- Konu Sahibi doruk14092011
bende o zaman 7 haftalık olucam canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende o zaman 7 haftalık olucam canım
cnm kime gitmeye karar verdin?
canım ilk olarak karacabeye gidice bakalım devlet hastanesine varmı yoku diye ilk ultrasonda görülsün diye bursa pembe mavide necdet kırker diye ablamın doktoruna karar verdik bakalım ilgilensin benimle diye iyi şekide zor hamilelik olacagı için bakalım hayırlısı ona gidicem hayırlısıyla
Bu ismi duydum çok hem iyi bi hastane hemde iyi doktor die inşş herşey güzel olucak sen bana umut olucaksın ışık olucaksın inş....
inşallah canım sıkı takip etsin beni yeterki ama canım akşam hep ağladım inşallah yolunda gider herşey çok korkuyorum canım
ben daha kalmadan korkular yaşıyorsam seni çok iyi anlıyorum ama ne olur olumsuz karamsar düşünmee şu cümleyi aklından çıkarma Allahım ömür verirse bebeğini alıcaksın kucağına bizim gibi çok örnekler var sonrasında sağlıkla çoçuklarını kucağına almış hep onları düşün bizde arkandan geliyoruz inş benimde korunma sürem az kaldı inş atlatıcaz bu zor günleri hepberaber dualarım seninle cnm....
inşallah bitanem dugularımda karıştı heralde karmakarışıkım canım
Anlıyorumm canımm Sen şimdi sadece içindeki o güzelliği düşün ona iyi bak tabi öncelikle kendine iyi bak sen iyi olucaksın oda sağlıklı bir şekilde büyücek inşş sonra doya doya sevicez bebeklerimizi inş :)
yazdıklarını ağlayarak okudum çünkü bende aynı acıları yakın zamanda yaşadım 24 kasım perşembe günü hayat boyu unutumıyacağım bi gün oldu 39+1 dim herşey yolunda herşey süperken en ufakk bir sıkıntı yaşamadan bi gebelik geçirmişken bebeğim iri diye sezeryan kararı aldı doktorum o gün son kontrolüm vardı baktı kalp atışlarında düşme gördü alalım bugun dedi tamam dedim yenidoğan bölümü olan bi hastanede yapıcaktık ona yönlendirdi bende gelicem dedi hemen alel acele eşim evden çantayı aldık diğer özel hastaneye gittik içime bişi çöktü nstye girmek istedim ki........ kalbi durdu ......doktorum hemen geldi ama iş işten geçmişti sezeryanla aldılar 2 ayı geçti acım hep içimde çok başka bişimiş ama burda okudum benim gibi çok kişi var bende paylaşmak istedim işin tek garip olan yanı sebebi hiçç bir şekilde bulunamadı herşeyi çok ii dedi kafamda milyonlarca soru oluştu hemen alınsaydı yaşarmı die acaba ihmal mi var die ama sonra düşündümde Rabbim oğluşumun gününü bu kadar kılmışş ve sabrını dayanma gücünü veriyor Allahım şimdi tekrradan hamile kalıcağım günü iple çekiyorum ama sezeryan olduğum için beklemek zorundayım .....
canım seninde başın sağolsun bende bebeğimin kalbinin durduğunu 24 kasımda öğrendim ve 25 kasımda aldılar biz 21 hatalıktık rabbim bu üzüntüleri kimseye yaşatmasın inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırız
geçmiş olsun canım çok üzüldüm bizimkide amniyon sıvısı bitmiş tamamen ama bana birden su falan gelmedi hiç anlamadım sızmış heralde yada idrarla bitmiş bilmiyorum bende 5 gün yaşamışım içimde ağırlık var yoruluyorum son günler diyorum idrara çıkıyorum millet son zamanlarda çıkılır baskı yapıyor diye ben hareket ediyo biliyorum megersem doğum ağrıları yani rahime bebek baskı yapıyormuş ben öyle anlıyormuşum hep bi bahanem var yaniibenimde herşey yolundaydı birden bire olması beni şok etti bilmiyorum canım ALLAH diyorya benden çok kimi seversen senden alırım onsuz yaşayamam deme yaşatırım çok güzel bilmiyorum canım çok sevdik ondanmı oldu ilk bebek herkesin bebeği herkes seviyor tabiki şu an 5 haftalık hamileyim testte çıktı ama inan hiç aklıma getirmiyorum düşünmüyorum sadece kendime dikkat ediyorum dahada doktora gitmedim gözükmez diye bakalım canım hakkımızda hayırlısı
canım ilk olarak karacabeye gidice bakalım devlet hastanesine varmı yoku diye ilk ultrasonda görülsün diye bursa pembe mavide necdet kırker diye ablamın doktoruna karar verdik bakalım ilgilensin benimle diye iyi şekide zor hamilelik olacagı için bakalım hayırlısı ona gidicem hayırlısıyla
Yeni bebeğin hayırlı olsun.çok sevindim. Ne kadar aradan sonra hamile kaldın ilki sezeryanmıydı. bunuda paylaşırsan sevininirm. bende bir melek annesi olarak tekrar hamile kalacağım günü iple çekiyorum ancak 47 gün oldu kızımı kaybedeli ve 2.sezeryanımdı. şimdi bekliyorum işte. hayırlısı.
sen bize ışık olacaksın inş. inş her şeyin yolunda gitsin..........
canım geçmiş olsun başın sağolsun ayrıca yeni bebeğine çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın. doktorun sana kan pıhtılaşması testini yaptımı yani kan pıhtılaşmasından da olabiliyor böyle istersen bu konuyu bi araştır çünkü eğer öyleyse ikinci gebeliğinde iğne veya asprin kullanman gerekicek..
tatlim gozun aydin yniden ne guzel sakin endiselenme Rabbim saglilacakla kucagina verecetir guzelim benimmm