ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

ay canım inşallah herşey yolunda gider kuzum bak ne güzel hamilesin üzülme üzülme dicem şu an ben hamile kalsam diyorum 24 saat ağlarım heralde hep korkarım zaten hamileliğimdede öyleydi iinsan testler yapılıyodu bişey çıkar mı çıkacak mı korku yaşıyodum ALLAH ım inşallah herşey yolunda gider bende çok istiyorum bebek ama kendimide biliyorum zor bi hamilelik geçiririm ağlarım hep ağlarım bak şimdi bayram gezmicez sadece annemlere va kayınvalidelere sadece annelerimize diyorum arifeden beni götür biyerlere diyorum eşime olmaz bayramda ayıp olur diyo annelerimize gideriz diyo aslında biyerlere gitmekte istemiyorum oğluma gidicem bayramda mevlüt takımlarını giydiricem damat olucak benim oğlum bayramda diyodum ..

ay canım acılarımız aynı aynı ah eşyalr kapılar kitleniyo sütlerimiz indi yani yazamıyorum canım çok acıyor ben çok özlüyorum o kadar özlüyorum ki hareketlerini bana dediler psikiyatri ben istemedim bende şöyle durum var konusunu ben açayım hani biri sorucak diye ödüm kopuyo yolda ölü gibiyim kimseye bakmıyorum sorucaklar diye yeni yeni çıkmaya başladım dışarı, dışarı dediğimde anneme gelmek için bu sıralar eşim gececi o yüzden ben insanlardan kaçmaya başladım annemde bile biri gelse başka odaya giriyorum canım bizde anne olucaz dimi ben 24 yaşındayım ama kendimi 80 yaşında gibi yorgun istiyorum herşeyin boş olduğunu anladım ben evet numaralarımızı verebiliriz inan bizi kimse anlamaz yaşayan anlar gerçekten şu azıcık toplamaya başlarken kendimi bu yazılarrla kimse söyleyemediklerimi buraya yazdım bayramda daha beter olucam şimdi bilmiyorum bu bayram beni yalnız bırakmayın ne olur....

canım benim sana ne diyeyim ki tesellin olsun bilemedim resmen içimi parçaladın kopardın kanattın rabbim yardımcın olsun ama öbür dünyanı hazırlamak için gelmiş meleğin ve sana o sevinci tattırmış nispetende olsa. . İçim çok tuhaf oldu. Annem geldi aklıma ilk ablamı doğurduğunda babam askere yeni gitmiş 1 buçuk yaşına kadar yaşamış en sonunu tabi çok zorluklarla yaşamış dalağı büyümüş kıllanmış sonra kızamık çıkarıyormuş doktorlar anlamamış sonrada babam askerden dönmeden ölmüş :2: bak dünyada ne imtahanlar var. Yüzünü görmüş yanlızlığını paylaşmış ve bu dünyadan gitmiş sonrasında 9 yıl çocuğu olmamış(babam ağrıda askerlik yapmış çok üşütmüş tedavi görmüş öylelikle olmuşuz biz) ama bak olmuşuz. bundan yaklaşık 8 buçuk 9 ay önce doktorum bana mümkün değil senin çocuğun olmaz menepozdaki kadınla bir rahmin boşuna uğraşma aşılama felan diye direkt tüp bebek servisine git eğer anne olmak istiyorsan dedi, nasıl o odadan ayrıldım arabaya bindim eve geldim hala inanol hatırlamıyorum sadece tek hatırladığım bi ileri vitese takıyorum ilerliyorum bi geriye takıyorum geriye gidiyorum salak gibi oldum resmen ne demek anne olamamak bitek eşime anlatabildim dr un dediklerini ve evlatlık alabilme ihtimallerimizi üşündük tüp bebeğide deneriz dedik birbirimizin elinden tuttuk çok şükür aradan 15 gün geçti ve ben tedavisiz hamile kalmşım nasıl bir mucize değil mi? şuan son zamanlarım benim umudum kızım. Rabbim sanada bi umut verecek annesi oğlunda senin kuvvetli olmanı istiyordur onuda üzme hayata küsüp lütfen

