• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

tatlım çok sağolun bilmiyorum hiç geçmicek gibi geliyo bu acı hep bi sebep hep neden soruları aslında boş geri gelmiyo eşim konuşmuyo oğlumuz hakkında bilmiyorum çabuk atlattı erkek diyemı onuda bilmiyorum ya banım yanımda öyle davranıyor keşke meleklerimiz geri gelse arkadaşlar bizi görüyolar mı acaba çok merak ediyorum

canım çok geçmiş olsun.yazdıklarını okudukça ben daha çok ağladım:43::43:bende eylülün 22 sinde kaybettim kızımı.biliyomusun hep bi kızım olsun isterdim kendimi bildim bileli...ama kucağıma alıp koklayamadan,öpemeden kaybettim meleğimi.çevremdeki herkes seni çok iyi anlıyoruz dese de anlayamıyorlar.çünkü hiçbiri evladını kaybetmedi.yaşın genç,yine olur üzülme dedikçe onlar ben daha çok sinirleniyorum.kimse benim çektiğim acıyı kalbimin ağrısını bilemez.hala hergün ağlıyorum melisime.ben onu pembe pembe minicik eteklerle,elbiselerle giydirecektim,saçlarına birsürü tokalar takacaktım:14::14:ama hiçbirzaman isyan etmiyorum Rabbime.verende Rabbim alanda.kızım bana sadece emanetti.ama kısa süreli bi emanetmiş.Allahım onu hemen aldı yanına .şu dünyadaki en büyük acı evlat acısıymış.Annelerimiz derdi ya hep beni anne olunca anlayacaksın diye hakikaten şimdi anladım annemi.hamileyken hergün acaba bebeğim iyimi,bi yalan bulup doktora gitsemde baksak modundaydım.ama olmayınca olmuyo işte.Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.ben hep kendimi suçladım benim yüzümden oldu diye.hep bi neden aramaya çalıştım.ne yaptımda böyle oldu diye.ama artık kendimi suçlamaktan vazgeçtim.doktorum 3 ay korunacaksın demişti.1 ayı bitirdik 2 ayımız kaldı.ben hemen bitane daha istiyorum.kızımın acısını asla geçirmez,unutturmaz ama kardeşi acımı hafifleticek.bende ilk başta kızım kadar başka bebeği sevemem,başka çocuk istemiyorum diyordum senin gibi.sonra düşününce o da benim bi parçam,canım olacak.İnşallah Allahım arattırmaz,hemen yeniden hamile kalabilirim.sende moralini yüksek tutmaya çalış canım.biz yeniden anne olucaz,bu sefer sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alıcaz:43::43:

nerdeyse ikimizde aynı şeyleri yaşıyoruz canım hayallerim çok vardı oğlumla bende hep suçladım anlamadım anlamadım diye her zaman hareketlerine dikkat eden ben en son ne zaman hareket etti hatırlamıyorum elim kolum dilim sanki bağlandı bağlanmış yani gerçekten olmadı olmuyo benim sezeryan oldu 6 ay beklemem lazım mış olucaz değilmi bizde anne oluruz inşallah

Allah sabır versin arkadaşım. Doğuma bu kadar az zaman kala bunları yaşaman çok üzücü. Ama elimizde olan hiçbir şey yok. Bebeklerimizi geri getirmek için neler neler yapardık değil mi? Rabbim onları bizden çok seviyormuş ki yanına aldı. Allah bunu aratacak dert vermesin. Sabretmekten başka yapacak hiçbir şeyimiz yok. İnancımız tek savunma kalkanımız bu yaşadıklarımız hiçbir şeye sığmıyor çünkü.....Şimdi sen ağlayacaksın üzüleceksin hamilelerle bebeklerle birlikte acın tazelenecek hele bayram. Sabır sabrın sonu selamet olur inşallah hepimiz için.

Allah sabır versin arkadaşım. Doğuma bu kadar az zaman kala bunları yaşaman çok üzücü. Ama elimizde olan hiçbir şey yok. Bebeklerimizi geri getirmek için neler neler yapardık değil mi? Rabbim onları bizden çok seviyormuş ki yanına aldı. Allah bunu aratacak dert vermesin. Sabretmekten başka yapacak hiçbir şeyimiz yok. İnancımız tek savunma kalkanımız bu yaşadıklarımız hiçbir şeye sığmıyor çünkü.....Şimdi sen ağlayacaksın üzüleceksin hamilelerle bebeklerle birlikte acın tazelenecek hele bayram. Sabır sabrın sonu selamet olur inşallah hepimiz için.

hiç sorma etrafımda arkadaşlarım akrabalarımda o kadar hamile varki herkkesin oldu oluyo bi ben kaldım ellerim boş hayırlısı kader işte ah neler yapmazdım ah ah keşke gelseler geri doruk seni çok özledim annem ...

