ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

insallah allahim saglikli kucagina almayi nasip eder

inşallah canım benim testte çıktı bakalım ama doktora daha gitmedim azıcık daha beklemek istiyorum ama doğumdan sonra ilk gidişim olacak nasıl yüzleşicem nasıl konuşucam o sedyeye yatıcam bilmiyorum benim için çok zor olacak kesin hıçkırıklara boğulurum o gün(((((((((((((

Merhaba yazını okurken göz yaşlarına boğuldum. Nedenmi bende bebeğimi kaybettim 4 aylıktı o da karnımda ölüvermiş ne olduğunu ben anlıyamadan üstelikte tüp bebekti zor buldum ama kolay kaybettim. Allah yardımcımız olsun.

Merhaba canım, ben de 19 Eylülde oğlumu kaybettim, senden 4 gün sonra. Sen meleğini kaybettiğinde ben de kaybedeceğimi biliyordum. Gebelik zehirlenmesi yaşıyordum. Meleğim küvezdeyken bile o kadar mutluydumki yaşadığı için. Ama o kahrolası gün herşey tepetaklak oldu. Seni öyle iyi anlıyorumki, acımızın süresi bile eşit. İlk zamanlar saçmalıyordum, sağlıklı düşünemiyordum. Şimdi şimdi hayata tutunuyorum. Psikoloğa gittim, çok iyi geldi. Evet acım bitmedi ama oğlumla vedalaşmamı sağladı. Kıyafetlerini kaldırmamı, yeni bir bebek istememi sağladı. Ama hala onu çok özlüyorum ve herşeyden çok seviyorum. Hayata sıkı sıkı tutunman dileğiyle, Allah sabır versin, yüzün yine gülsün ...................

inşallah canım hepimizin yüzü gülsün canım senin durumun nasıldı canım

Ben gebelik zehirlenmesi olmuştum, 5.aya kadar herşey o kadar güzeldi, o kadar rahat bir hamileliktiki..5.aydan sonra el ayak şişmesi başladı hafif hafif.26.haftada bir gecede bu şikayetler zirve yaptı, apar topar hastaneye kaldırıldım. O zaman da diyarbakırdayım, burada yaşatamayuz dediler, ilk bulabildiğimiz uçakla memlekete İzmir'e geldik. Anlayacağın ölümün kıyısından döndüm. Oğlum beni günlerdir zehirliyormuş meğer.Rahim içi gelişme geriliği olmuş.10 yaşadı yavrum.Olmadı.Doktorum 1 sene beklememi istiyor, sezaryan olduğum için.Sana 6 ay demişler galiba. Sebebini biliyor musun canım?

geçmiş olsun canım çok üzüldüm bizimkide amniyon sıvısı bitmiş tamamen ama bana birden su falan gelmedi hiç anlamadım sızmış heralde yada idrarla bitmiş bilmiyorum bende 5 gün yaşamışım içimde ağırlık var yoruluyorum son günler diyorum idrara çıkıyorum millet son zamanlarda çıkılır baskı yapıyor diye ben hareket ediyo biliyorum megersem doğum ağrıları yani rahime bebek baskı yapıyormuş ben öyle anlıyormuşum hep bi bahanem var yaniibenimde herşey yolundaydı birden bire olması beni şok etti bilmiyorum canım ALLAH diyorya benden çok kimi seversen senden alırım onsuz yaşayamam deme yaşatırım çok güzel bilmiyorum canım çok sevdik ondanmı oldu ilk bebek herkesin bebeği herkes seviyor tabiki şu an 5 haftalık hamileyim testte çıktı ama inan hiç aklıma getirmiyorum düşünmüyorum sadece kendime dikkat ediyorum dahada doktora gitmedim gözükmez diye bakalım canım hakkımızda hayırlısı

Resmen acını yüreğimde hissettimm ve gözlerimden yaşlar süzüldü...
Allahım sabır versin, ne diyim yaaa ( Evlat acısı ne zordur

Canımmm hamileymişsin, az önce yorum yaptım ama bu msjını gormemişim:) Çok sevindim... Kucağına almak nasip olsun dilerim ki, çok mutlu ol çok...

Canım bu bebeğinde artk dikkatli olursun, inş. hayırlısıyla kucağına alırsın. Doktorun 6 ay sonra hamile kalmana nasıl izin verdi. Benimki 1 sene diyor. Sen de sezaryan mı oldun?

inşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucagınıza alırsınız...
çok sevindim size dua edecem...

bu gözyaslarin dilerim mutluluktan olur... bende kizimi 38 haftalik kaybettim, simdi 6 haftalik hamileyim, kontrole gittigimde bende agladim. kafamdan hersey gecti sanki herseyi bastan tekrar yasar gibi oldum. halada öyleyim duygularim cok karisik anlatamiyorum kimseye, sevin diyolar ama...............

Sanırım biz tekrar denemeyeceğiz... ((( Bir kızım var 5 yaşında Allah ona sağlık versin. İsterdim bir kardeşi olsun ama kısmet.....

Cnm tüylerim diken diken oldu rüyanı okurken. Sen artık bu bebiş için iki kere heveslenip iki kere dikkat edeceksin çünkü onu sana abisi elleriyle göndermiş... Ne yaptın dr.a ne zaman gideceksin karar verdin mi cnm. Ben de 7. hafta gibi gitmiştim ama gider gitmez ilaçlara başlattı drum. Folik asit ve kan ilacı. Bence sende ihmal etmede git artık. Bizi de merakta bırakma hem...

Sanırım biz tekrar denemeyeceğiz... ((( Bir kızım var 5 yaşında Allah ona sağlık versin. İsterdim bir kardeşi olsun ama kısmet.....

inşş olur bi kardeşi belki de bi kardeşi daha hayat bu bize neler getireceği belli olmaz belki bu kezz hep güzellikleer getirir dimi cnm...

gozyaslarıma engel olamadım.. kelıemelrım yetersı suandaa..
allah sabırlar versın dıyorummm..

canım 5 de gidicem doktora randevu aldım bakalım hayırlısı canım ya rüyamı sormaaa canım inş bu sefer oolsun dua edin banaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…