canım benim yazın için sağol çok karmakarışık düşünceler içindeyim halime çok şükür ettim ediyorum . bebeğim melek olduğunda hemen istedim geri gelsin erkek olsun hamile kalayım diye,hani yıldırım 2 kere aynı yere düşmez derler ya bana hep öyle dediler diyolar korkuyorum çok korkuyorum hatta ağzım açık okuyorum bazı yazıları ne 2 si ne 3 ü ne 5 i hani burdaki arkadaşlarımızın kaç kere aynı şeyler başlarına gelmiş .Ben belki okuduklarımın içinde gerçekten şanslıyım diyorum sonra bir sürü kafamda sorular oluşuyor ömrümde duymadığım hastalıklar o kadar çok bebek melekler var ki burdaki arkadaşlarımız hepimiz doktora giden insanlarız çoğumuz özellere giden bende özel hast gidenim yani olmadımı olmuyor demekki yada gerçekten bu hayırlısı bizim için bazı zamanda düşünüyorum annem 1kere gitmiş bana hamileyken ebeye huni gibi bişeyle bakmışlar kız demiş tahlil iğneler ultroson hiç bişey yok şimdi 2011 yılındayız ........ne desem bilmiyorum kader mi yaşadıklarımız ama hayırlısı böyleymiş biliyorum inançlıyız çünkü şimdi hamile kalsam 2.ye böyle olmaz diyemicem çok aşırı tedirgin stres yapıcam .24 yaşındayım evet hamilelikte sorun yaşamadım ilk dememizde oldu mesela burdaki yazıları okumaya başlayınca benim durumumdan çok çok kötü durumda olan melek anneleri var hiç bu duyguyu yaşamayan var ...umudum çok var benim ama bir yandan umudum yok bildiğim tek şey özlemim çok hayali özlemim çok sadece ultoson resimleri ve hareketleri ni özlüyorum özlücem tabi içimde canı vardı minicik elleri ayakları burnu parmakları sonra diyorum haksızlık ediyosun kendine senden çok beterleri var topla kendini diyorum yaşasaydı yatalak olsaydı hep canı yanmış olsaydı çok yazdım yine coştum mu ne annelik heralde yani sütümüzü veremesekte akıp gittiysede öpüp koklayamasakta 9 ay taşıdık bizden beslendi yani bizimkide annelik anne bunu istiyorum bunu al deyemeselerde bize...ben doruğun annesiyim şu an yazarken ağlasamda bir yandan diyorumki oğlum napıyosun şu an acaba gülüyomusun karnınımı doyuruyorsun oyun mu oynuyosun acaba ........(((

takdiri ilahi nasipte ne varsa o yasaniyor cnm kaderinde bunu da grmek varmis bende bebgimi kaybettim tek tesllim cennette ebedi yasayacagi hic aci cekmeyecegidir cnm onlar bizim sefeatcimiz olacak insAllah kurtulusumuz belki onlara bagli olacak bunu unutma bizler secilmis anneleriz

ahh tatlım ahhh...bende senin gibiyim aynı.bayramda ne yapacağım diye düşünüyorum.gören herkes soracak bebek nasıl oldu da öldü,hastamıymış,beslenemememiş mi vs vs vs...hiç biri anlayamayacak ki acı mı.sadece meraklarının tatmin etmeye çalışacaklar.bende bi karar verdim memlekete gitmiyorum bayramda. eşimde gitmeyelim diyo.dün kafamı dağıtayım diye kuaföre gittim daha çok ağlayıp geldim.bi tane hamile bi bayan geldi.8,5 aylıkmış.kızım olcak ilk bebeğim dedi.onunla konuşuyo,karnını okşuyo....Rabbim günah yazmasın çok kıskandım,kalbim acıdıbenim kızım yok yanımda,beni bıraktı diye çok ağladımAllah kimseye evlat acısı yaşatmasın.sende ultrason resimlerine falan bakma.at onların hepsini.benim doktorum bana öyle yaptırdı.ilk önce atmak istemedim.sanki kızımı atıyormuşum,onu sevmiyormuşum da resimlerini atıyormuşum gibi geldi.ama düşününce doğrusunun bu olduğuna karar verim.onlara baktıkça için daha çok parçalanacak,acın hep taptaze kalacak.böyle yapma ne olur güzel arkadaşımbak ikimizde eylülde kaybetmişiz bebeğimizi,24 yaşımızdaymışız,en kolay hamile kalabileceğimiz yaş.hadi kendini toparla seninle aynı anda bebiş çalışmalarına başlıcaz

aynen tatlım inşallah zaten öyle düşünerek ayaktayız heralde hepimiz ama herşey yolunda giderken bi anda böyle olmasıçok zor

lütfen metanetli olun.. kendinizi bırakmayın.. biz müslümanız başımıza bir musibet geldiğinde sabır ederiz kazanırız,yine güzel şeyler olduğunda şükr ederiz yine kazanırız.. herhalükarda kazançlı oluruz.. yeterki isyan etmeyelim,teslim olalım,yaratan Allah,yaşatan Allah.. hem biliyormusunuz o şimdi bir melek,o çetin hasap günü,o çok zorlu mahşer günü anneciğine şefaat edecek inş. çok tatlı ve mutlu bir melek.. lütfen sabredin ve teslim olun böylece hem dünyada hem ahirette kazananlardan olun inşeallah..

