• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

Rabbim yar ve yardımcın olsun..
çok zor bir durum.. Allah yardım etsin..
ama inançlı biriymişsin sakın isyan etme, şükret..
elbet vardır bir hayır sizin için..
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Canımm yazdıklarını okudum..yaşadığın acıyı tam içimde hissettim biliyor musun..anne baba çocuk..bunlar ne kadar derin duygular,sevgiler.allah yardımcın olsun..iyi bi anne olamayacakmışım falan demişsin sakın öyle şeyler düşünme sakın..bebeği için bu kadar üzülen bi anne..sen o kadar kıymetlisin ki.bak benim annem babam yok.daha 1 haftalıkken bırakmışlar beni.teyzem büyüttü.ama içimden gitmedi asla o acı.istenmemek..tek kalmak..bunlar öyle kötü ki.nefret ettim yıllarca o kadından anne diyince biri dayanamadım ağladım her seferinde gizlice.benim çocukluğum böyle geçti.her gece ağlardım inan her gece.bunları çocuğuna yaşatanada anne diyorlar senin gibi meleklerede ne kadar saçma değil mi.sen mükemmel bi annesin.şimdi bende çok istiyorum bi bebeğimin olmasını.içimdeki boşluğu doldursun diye.benden sevgisini bile esirgeyen annem gibi olmayıp herşeyimi vermek istiyorum çocuğuma bütün hayatımı..aslında hepimiz anneyiz.ben hep bebeğimin benimle olduğuna inanırım.bir gün gelecek bana eminim o güne kadar izliyor bi yerlerden beni,babasını.ve o yüzden bende bi anne gibi hissediyorum kendimi.her gün konuşuyorum bebeğime yazıyorum anlatıyorum herşeyimi.deli olduğumu düşünebilir insanlar ama umrumda değil.sende inan buna bebeğine yine kavuşacaksın o senin yanında hep annesinin bu kadar üzüldüğünü görmesin kırılır minik kalbi.ona olan sevgin için dayan herşeye

melekkk anneleriii kıyamamm ben hiçbirinize boğazım düğümlendi gözlerimden yaşlar aktı tanımadığım sizler için daha 20 yaşındayım evli değilimm hiç anne olmadımm o duygu nedir bilmiyorum evet belki ama bir çocuğum olsunn bendeee çok istiyorumm yaşadıklarınızı okuyamadım bileee öyle acıki öyle zorkii Allahh hepinizin yardımcısı olsunnn inşaalahhh derdinize derman olsunn acınızı dindirsinn bende 6 ay önce babamı kaybettimm babamda beni bırakıp gitti durup duruken hiçbirşey yokkennn bu acıyı tattımm fazlasıyla ve sizi anladığıma inanıyorumm sadece yazmakk istedimmm insanın içi dolunca anlatmadan duramıyorr en azından ben içimee atmaktan çook yoruldumm Alahh hepinizin yardımcısı olsunnn dünyanınnn en iyi anneleriii cennette sizi bekleyecek güzel meleklerinizz :14::14:

