- Konu Sahibi doruk14092011
-
Cnmmm o kadar mutlu oldum ki...Gözyaşlarımı tutamıyorum inan.Cevap yazamasam da sık sık girip takip ettim seni. Bu mutlu haberi vereceğin günü atlamamak için. O kadar çok insanın duası var ki üzerinde.Allahımın izni ile sağ salim kucağına alacaksın bu sefer bebişini.Mutlu ol emi kuzum. Meleğin sana bir kardeş gönderdi. Onun hediyesitest yaptım sonuç pozitif ama kızlar mutlumuyum üzgünmüyüm bilmiyorum
test yaptım sonuç pozitif ama kızlar mutlumuyum üzgünmüyüm bilmiyorum
test yaptım sonuç pozitif ama kızlar mutlumuyum üzgünmüyüm bilmiyorum
Ben yeni üye oldum.bu gün tam 33 gün oldu meleğimi kaybedeli.ne kadar aradan sonra hamile kaldınız.
Dışarıdan yazdıklarını takip ediyordum sürekli dualarımız hep seninleydi şimdi dualarımız senin ve bebeğinle birlikte Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip kısmet etsin ve bir ömür yavrunla güzel bir ömür nasip kısmet olur inş
cnm çok sevindim haberini bekliyodum inan 15i demiştin:) sende sezeryan olmuştun aynı hastanede doğum yaptık ama benim doktorum illa 1 sene korunucan dedi senin doktorunun önersi neydi bende çok beklemek istemiyorum çünkü 1 hafta sonra 3 ay olucaak doğum yapalı
Cnmmm o kadar mutlu oldum ki...Gözyaşlarımı tutamıyorum inan.Cevap yazamasam da sık sık girip takip ettim seni. Bu mutlu haberi vereceğin günü atlamamak için. O kadar çok insanın duası var ki üzerinde.Allahımın izni ile sağ salim kucağına alacaksın bu sefer bebişini.Mutlu ol emi kuzum. Meleğin sana bir kardeş gönderdi. Onun hediyesiKendine dikkat et. Ve düşünüp düşünüp üzme kendini. Ben dua etmeye devam edeceğim senin için. Elimden gelen ne yazık ki bu ama sen de mutlu ve umutlu olmaya çalışacaksın. Bunun başka yolu yok cnm. Eşinin tepkisini de çok merak ediyorum. Allahım size başka acılar yaşatmasın inşallah...
Merhaba;
Hikayenizi okuduğumda çok etkilenmiştim.Ağlamıştım.Ama bugün yazdığınız haberle sizin adınıza çok sevindim.Bence sizde sevinin.Aklınızdan bütün korkuları çıkarın.Evet çok üzücü,unutulmazdı yaşadıklarınız.Ama Rabbim yeni mucizenizi gönderdi size.Bir kere oldu diye hep olacak diye birşey yok biliyorsun.Artık yeni bir hayat yeni bir umut zamanı
sağol canım evet aynı hastande yaptık((((( benim doktorda 2 sene dedi ama beklemiceksen en az 6 ay bekle dedi bizde yaptıkkk:)))
bende öle düşnüyorum kulağıma gelen okuduklarım hep en az 6 ay dio bende öle yaparım heralde:) gerçi zmn ne gösterir bilemem tabi şimdi hangi hastaneye gitmeyi düşnüyosun inş ii bi doktor ii bi hastane bulursun cnm bu arada kan tahlili yaptınmı ?
canım seninde başın sağolsun kaç haftalıktı neydi canım bizim doktor 2 sene dedi ama 3 ay sonrada hamile kalan var dedi senin hazır olmana vücüdün hazır olmasına bağlı dedi sonra ablam kendi doktorunu aramış en 6 ay demiş benimde tam 6 . ayda oldu canım geçen ayda denedik olmadıı
canım nereye gideceğimi bende bilmiyorum dahada erken dedi bi arkadaş gözükmez dedi bilmiyorum napıcamı kaşıklarım bazı ağrıyor acba olucammı yerleşiyormu bilmiyorum canım kan tahlili yaptırmadım gitmedim
ilk bebeğimdi canım benim yaşımda 24 geçen ay denedik olmadı 6 ayda tam oldu oldu ama 15 ocakta regl oldum işte bu ay olmadım yaptım çıktı ümitlenmekte istemiyorum amahakkımızda hayırlısı öyle değilmi arkadaşımmm
merhaba canım ilk yazını okudum allahım sana büyük sabır versin işallah hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde bebeğini nasip etsin sana .
bende eylül 10 2011de kürtaj oldum bebeğim 2aylıktı kalp atışı yoktu mecburi kürtajdı senin gibi kimseyle görüşemedim bir süre çalışıyodum işten çıktım tlfnlara bakmazdım ama allahıma dua ederek atlattım 6ay bekle dedi doktor diğer doktor 3 ay dedi geçen ayda düşük yaptım testlerim normal hiçbişe çıkmadı doktorlar normal diyor oluyor böyle diyor artık korkuyorum ya 3.sündede aynı şeyler olursa diye .
allahım isteyen herkese zamanında sğlıklı bebekler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?