ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

cnm kime gitmeye karar verdin?

canım ilk olarak karacabeye gidice bakalım devlet hastanesine varmı yoku diye ilk ultrasonda görülsün diye bursa pembe mavide necdet kırker diye ablamın doktoruna karar verdik bakalım ilgilensin benimle diye iyi şekide zor hamilelik olacagı için bakalım hayırlısı ona gidicem hayırlısıyla

Bu ismi duydum çok hem iyi bi hastane hemde iyi doktor die inşş herşey güzel olucak sen bana umut olucaksın ışık olucaksın inş....

inşallah canım sıkı takip etsin beni yeterki ama canım akşam hep ağladım inşallah yolunda gider herşey çok korkuyorum canım

ben daha kalmadan korkular yaşıyorsam seni çok iyi anlıyorum ama ne olur olumsuz karamsar düşünmee şu cümleyi aklından çıkarma Allahım ömür verirse bebeğini alıcaksın kucağına bizim gibi çok örnekler var sonrasında sağlıkla çoçuklarını kucağına almış hep onları düşün bizde arkandan geliyoruz inş benimde korunma sürem az kaldı inş atlatıcaz bu zor günleri hepberaber dualarım seninle cnm....

inşallah bitanem dugularımda karıştı heralde karmakarışıkım canım

cnm nasılsın bir bakayım dedim hamileymişsin hayırlısı olsun rabbim uzun ömürlü etsin sana ve eşine bağışlasın bebişini sağlıkla doğsun inşallah

canım seninde başın sağolsun bende bebeğimin kalbinin durduğunu 24 kasımda öğrendim ve 25 kasımda aldılar biz 21 hatalıktık rabbim bu üzüntüleri kimseye yaşatmasın inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırız

inşş canım hayırlı zmnda tekrardan hamile kalırız zor bi süreç geçiriyoruzz inş herşe güzel olucak...

hayırlı olsun canım. allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı diğer melek annelerinin başına:))

Kafanı bulandırmak istemiyorum ama söylemek istedim yinede....o doktordan hiç memnun kalmamıştım ben..ama aynı doktordan kimi memnun kalır kimi kalmaz... şans işi birazda. hakkında hayırlısı olsun canım..

tatlim gozun aydin yniden ne guzel sakin endiselenme Rabbim saglilacakla kucagina verecetir guzelim benimmm

canım geçmiş olsun başın sağolsun ayrıca yeni bebeğine çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın. doktorun sana kan pıhtılaşması testini yaptımı yani kan pıhtılaşmasından da olabiliyor böyle istersen bu konuyu bi araştır çünkü eğer öyleyse ikinci gebeliğinde iğne veya asprin kullanman gerekicek..

Yeni bebeğin hayırlı olsun.çok sevindim. Ne kadar aradan sonra hamile kaldın ilki sezeryanmıydı. bunuda paylaşırsan sevininirm. bende bir melek annesi olarak tekrar hamile kalacağım günü iple çekiyorum ancak 47 gün oldu kızımı kaybedeli ve 2.sezeryanımdı. şimdi bekliyorum işte. hayırlısı.
sen bize ışık olacaksın inş. inş her şeyin yolunda gitsin..........

canım ilk sezeryanımdı 6 ay bittikten sonra hamile kldım bakalım hayırlsı pazartesi doktora gidicem ilk defa bakalım ne dyecek 7 haftalık falan olucak tahmini inş herşey yolunda gider canım

amin inş canım daha doktora gitmedim canım bakalım gidince iyicene konuşucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…