- Konu Sahibi doruk14092011
Allah a şükürler olsun canım.bak en azından öyle bir sorunumuz yok.o daha da zor birşey.Allah kerkesi farklı farklı şekillerde sınav yapıyor dimi.birde ben bebek istemediğim bir süreçte hamile kaldım.hatta hazırmıyım diye çok sorguladım öğrendikten sonra.
birde ben bu sefer kimseye söylemeyeceğim.sen?
şimdi korunmadan halvet yaparsam hemen hamile kalacakmışım gibi geliyor.sende öyle hissediyormusun.İnşallah Rabbim sağlıklı evlatlar verir.sınavımız bu kadardır.
çocuk aratmaz bize.ben 31 yaşındayım birde.yaşım çok küçük değil.sen 23 yaşındaydın dimi.
evet çok şükür canım aynen 23 yaşındayım ilkte olmuştu aynen banada öyle geliyor ilkte kalıcam gibi sonra diyorum belki olmaz deneyim diyoruz sonra eşime kaybetmek istemiyorum doktor çok erken gelişemez falan der kızar diye korkuyorum ağlıyorum aynen herkesin farklı farklı sınavı çok ağır ALLAH ım kimseye çekeneyeceği yük vermezmiş ama çok zor gerçekten diyorum ki hamile olunca kimseye söylemeyeceğim aynen bende sadece iştekilere söylücem çünkü rahat yere geçiriyorlar hamile olunca öff işede hiç gitmek istemiyorum ama inşallah bizim sınavımız bu kadardır dediğin gibi