- Konu Sahibi doruk14092011
-
anladım canım ben gitmedim korktum hem korunma sürem azalsın istedim açıkçası haftaya gidicez doktora ama çok korkuyorumhem çok istiyorum hemde sttres çok fazla var ya insanın hayallerinin yıkılması ço feci bişey çok hayalimiz vardı herşeyleri kaldı onun için 2.bebeği çok istiyorum aynı şey tekrarlarsa diyede .........bakalım bana doktor ne deyecek
bence gitmelisin bana doktorun söyledikleri iyi geldi gerçi bende 3.aydan sonra gitmeye karar verdim doktordan randevu alamadık 5.ayda gidebildim insan doktor hastane görmek istemiyo
geçen hafta da doktor telefon ile aradı tekrar düşünüyosan 6.aydan sonra sorun olmaz ama korunmayı bırakmadan 2 ay önce folik asit kullanamaya başla diye
ama benim için durum daha zor çünkü benim 6 yaşında bir kızım ve 8 ay boyunca benim yaşıdıklarımdan çok etkilendi ve anneyi hasta ettiği için kardeş olayına pek sıcak bakmadı benim yaşadıklarımdan hep kerdeşini suçladı tam kerdeş geldi dedik sevinmeye başlamıştı hastanede gördü sonra kardeş gitti dedik çocuk anlayamadı bizde güzel anlatamadık sanırım o nedenle aynı şeyleri yaşamaktan ve bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum ayrıca kızımın psikolojisini bozmaktan da korkuyorum
hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için
ayy canım çocuklar daha çabuk etkileniyor doğru benim hiç bebeğim yokoyoy bende folik asit var bende başlayım o zaman bakalım benim doktorcuk ne deyecek inşallah tekrarlama riski yoktur bitanem
23 yaşındayım ben ama o kadar yorgunum ki ona bakarsın 2.5 ay 4 ay sonra hamile kalıp doğuranlar var ama bu sefer keşke demek istemiyorum isterse 15 günde giderim hastanede yatarım ne bileyim çok korkuyorum
23 yaşındamısın:)))) ben kızımı 28 yaşında doğurdum :)
2. bebek düşünmüyodum sonra baktım 33 olmuşum eyvah dedim 35 i geçmemeliyim ama malesef olmadı
tabikide hiçbirşey acımızı geçirmez bebeklerimizi geri getirmez keşke olmasaydı ama iyi tarafından bak olaya yaş avantajın var
ben tekrar hamile kalsam 34 yaşında hamile olacağım 3 .kez sezeryan olacağım tekrar ayını sorunları yaşarmıyım diye ödüm patlıyo birde ruh sağlığını korumam gereken bir çocuğum daha var kendi isteklerim için onu göz ardı edemem çünkü.
o nedenle iki arada sıkıştım zaman da geçiyo yaş ilerliyo hamile kalma şansı azalıyo riskler artıyo
sen içini ferah tut başımıza gelenler Allahın takdiri yapılacak hiçbişey yok hayırlısı böyleymiş benim tek tesellim öbür dünyada kavuşacak olmamız buna çok inanıyorum ve bu beni biraz olsun rahatlatıyo en azından oğluşum emin ellerde diyorum asıl bu dünya kötü bu dünyada kızıma sahip çıkmalıyım tabi bazen acım tavan yapınca buda bana yetmiyo ama isyan yok !!! bunada şükür diyelim ve yola devam
Allah inşallah sana sağlıklı bir bebiş nasip etsin.
canım geldim ben annemden kaldım anladım zaten yoksun yine
nerdesin kız yazmadın
eevet canım eşim gececi bu hafta orda kalıcam yine özledim seni öff kaç gündür konuşamıyoruz
geldim geldim kuzum yemek yedik aaaaaaaa ne aksilik
bu gece değilde yarın akşam alırım canım vınla giriyorum annemlerde yok internet bizzde 2 bilgisayar var biri masa üstü biri laptop vını ödemeyi unutmuşuz bugun kesilmiş yarın eşim ödücek yarın alırım anneme artık(((
yaaaa.neyse yarın al bari yanına.canım özeldende yazdım.
bu gün yerli malı haftası vardı.çok yoruldum.birde nöbetçiydim.
aslı ya ben bazen hala hamileymişim giibi hissediyorum kendimi.((
eşime diyorumki ben hala hamileymişim sanki hamileliğim 15 ay sürecek gibi geliyor diyorum.
bir bebek görünce ne kadar emek istediğine bakakalıyorum.
