- Konu Sahibi doruk14092011
cumartesi doktora gidicem kısmetse bursada bursalılar duyun beni nereye gideyim yaaa arkadaşlar bursalılar varsa birbirinize söyleyin bu sefer geç kalmak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslıcım gunaydın hılal le yazısmalarınızı okudum bırazdan korkmakda haklısınız endıse bırakmıyor ınsanın pesını ama ne kadar cok olumlu bakarsanız okdr ıyı gıder hersey dılerımkı bu kez saglıkla ıkınızde kucagınıza alırsınız. beni sormussun nasılsın dıye dun ıyıyım cnm coksukur salıyı iple cekıyorum bu kez olsun kalp atısını duyabılmek ıcın kötü haberle gelmek istemıyorum buraya RABBIM INSALLAH duyuyordur sesimizi.
canım özel msj kutun dolu olduğu için ileti gönderemiyorum.o yüzden buradan yazıyorum umarım bakarsın buraya.
işten geldim.yemek falan ancak girebildim nete.şimdide sen yoksun.
doktora gittim.randevu vermiyormuş bu güne ameliyatları varmış.rica edeyim dedim.en az 5 saat beklersin beni dedi.bende bekleyemedim.yarın yine gideceğim.sıra alabilirsem.özel hastanede ama çok kalabalık oluyor.adam bir muayene odasında bir amelayatta bir doğumda.
yarında olmazsa cuma gidderim.uff cesaretimi zor toplamıştım zaten.
içime kurt düştü.ya kötü birşey olmuşsa diye.bir an önce muayene olmak istiyorum.
biliyonmu bu gün öğrencilerim ne dedi.öğretmenim hala hamile gibisiniz göbeğiniz öyle duruyor dediler.(
uff ya kuzum.inşallah pc yanındadır birazdan girersin nete.
neden dr gidemeyeceğini anlamadım.fabrikada mı doktor.hangi dr gideceksin.kendi doktoruna mı.
hilal nerdesin ya çıkıcam birazdan
burdayım kız hoşgeldin cumartesi eşim 2 kere gidecekmiş işe ((haftaya bigüne kaldı yani öff üzüldüm sana haber bekliyrordum senden
öyle gerçekten değilmi sınavdayız geçicek geçicek arkadaşlar biliyorum hep böyle gitmicektir kimi zaman diyorum ya çok kötü oluyorum işte şidi bayrama 3 kişi olarak çok hayalim vardı malumbayram geliyo
doruk14092011 yazdıklarını okudum sayfalarca yazsan okumaya devam ederdim
bende aynı acıyo 16062011 de yaşadım benim de amniyon sıvısında azalma vardı ne yazıkki çok hızlı bitti ve acil doğuma girdim ama ne yazıkki oğluşum 3 gün yaşayabildi sıvı olmadığından ciğerleri gelişmemiş
bu acıyı yaşayanlar anlıyo ben bu konuları detaylı olarak hiç kimse ile konuşamadım
eşim hariç ilk zamanlar ondan başka kimseyi görmek bile istemedim işe başlamak benim için çok zor oldu hala bocalıyorum bazen gerçekten kendime çok şaşırıyorum nasıl hiç bişey olmamış gibi davranabiliyorum diye bazen de bunalımlı bir süreç başlıyo işi bırakıp evden dışarı çıkmak istemiyorum kimseyi görmiyeyim konuşmayayım...
ilk defa dün bu siteye üye oldum ve benimle alakalı gördüğüm bölümlerdeki arkadaşlara mesajlar attım bu beni biraz rahatlattı
sanırım insan kendisi ile aynı acıyı yaşamış olan kişilerle tanımasada görmesede daha rahat dertleşip rahatlıyabiliyo yada benim için öyle
amniuon sıvısının azalaması ile ilgili çok şey araştırdım ama net sonuçlara ulaşamadım bu konuda bildikelerini benimle paylaşırsan çok mutlu olurum çünkü tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.
bende çok uzattım Allah gönlüne göre verir ve umarım tekrar deneyip sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın
canım canım benim bende senin gibiyim işe başlıcam ay sonu hiç başlamak istemiyorum o kadar korkuyorumki birileri bişey dicek oturup ağlarım fabrikada napıcaz bilmiyorum biz patolojiye yollamadık araştırmadık canım bende internetten hep sebep bulmaya çalışıyorum ama çok sebebi var tekrarlama riski var anlıyacağın karmakarışıkım
bende seni bekliyodum belki cevap yazarsın diye :)
evet ben 3 ay oldu işe başlayalı ilk zamanlar masamdan su almak için bile kalmıyodum kimse ile karşılaşmıyayım diye arkadaşlarım sanırım herkeze tembihlemiş herkez hiçbişey yokmuş gibi davranıyodu ama gözgöze geldiğimizde bana sanki acıyomuşlar gibi geliyodu belkide benim alınganlığım belkide gerçekten öyle bakıyolar birinin ağzından bişey kaçınca diğerinin kaşı gözü oynuyodu ikaz etmeye çalışıyodu vs... bunlar beni daha da zor durumda bırakıyodu ağlamamak için kendimi zor tutuyodum
bide duymayıp görünce hayırlı olsun hoşgeldiniz bebek nasıl diyenler var dı o en kötüsüydü...
ayrıca bir işyerinde 3 hamileydik diğer ikisi doğum yaptı biri yeni başladı işe diğeri izinde biz bayanlar öğlenleri hepberaber toplanıyoruz iş başı yapana soramıyolar bile bebeğini benim yüzünden ben bunları hep farkediyorum ama yapılacak bişey yok
ilk haftaları atlatınca ben değilde insanlar gerçekten bu duruma alışıp unutunca biraz daha rahat bir ortam oluşuyo ama ne yazıkki benim için durum farklı ben hiç unutmıyacağım bazen iyi bazen kötü parçalı bulutlu devam ediyor hayatım
ben de araştırıyorum henüz geçerli bir sebep yok bulursam sana yazarım sende bana yazarsen sevinirim.
tabiki yazarım canım ben doktora gitmedim hiç sen gittinmi peki sezeryan olduğum için 6 ay beklemem lazım 2. bebek için sen napıyorsun
kendi doktorum bunun acısını yeni bir bebek kucağına almakla hafifletebilirisin dedi ve 1 sene dedi ama beni dinlemeyeceksen en azından 8 ay bekle dedi
ben başka doktora da gittim istanbulda rsikli gebelikler uzmanı arda lembet var arkadaşımın doktoruydu o tavsiye etti ve ona gittim
hamileliğim boyunca yaptırdığım tüm tahlil ve testlerin hepsini istedi incelemek için
bebek istiyorsan 6 ay olmuş zaten korunmayı bırakabilirsin dedi
aynı durum büyük ihtimalle tekrarlamaz dedi bunu tahlillerime dayanarak söyledi ama yine de tüm doktorların söylediği gibi bir açık kapı bırakılıyo kendi doktorum da bu durum tekrarlamasa bile çok sıkı bir takiple hamilelik geçirmem gerektiğini söylüyolar.
bana gelince bilmiyorum çok korkuyorum çünkü ben çok problemli bir hamilelik yaşadım başıma gelmeyen kalmadı yaz yaz bitmez ...
son ana kadar çok uğraştık çabaladık ama aklımıza hiç bu sonuç gelmemişti bu kadar sorunu aştıktan sonra doğduya herşey bitti dedğimiz anda dünya başımıza yıkıldı o yüzden bilmiyorum ama yinede folik asit kullanamaya başaldım ama krunmayı bırakmadık