- Konu Sahibi doruk14092011
anladım canım ben gitmedim korktum hem korunma sürem azalsın istedim açıkçası haftaya gidicez doktora ama çok korkuyorum hem çok istiyorum hemde sttres çok fazla var ya insanın hayallerinin yıkılması ço feci bişey çok hayalimiz vardı herşeyleri kaldı onun için 2.bebeği çok istiyorum aynı şey tekrarlarsa diyede .........bakalım bana doktor ne deyecek
bence gitmelisin bana doktorun söyledikleri iyi geldi gerçi bende 3.aydan sonra gitmeye karar verdim doktordan randevu alamadık 5.ayda gidebildim insan doktor hastane görmek istemiyo
geçen hafta da doktor telefon ile aradı tekrar düşünüyosan 6.aydan sonra sorun olmaz ama korunmayı bırakmadan 2 ay önce folik asit kullanamaya başla diye
ama benim için durum daha zor çünkü benim 6 yaşında bir kızım ve 8 ay boyunca benim yaşıdıklarımdan çok etkilendi ve anneyi hasta ettiği için kardeş olayına pek sıcak bakmadı benim yaşadıklarımdan hep kerdeşini suçladı tam kerdeş geldi dedik sevinmeye başlamıştı hastanede gördü sonra kardeş gitti dedik çocuk anlayamadı bizde güzel anlatamadık sanırım o nedenle aynı şeyleri yaşamaktan ve bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum ayrıca kızımın psikolojisini bozmaktan da korkuyorum
hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için