offfff birde sanaa ağladımm canımm yaaa ne denir ki hiç bilmiyorummm sen çok özellll çok güçlüü bir kızsınn çooookkkk bence dee senin meleğin sana geliceğiiii en doğru zamanı bekliyor annemi en çok ne zaman mutlu edebilirimm diye bekliyorrr bundan şüphem yok bende kızım olsun çok istiyormm adı alya mina olucak inşallahh ve onunla çok hayyaler kuruyorum kaşı şöyle gözü böylee sendee mükemmell bir anne olucaksınnnn hiç şüphemmm yokkkk bir melekte sen olucaksınnnn:34::34:
Canımm yazdıklarını okudum..yaşadığın acıyı tam içimde hissettim biliyor musun..anne baba çocuk..bunlar ne kadar derin duygular,sevgiler.allah yardımcın olsun..iyi bi anne olamayacakmışım falan demişsin sakın öyle şeyler düşünme sakın..bebeği için bu kadar üzülen bi anne..sen o kadar kıymetlisin ki.bak benim annem babam yok.daha 1 haftalıkken bırakmışlar beni.teyzem büyüttü.ama içimden gitmedi asla o acı.istenmemek..tek kalmak..bunlar öyle kötü ki.nefret ettim yıllarca o kadından anne diyince biri dayanamadım ağladım her seferinde gizlice.benim çocukluğum böyle geçti.her gece ağlardım inan her gece.bunları çocuğuna yaşatanada anne diyorlar senin gibi meleklerede ne kadar saçma değil mi.sen mükemmel bi annesin.şimdi bende çok istiyorum bi bebeğimin olmasını.içimdeki boşluğu doldursun diye.benden sevgisini bile esirgeyen annem gibi olmayıp herşeyimi vermek istiyorum çocuğuma bütün hayatımı..aslında hepimiz anneyiz.ben hep bebeğimin benimle olduğuna inanırım.bir gün gelecek bana eminim o güne kadar izliyor bi yerlerden beni,babasını.ve o yüzden bende bi anne gibi hissediyorum kendimi.her gün konuşuyorum bebeğime yazıyorum anlatıyorum herşeyimi.deli olduğumu düşünebilir insanlar ama umrumda değil.sende inan buna bebeğine yine kavuşacaksın o senin yanında hep annesinin bu kadar üzüldüğünü görmesin kırılır minik kalbi.ona olan sevgin için dayan herşeye

offfff birde sanaa ağladımm canımm yaaa ne denir ki hiç bilmiyorummm sen çok özellll çok güçlüü bir kızsınn çooookkkk bence dee senin meleğin sana geliceğiiii en doğru zamanı bekliyor annemi en çok ne zaman mutlu edebilirimm diye bekliyorrr bundan şüphem yok bende kızım olsun çok istiyormm adı alya mina olucak inşallahh ve onunla çok hayyaler kuruyorum kaşı şöyle gözü böylee sendee mükemmell bir anne olucaksınnnn hiç şüphemmm yokkkk bir melekte sen olucaksınnnn:34::34:

bende öyle kızım olsun istiyorum:)masal yada peri olacak adıda:)kalbinde kötülük olmayan her kadın mükemmel bi annedir zaten.sende öyle olacaksın:)evlenelimde bakalım bi gelir meleğim bana hemen

o sana kalmış canım ben çok istedim hadi dedim vazgeçtim hadi dedim vazgeçtim biğün gittim daha evden adımımı attığım gibi ağlayarak gittim o yolu orda yatıyor öyle ben geldim dedim konuştum çok ağladım hiç toprağına elleşemediim sonra mezarlıktaki adam geldi görevli onun bebeğide benimkinin yanındaymış sana dedi ne desem kızarsın ama dedi çok şanşlısın yüzünü görmedin sevmedin dedi ben sevdim 2yaşında öldü dedi sonra etrafıma baktım birsürü bebek mezarı öfffffffffffffffffff:43::43:eşime dedim e biz ölünce dedim nereye gömülcez yanında yer yok :(((((dedim ay bilmiyorum sonra gittim bi kaç kere ağlamadım kabullendim ama bayramda çok kötü oldum bayramdan beride gitmedim özledim çok ama

ya aslında gitmem gerekmiyorsa( hani ölüler ziyaret edilmek istermiş ya.) gitmeyeceğim.bana gönül koymayacaksa yolumu gözlemeyecekse.çünkü onu ben başka yere koydum.orada görmek istemiyorum.toprak altında düşünmüyorum onu.bana zulum olacak bu.

aslı sence hamilemiyimdir.ayyy ne bilem yaa.kafam çok karışık.