canılarım tabıkı olursunuz allahın ıznı ıle etrafımda buna okadar cok ornek varkı ılk yasadıgımda sankı bır tek benım basıma gelmıs gıbı hıssetmıstım
ama sonra baktım kı hayatta neler neler varmıs bır arkadasım ılk cocugunun 9aylıkken hatta ultrasound un verdıgımı dogum gununden bır gun once ıcınde oldugunu ogrendı normal dogumla olu bır bebek dunyaya getırdı cok zor zamanlar gecırdık bırlıkte
atlatması kolay degıl ama sımdı masalah nur topu gıbı ıkı evladı
sadece rabbım onun sabır ısmıyle bızı ımtıhan edıyor dıye dusunmek lazım
lutfen umutuz olmayın hayatta hersey bızler ıcın :48:

Ağlaya ağlaya okuyorum canım.allah sabır versin sana ben sadece 8 hafta taşıyabildiğim bebeklerim için bu kadar yanarken seni tahmin edemiyorum allah sabır versin :(

Rabbim sabır versin,, Ki mutlaka da derdi veren O dayanma gücünüde veriyor. Ölüm muhakkak,mutlak bir kader.. nasibin 33 haftaysa, 34. haftayı yaşayamazsın,yaşatamazsın..
İnsan sadece süreci yaşar,yönlendirir..sonuç yalnızca O'nun elindedir.. ne bir saniye eksik, ne bir saniye fazla....anne baba sadece sebeptir,,Rabbim istemeden yaprak kıpırdamaz,,Onu sana veren,,senin daha hiç görmeden senin karnında ona gözünü,kulağını,organlarını veren Rabbim bukadarını nasip etmiş.. şimdi sabır zamanı,,,,, gerçek sabır ilk zorluk,imtihan anındaki sabırdır.. şükret.... eşin,ailen varsa,,elin kolun varsa şükret...insanlar 25saniyede analarını,babalarını,kocalarını,evlatlarını,herşeylerini kaybettiler..benmde 6ay önce bi boş gebeliğim var,,kesesi oluştu,,ama Rabbim ol demedi olmadı, oluşmadı bebişim.. yalnızca O isterse olur,,kendimi parçalasam uzaya çıksam bebeğimin bi saç telinin,tırnağının ucunun oluşmasını sağlayamam.. dua et,sabret,şükret.. En sevgilim dediği, O olmasaydı dünyayı yaratmazdım dediği peygamberini daha anne karnında yetim bırakan,evlatlarının acısıyla imtihan eden Rabbimin terbiyesi de imtihanı da ne güzeldir... ne mutlu ki Rabbim unutmamış, umudunu kesmemiş imtihan ediyo,,ne mutlu ki artık SEN BİR MELEK ANNESİSİN,,cennet kapısında bir şefaatçin var

Allah olan inancınızı kaybetmeyin. Sözylemesi tabi kolaydır ama veren de alan da odur. Her kezin sınaı farklıdır. Sizinkiside sadece sınav. Çok çok zor geçen bir sınav. Allah yardımcınız olsun.

ahhhh ahhhhh bu nasıl bir acı..Allah yardımcın olsun canımmm Allah sabırlar versin...kader diyelim başka ne diyebiliriz ki :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: çok kötü oldum ya sanki ben kaybetmişim gibi :(

ahhhh Allahım bu nasıl bir acı...dağ dayanmaz böyle acıya.... Allahım yardımcın olsun canımmm Allah sbırlar wersin...çok kötü oldum yaa kendi ewladımı kaybetmiş gibi :(:43::43::43::43::43:

allahım sabırlar versin canım çok ama çook zor karnımızdayken yanından biri geçse çarpmasın diye dikkat ettiğimiz sağlıklı olsun diye dediğin gibi kola bile içmediğimiz
görmeden koklamadan aşık olduğumuz delicesine sevdiğimiz bebeklerimizi kaybettik
senin hikayeni okuyunca inan çok üzüldüm ben 3.5 aylıkken kaybettim benimde kalbi durdu bebeğimin
bilemiyorum ne desem hiçbişey o boşluğu doldurmayacak bir bebek görsen ağlayacaksın
sağlıkla birisi çocuğunu doğurup kucağına alınca hem sevinecek hemde içten içe niye ben diyeceksin hep dedik
ama rabbim bizden çok sevdiki meleklerimizi yanına aldı
bu acıyı yaşamayanlar bu duyguyu anlamaz size bişe olmasın bidaha olur herkesin başına gelir vs diyenleri duyma bile o senin canının parçasıydı
tek dindirecek bu acıyı mis kokulu bir bebek inş. meleğin en kısa zamnda kardeşini yollar
(bu arada benim kuzenimde doğuma gideceği gün kaybetti bebeğini yandı bitti herşey oan ama 2 ay sonra hamile kaldı yeniden şimdi çimcime bir kızı var allahım nasip ettikten sonra hiçbişe olmuyo )