Allah yar ve yardımcınız olsun..

çok kötüyüm ben ya nasıl toparlancam bilmiyorum aynen bayram ne yazıkki ama biz gezmicez bayramda sadece annelerimze gitcez sapasağlamdı oğlum kıpır kıpır durmazdı ve ben en son ne zaman hareket etti bilmiyorum hep takip ederdim son günler hatırlamıyorum yoruluyodum uymak istiyodum hep kendime öyle kızıyorum ki anlatamam belki fark etseydim herşey değişebilirdi 3kişi olabilirdik kaç gün oldu hiç bilmiyorum ama özlüyorum çok özledim ben yalnızken ağlıyorum eşim kızıyo hemen akşam uzun bir aradan sonra eşim doruk dedi televizyonda bi bebek çıktı kalple sorunu varmış bebeğin 39 günlük falan kalp ameliyatı geçirmiş eşim de ya doruk ta böyle olsaydı hastane hastane dolaşsaydık dedi ..........neyse fotoğraflarını atamam kim nederse desin içim çok sıkırsa gidip öpüp geliyorum resmini ben yüzünü görmedim hiç çünkü bence sende atmasaydın keşke arkadaşım ben kimseyi konuşturmuyorum bebeğim hakkında kimse zaten sormuyo soran olursada kaparmısın konuyu dicem sende öyle yap ......

çok üzüldüm canım benim Allah sabırlar versin (( ben de ilk bebeğim 5 haftalık hamileyim neler takıyorum kafama şimdi kızdım kendime( sabır duası okuyacağım senin için

canım benim meleğin seni cennette bekliyor olacak. inşallah orada kavuşursunuz. bak sana kendi annemden örnek vereyim. benimde cennette bekleyen iki tane abim var.
daha öncede yazmıştım burda biryerlere anneciğimin ilki karnında ölüyor, ikincisi ölü doğuyor hemde evde tuvalette eline doğuruyor yapayanlızken 9 aylık koca bi bebek . babam gidip gömüyor. sonra aradan senler geçiyor ve erkek kardeşimle bana hamile kalıyor annem. Allah iki tanesini alıp iki tanesini yani bizi yollamış anneme. şuan ağlıyorum bunları yazarken. Allah sabrını versin. herzaman dua et.

suan 33 haftalık hamileyim, yazdıklarını okudum vecok üzüldüm allah yardımcın olsun,cok büyük bi acı senicok iyi anlıyorum.. inş hersey gönlünce olur..