masall ve peri güzel isimlerrr canımmm çokkk güzelll :16: evet Allahın izniyle bir evlensek oda olucakk o günü dört gözle bekliyorumm her fedakarlığa hazırımm buradaki tümm anneler gibiii
bende öyle kızım olsun istiyorum:)masal yada peri olacak adıda:)kalbinde kötülük olmayan her kadın mükemmel bi annedir zaten.sende öyle olacaksın:)evlenelimde bakalım bi gelir meleğim bana hemen

ayy yaaaaaaaaaaaaaaaaa nefesim tükendi birazdan geçer ........
hilal sende coştun dimi:43::43::43:
ay bizlerimi özlediler acaba
hissederlermi acaba 3ay biiti buğün:
:43::43::43::43::43::43:

ya aslında gitmem gerekmiyorsa( hani ölüler ziyaret edilmek istermiş ya.) gitmeyeceğim.bana gönül koymayacaksa yolumu gözlemeyecekse.çünkü onu ben başka yere koydum.orada görmek istemiyorum.toprak altında düşünmüyorum onu.bana zulum olacak bu.

aslı sence hamilemiyimdir.ayyy ne bilem yaa.kafam çok karışık.

inşllah öylesindir canım 2 gün sonra yine gir bakalım sonuç:49:inşallah

ben şimdi ağlamıyorum kuzum.içime akıyor göz yaşlarım.eşim kaynanamla konuşuyor.birazdan teli bana getirir ondan sıkıyorum kendimi.birde her zaman onun yanında ağlamıyorum.:(

dün çok ağladım.uff yaaaa.

özlerler mi bilmem ama beklediklerini biliyorum.cennet kuşlarımız onlar bizim.cennet yüzlü oğullarımız.

ben şimdi ağlamıyorum kuzum.içime akıyor göz yaşlarım.eşim kaynanamla konuşuyor.birazdan teli bana getirir ondan sıkıyorum kendimi.birde her zaman onun yanında ağlamıyorum.:(

dün çok ağladım.uff yaaaa.

özlerler mi bilmem ama beklediklerini biliyorum.cennet kuşlarımız onlar bizim.cennet yüzlü oğullarımız.

aynen dünyanın en güzel melekleri onlar bütün melekler gibi kuzucuklarımız onlar

inşllah öylesindir canım 2 gün sonra yine gir bakalım sonuç:49:inşallah

ben adama dedim bugünde olsun diye ama bakalım.bu gün çok yorgunum bende oda.
doktora gidiyorum hep işi var.tükürecem.hep hamile muayenehanesi.

doğuran doğuraana.bende öyle bomboş gidiyorum.elimde çanta saçlar fönlü.millet bakıyor bu niye geldi acaba diye.bizmezlerki içimde yananı.

kabullenmesii çok zorr dimii bendee gitmiyorum babamaa gidemiyorummm resmine bile bakmıyorummmm bazen öldüğünü unutuyorum sesini duydum gibi oluyor sonra irkilip kendime geldiğimde herşey aynıı babam yok zorr çokk zor ama katlanmakk zorundayızzz lütfenn kendinizi üzmeyinn artıkkkk uzun zamandır ağlamıyordummm nerden çıktıı bu topikk yaa ayy boşaldımmmm ohhhhhhhh :75:

aynen dünyanın en güzel melekleri onlar bütün melekler gibi kuzucuklarımız onlar

bazen diyorum ki.onlar şuanda olabilecekleri en güzel yerdeler.Allah ımızın yanındalar.bu beni çok rahatlatıyor.sızımı biraz dindiriyor.sonra yaşadıklarım .o 3 gün hastane doğum doğumhane kürtaj bunlar aklıma gelince çok iyi hissetmiyorum.bunları ben mi yaşadım diyorum.

bazen diyorum ki.onlar şuanda olabilecekleri en güzel yerdeler.Allah ımızın yanındalar.bu beni çok rahatlatıyor.sızımı biraz dindiriyor.sonra yaşadıklarım .o 3 gün hastane doğum doğumhane kürtaj bunlar aklıma gelince çok iyi hissetmiyorum.bunları ben mi yaşadım diyorum.

aynen aynen bende hilalcim dünya kahrını çekmicekler diyorum ::118:aynen diyorum bende ben neler yaşamışım ne kadarda güçlü ,sabırlımışım diyorum ALLAH ım yanımızda arkadaşım sabrını veriyor eeeeeeeeeeeeeee kızlar ara sırada ağlamak iyi geliyor bırakında azıcık ağlayalım:20::20::20:

Back