inan bana..sen çok güzel bir anne olacaksın.evet acın hafifleyecek,Doruk'u hiç unutmayacaksın tabiki ama zaman geçtikçe o kadar acı vermeyecek.ben psikiyatra gittim antidepresan kullanıyorum ve bu dönemi atlatmama büyük ölçüde yardımcı oluyor aklında bulunsun.güçlü olmalısın çünkü bu bir imtihan.ve umarım sonunda bu imtihandan sen de ben de başarıyla çıkacağız.yavrularımızı ahrette büyüteceğiz.daha anıların çok taze biliyorum ama geçecek canım benim seni en içten dileklerimle kucaklıyorum istersen cebimi vereyim konuşmak istersen konuşuruz şekerim canın sıkkın olduğunda ne zaman istersen..eşekten düşeni anca eşşekten düşen anlarmış derler çok doğru birbirimizi en iyi biz anlarız..Allaha emanet ol cicim :))
canım benim sana ne diyeyim ki tesellin olsun bilemedim resmen içimi parçaladın kopardın kanattın rabbim yardımcın olsun ama öbür dünyanı hazırlamak için gelmiş meleğin ve sana o sevinci tattırmış nispetende olsa. . İçim çok tuhaf oldu. Annem geldi aklıma ilk ablamı doğurduğunda babam askere yeni gitmiş 1 buçuk yaşına kadar yaşamış en sonunu tabi çok zorluklarla yaşamış dalağı büyümüş kıllanmış sonra kızamık çıkarıyormuş doktorlar anlamamış sonrada babam askerden dönmeden ölmüş :2: bak dünyada ne imtahanlar var. Yüzünü görmüş yanlızlığını paylaşmış ve bu dünyadan gitmiş sonrasında 9 yıl çocuğu olmamış(babam ağrıda askerlik yapmış çok üşütmüş tedavi görmüş öylelikle olmuşuz biz) ama bak olmuşuz. bundan yaklaşık 8 buçuk 9 ay önce doktorum bana mümkün değil senin çocuğun olmaz menepozdaki kadınla bir rahmin boşuna uğraşma aşılama felan diye direkt tüp bebek servisine git eğer anne olmak istiyorsan dedi, nasıl o odadan ayrıldım arabaya bindim eve geldim hala inanol hatırlamıyorum sadece tek hatırladığım bi ileri vitese takıyorum ilerliyorum bi geriye takıyorum geriye gidiyorum salak gibi oldum resmen ne demek anne olamamakbitek eşime anlatabildim dr un dediklerini ve evlatlık alabilme ihtimallerimizi üşündük tüp bebeğide deneriz dedik birbirimizin elinden tuttuk çok şükür aradan 15 gün geçti ve ben tedavisiz hamile kalmşım nasıl bir mucize değil mi? şuan son zamanlarım benim umudum kızım. Rabbim sanada bi umut verecek annesi oğlunda senin kuvvetli olmanı istiyordur onuda üzme hayata küsüp lütfen
takdiri ilahi nasipte ne varsa o yasaniyor cnm kaderinde bunu da grmek varmis bende bebgimi kaybettim tek tesllim cennette ebedi yasayacagi hic aci cekmeyecegidir cnm onlar bizim sefeatcimiz olacak insAllah kurtulusumuz belki onlara bagli olacak bunu unutma bizler secilmis anneleriz
ahh tatlım ahhh...bende senin gibiyim aynı.bayramda ne yapacağım diye düşünüyorum.gören herkes soracak bebek nasıl oldu da öldü,hastamıymış,beslenemememiş mi vs vs vs...hiç biri anlayamayacak ki acı mı.sadece meraklarının tatmin etmeye çalışacaklar.bende bi karar verdim memlekete gitmiyorum bayramda. eşimde gitmeyelim diyo.dün kafamı dağıtayım diye kuaföre gittim daha çok ağlayıp geldim.bi tane hamile bi bayan geldi.8,5 aylıkmış.kızım olcak ilk bebeğim dedi.onunla konuşuyo,karnını okşuyo....Rabbim günah yazmasın çok kıskandım,kalbim acıdıbenim kızım yok yanımda,beni bıraktı diye çok ağladım Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.sende ultrason resimlerine falan bakma.at onların hepsini.benim doktorum bana öyle yaptırdı.ilk önce atmak istemedim.sanki kızımı atıyormuşum,onu sevmiyormuşum da resimlerini atıyormuşum gibi geldi.ama düşününce doğrusunun bu olduğuna karar verim.onlara baktıkça için daha çok parçalanacak,acın hep taptaze kalacak.böyle yapma ne olur güzel arkadaşım bak ikimizde eylülde kaybetmişiz bebeğimizi,24 yaşımızdaymışız,en kolay hamile kalabileceğimiz yaş.hadi kendini toparla seninle aynı anda bebiş çalışmalarına başlıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?