oğlum annem bugün 3 kişi kutlucaktık doğum günümü nerdesin annesinin meleği ....annen gene çok coştu oğlum bu gece kalbi alev alev tutuştu annem günahsız meleğim karnımda susuz kalınca acı çektinmi yavrum melek olurken can çekişe çekişe mi gittin meleklerin yanına annen anlayamadı kuzum seni anlayamdı sanki rüya olsada herşey uyansam .....ağlasan hiç susmasan sabahlara kadar uyumasam bak gittin anneni bıraktın kıyamadın annene babana babanın içi cayır cayır yanıyo sana bir sürü çizgi flimler yaptı izlemen için oğlum çok zor dayanmak çok zor hepsi kaldı nasış geçiçek doruk beyaz oğlum benim oğlum napıyosun acaba şu an oyunlar mı oynuyosunuz ........içim sıkıldı yine nefes alamadım ama biraz sonra geçer 4 kere girdin rüyalarıma 2.geceydi bana doğru sadece emekledin sonraları bu en kötüsüydü kundakta sarılıydın öyle bağıyodum ki rüyamda gerçek gibiydi herkese diyorum bak oğlum yaşıyo yaşıyodun diyorum herkese bakın diyorum ama öyle bi çekmiştim ki kokunu içime gerçek gibiydi ama rüyadı malesef sonra 2 kerede yüzünü gördüm bak kuzum kaçlarda uyanıkım halen uyumaya korkuyorum seni görüp uyanması çok zor be kuzum ALLAHım çok büyük biliyosun doruk diyodum başka bişey demiyodum sana hiç kıyamadım ALLAHımda kıyamadı sana oğlum herşeyim aldı sessiz sedasız benden yüzünü görsem dayanamazdım doruğum doktor gördü belkide müdehale etmedi belkide ALLAHım engelledi onu doğsan demekki gene ölücektin bebeğim ömrün o kadar yazılmış seni çok çok özlüyorum yalan değil hareket ederdinde seni severdim kolumu acaba bacaşıma acaba tutmaya hissetmeye çalışırdım şimdi elleşiyorumda karnıma çok sessiz be oğlum annen gene coştu meleğim boşver sen annene hem seviniyo hem üzülüyo ....seviniyoorum kuzum ben seni burda az sevecektim inşallah günahsız oluruzda ben baban seni cennette büyütürüz inan şu an dikiş yerim sancıdıolsun kuzum inşallah cennette büyütücez seni hatta büyüme sen biz seni kokalım hep boynundan böyle içime çeke çeke bırakmıcam seni olsun kuzum yanımdasın inşallah görüyosundur bizi canın hiç yanmıcak meleğim herkesin isteyip gidemediği yerdesin bize diyolar siz seçilmiş annelersiniz diye bence sizler seçilmiş bebeklersiniz... sen annene bakma baban işte ben ananendeyim resmin yanımda yok olsa öperdim geçerdi doruk bayramda gelicem mezarlığa yanına sen orda değilsin ama olsun ağlaşırız azcık kalbim rahatlar sen melek olduktan 1 hafta sonra buralara çok yağmur yağdı o gün çok yağdı herkes bizdeydi yalnız bırakmıyolardı ben o gün çok kötüydüm öyle ağlamıştım ki ah diyodum oğlum ıslandı oğlum üşüyo evde bir sürü bahtaniye var diyodum çok ağladım çpk sonra ananende coştu dediki o okadar güzel yerde ki şu an anlayamazsın dedi sonra bazı şeyler okuyunca iyi oldum artık yağmur yağdığında ağlamıyorum :) sadece çok özlüyorum dayanıcam bebeğim dayanıcam en güzel yerdesin canın yanmıyor üşümüyorsun dünyanın kötülüğüne bulaşmadın her gece yatarken iki elimle sana öpücük yolluyorum öptüm seni :)))

dogum günün kutlu olsun canim esinle ailenle birlikte nice senelere ALLAH SAGLIKLI UZUN OMURLER VERSIN INSALLAH...AMIN
canim uzme kendini yazdiklarini okuyunca icim burkuldu...ayni sey basima gelse ne yaparim bilmiyorum...eminimki cok zordur...bir bebegin hayaliyle dogmasini beklerken...yavas yavas esyalarini hazirlarken onunla olacak gunleri beklerken onu bir anda kaybetmek eminim cok zordur...bende bebegim olsun cok istiyorum ama olmadi sabirla bekliyorum yazdiklarini okuduktan sonra anladimki dogana kadar onu kucagima alana kadar icimde hep bir dert olacak ya birsey olursa diye ALLAH BUYUKTUR yazacak cok sey var ama kelimeler bogazimda dugumlendi...ALLAH SANA BANA VE ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH...AMIN

Yazdıklarını okuduktan sonra o kadar çok içim acıdı ki.. Senin acını düşünemiyorum. Allah dağına göre kar verir.. Eşin, ailen yanındaymış ne güzel.. Hayata sarıl inadına. Evladın dünya kahrı çekmeden cennetine kavuştu böyle düşün.. Yeniden hamile kaldığımda onu sever miyim bu kadar diye düşünme inan seversin.. Hissettiğin duyguların aynısını hissedersin. İnan yazmak çok zor.. Ben anne değilim henüz evli bile değilim.. Fakat rüyama giriyor dediğinde içim cız etti.. Benim de rüyalarıma giren bir bebek var ismini bile koydum. Tüm gelecek planlarım onun üzerine. Rüyamda kokladım içime çektim demişsin o kadar iyi anlıyorum ki çünkü her seferinde ben de aynı şeyi yapıyorum.. Daha 24 yaşındasın bende öyleyim. Bu bir sınav çok zor bir sınav ama önünde koca bir ömür var. Allah sana çok çok sabır versin.. Allah bundan sonraki evladına, evlatlarına sağlıklı huzurlu ömürler versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…