Rabbim sabır versin,, Ki mutlaka da derdi veren O dayanma gücünüde veriyor. Ölüm muhakkak,mutlak bir kader.. nasibin 33 haftaysa, 34. haftayı yaşayamazsın,yaşatamazsın..
İnsan sadece süreci yaşar,yönlendirir..sonuç yalnızca O'nun elindedir.. ne bir saniye eksik, ne bir saniye fazla....anne baba sadece sebeptir,,Rabbim istemeden yaprak kıpırdamaz,,Onu sana veren,,senin daha hiç görmeden senin karnında ona gözünü,kulağını,organlarını veren Rabbim bukadarını nasip etmiş.. şimdi sabır zamanı,,,,, gerçek sabır ilk zorluk,imtihan anındaki sabırdır.. şükret.... eşin,ailen varsa,,elin kolun varsa şükret...insanlar 25saniyede analarını,babalarını,kocalarını,evlatlarını,herşeylerini kaybettiler..benmde 6ay önce bi boş gebeliğim var,,kesesi oluştu,,ama Rabbim ol demedi olmadı, oluşmadı bebişim.. yalnızca O isterse olur,,kendimi parçalasam uzaya çıksam bebeğimin bi saç telinin,tırnağının ucunun oluşmasını sağlayamam.. dua et,sabret,şükret.. En sevgilim dediği, O olmasaydı dünyayı yaratmazdım dediği peygamberini daha anne karnında yetim bırakan,evlatlarının acısıyla imtihan eden Rabbimin terbiyesi de imtihanı da ne güzeldir... ne mutlu ki Rabbim unutmamış, umudunu kesmemiş imtihan ediyo,,ne mutlu ki artık SEN BİR MELEK ANNESİSİN,,cennet kapısında bir şefaatçin var

canım öyle dimi gerçekten hep dedim doktor hatası hep dedim benim hatam önlenebilirdi dedim neyden korkuyorum biliyomusun ölünce oğlumla karşılaşınca sanki bana dicek anne neden anlamadın deyecek gibi geliyo çok şükür ediyorum evet benden çok kötü durumda olanlar var varmış okudukça hiç duymadığım sağlık sorunları vs çok aslında belki yaşasaydı 1 saat sonra ölseydi diyorum görseydim bide aslında bu kadar bekleyınce hani nsan çok hayal kuruyo diyorum bazende belki çok günağım vardı eşimle benim af oldu ay canım ay bilmiyorum o melek günahsız yavrum benim şimdi gerçekten en güzel yerde kuzum

BASINIZ SAGOLSUN...ALLAH SABIRLAR VERSIN...YASAMAYAN BILEMEZ ICINIZDEKI ACIYI...ALLAH TEKRARINI YASATMASIN INSALLAH...EN KISA ZAMANDA TEKRAR ANNE ADAYI OLUR VE SAGLIKLI HAYIRLI BIR EVLAT DOGURURSUNUZ...DORUGUNUZ ARTIK BIR MELEK NASIBI BOYLEYMIS SIZINDE SINAVINIZ BUYMUS ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH...BOL SABIRLAR VERSIN...AMIN:nazar:SABIR DUASINIDA OKUDUM ALLAH KABUL ETSIN...AMIN:nazar:

allahım sabırlar versin canım çok ama çook zor karnımızdayken yanından biri geçse çarpmasın diye dikkat ettiğimiz sağlıklı olsun diye dediğin gibi kola bile içmediğimiz
görmeden koklamadan aşık olduğumuz delicesine sevdiğimiz bebeklerimizi kaybettik
senin hikayeni okuyunca inan çok üzüldüm ben 3.5 aylıkken kaybettim benimde kalbi durdu bebeğimin
bilemiyorum ne desem hiçbişey o boşluğu doldurmayacak bir bebek görsen ağlayacaksın
sağlıkla birisi çocuğunu doğurup kucağına alınca hem sevinecek hemde içten içe niye ben diyeceksin hep dedik
bu acıyı yaşamayanlar bu duyguyu anlamaz size bişe olmasın bidaha olur herkesin başına gelir vs diyenleri duyma bile o senin canının parçasıydı
tek dindirecek bu acıyı mis kokulu bir bebek inş. meleğin en kısa zamnda kardeşini yollar
(bu arada benim kuzenimde doğuma gideceği gün kaybetti bebeğini yandı bitti herşey oan ama 2 ay sonra hamile kaldı yeniden şimdi çimcime bir kızı var allahım nasip ettikten sonra hiçbişe olmuyo )[/QUO canım yazdıkların için sağol aynen biz anlarız birbirimizi eve geldim hastaneden böyle o gece oğlumu gördüm uykumdan ağlayarak uyandım o gün sonra böyle kahvaltı ediliyo eşim yiyor böyle kocamı dövesim geldi çok sinir oldum o gün içimden diyorumki doruğumuz yok yemek yiyor diyorum aynen ben kimseyi istemedim açmadım çok gelin oldu hala da biri böyle geçmiş olsun dicek diye ödüm kopuyor yolda gene olur bide ya sana bişey olsaydı ay ay inşallah olur canım aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum gücüm var mı onuda bilmiyorum