nasıl yarıda kaldım böyle.millet çatır çatır doğuruyor.bende mi sorun bilmem.
aynen hiç sorma hilal bende öyleyimsanki uykudan kalkıcam hepsi rüya geçicek gibi geliyor biz çok sevdik hilal ben öyle düşünüyorum o kadar sevdikki ölümü unuttuk diyorum kaptırdık hayallere ama en güzel hayallerdi bunlar helede sona yaklaşmışken bilmiyorum ama ne yapsam da geçmiyor gülüyorum ediyorum bak mesela annemlerde yattığım yatağın altında ablamların çocuklarının kıyafetleri var büyüyünce giyecekleri ayırmıştım iyi olanları kendi ellerimle onun üstünde yatıyorum o kadar koyuyorki o kadar o yatakta ağlıyorumki sonra hele ayakkabıları 25 çift ayakkabı vardı büyüklü küçüklü o kadar çok şanslı diyodum yani var çok şükür imkan ama o yok millet olmasın der korunduğu halde olur bilmiyorum hilal belkide kimse bize anne demicek bu evde 2 başımızamı yaşıcaz diyorum kimi zaman .........bi bebek arabamız kalmıştı almadığımız onuda izinde alacaktım en güzelini her bebek arabası gördüğümde inan içimde bişeyler kopuyor ((((((((((((((((((((((((
bebek ve bebekle ilgili ne varsa imkansıza bakar gibi bakıp kalıyorum.boynum bükülüyor,iiçim buruluyor...
aslım biz dün gecede halvete girdik.bu günler yumurtlama tarihim herhalde.lohosalıktan sonra nasıl oluyor bilmiyorumda.normalde öyleymiş.hesaplama yapan siteler var onlardan baktım nette.
yaa bir yerden de korkuyorum.ben birinin şokunu atlatmadan ikinci hamileliği kaldırabilirmiyim bilmiyorum.
aynen hiç sorma hilal bende öyleyimsanki uykudan kalkıcam hepsi rüya geçicek gibi geliyor biz çok sevdik hilal ben öyle düşünüyorum o kadar sevdikki ölümü unuttuk diyorum kaptırdık hayallere ama en güzel hayallerdi bunlar helede sona yaklaşmışken bilmiyorum ama ne yapsam da geçmiyor gülüyorum ediyorum bak mesela annemlerde yattığım yatağın altında ablamların çocuklarının kıyafetleri var büyüyünce giyecekleri ayırmıştım iyi olanları kendi ellerimle onun üstünde yatıyorum o kadar koyuyorki o kadar o yatakta ağlıyorumki sonra hele ayakkabıları 25 çift ayakkabı vardı büyüklü küçüklü o kadar çok şanslı diyodum yani var çok şükür imkan ama o yok millet olmasın der korunduğu halde olur bilmiyorum hilal belkide kimse bize anne demicek bu evde 2 başımızamı yaşıcaz diyorum kimi zaman .........bi bebek arabamız kalmıştı almadığımız onuda izinde alacaktım en güzelini her bebek arabası gördüğümde inan içimde bişeyler kopuyor ((((((((((((((((((((((((
'' Bir daha bu yolları aynı hevesle yürürmüyüm.Kim bilir ne bekliyor kalırmıyım ölürmüyüm.ne malum dünya gözüyle bir daha görürmüyüm ''
bu parçayı çok severdim.eşime söylerdim gülerdik.şimdi başka şeyler çağrıştırıyor.((
aaa kız akşam pazar değildi hayrethadi bakalım hayırlısı olsun canım mecburuz 2. hamileliği kaldırmayı böyle durmaktan iyidir belki ne bileyim belkide kötüdür ay hilal coştum ben yine neler yaşadık oysa ..........
ikimizin şarkısı olsun hilal bu
aynı yolları o heveslemi çok stresli olacak ama hilallllllllllllll canım yanıyor hareketlerini özledim konuşmalarımı özledim oğlumu özledim
40 gün olmayınca pazar beklenmedi
evet az şey yaşamadık canım.benim içimden höyküre höyküre ağlamak geliyor hep.inanamıyorum hala.((((( hala şaka gibi.
dün eşime söyledim beni oğlumun mezarına götür diye.belkide gitmemeliyim bilmiyorum.bir diyorum ki ona gidersem onun orada olduğunu kabulleneceğim.ama benim için bembeyaz bir melek.
bir yerde diyorum anne niye gelmedin der mi bana.
ne yapayım sence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?