BASINIZ SAGOLSUN...ALLAH SABIRLAR VERSIN...YASAMAYAN BILEMEZ ICINIZDEKI ACIYI...ALLAH TEKRARINI YASATMASIN INSALLAH...EN KISA ZAMANDA TEKRAR ANNE ADAYI OLUR VE SAGLIKLI HAYIRLI BIR EVLAT DOGURURSUNUZ...DORUGUNUZ ARTIK BIR MELEK NASIBI BOYLEYMIS SIZINDE SINAVINIZ BUYMUS ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH...BOL SABIRLAR VERSIN...AMIN:nazar:SABIR DUASINIDA OKUDUM ALLAH KABUL ETSIN...AMIN:nazar:

amin canım herkese banada yarabbim çok sabır versin doruğum meleğim benim

(bu arada benim kuzenimde doğuma gideceği gün kaybetti bebeğini yandı bitti herşey oan ama 2 ay sonra hamile kaldı yeniden şimdi çimcime bir kızı var allahım nasip ettikten sonra hiçbişe olmuyo )[/QUO canım yazdıkların için sağol aynen biz anlarız birbirimizi eve geldim hastaneden böyle o gece oğlumu gördüm uykumdan ağlayarak uyandım o gün sonra böyle kahvaltı ediliyo eşim yiyor böyle kocamı dövesim geldi çok sinir oldum o gün içimden diyorumki doruğumuz yok yemek yiyor diyorum aynen ben kimseyi istemedim açmadım çok gelin oldu hala da biri böyle geçmiş olsun dicek diye ödüm kopuyor yolda gene olur bide ya sana bişey olsaydı ay ay inşallah olur canım aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum gücüm var mı onuda bilmiyorum

hiç korkma birdaha aynı şeyleri yaşamayacağız emin ol rabbim bize hem sınav verdi hemde müjde verdi cennetin kapısında annemi almadan girmem diye ağlayan bir meleğimiz var orda hep bizimle olacak
bende yaklaşık 1 ay boyunca hergece gördüm oğlumu
dayanmak zor ben bu hafta doğuma gidecektim eğer canınım bitanesi beni bırakmasaydı
patalojiye yollamamkla iyi etmişşin hiçbişe çıkmayacaktık büyük ihtimallle biz hertürlü araştırmayı yaptırdık kromozon analizine kadar ama her yapılan test temiz çıktı
olacağı varmış kaderimde bunu yaşamak varmış demekki dedim
birde bana sübyan muskası yapmışlardı ben onu inannıp takmamıştım her kimi gördüysem ondan oldu diyor çünkü çok iyiydi herşey
bilmiyorum belkide nasip böleydi
eşin seni anlayamaz bende çok kızdım eşime ama o anne değil onun canından can ayrılmadı babanın gözü evladını anne hayattayken tek gözüyle görürmüş anne gidince iki gözüde görmez olurmuş... ne demişler cennet annelerinin ayakları altında
emin ol 2-3 ay sonra bu kadar canın yanmıyacak
asla unutmaycaksın hep aklının bir köşesinde olacak ama acın alev alev yanmayacak
sağlam güçlü olmaya dikkat etki sağlığından olma ben bebeğimden sonra çok sıkıntılı zamnlar geçirdim anladımki önce sağlık 10 tanede evladında olsa sen olmayınca onlar yine olmayacak yalnız

allah sabırlar versin canım
nasıl ağlıyorum şimdi bilemezsin
allah sevdiği kullarını yanına çağırırmış
meleğini senden daha çok sevmiş
allaha emanet ol allah kimseye evlat acısı yaşatmasın

Canimm Allah yardimcin olsun, cok üzüldüm insallah bir dahaki hamileliginde saglikla kucagina alirsin insallah canim... Üzülme demesi kolay, o yüzden üzülme asla demeyecegim, agla aglayabildigin kadar bosalt icini iyi gelecek sana. Insallah bundan sonra ne sana nede baska annelere yasatmaz bu aciyi Rabbim...

Back