- 30 Eylül 2011
- 876
- 46
- 318
- Konu Sahibi doruk14092011
-
kelebek bizim olayımızın tekrarlama riski varmı acaba sen doktora gidiyon sorsana
aynen kız hilal di canım adın zaten bu isimler karıştırıyorum geçen gün eşime ayy dur dur kelebek yazdı mesaj dedim kelebekte kim diyoşaka bi yana heralde belki çok şanslıyız evet çok hayalimiz vardı beee sadece mutlu bir yuva şimdi tam aile olduk diyoduk kısmet değilmiş
yaa dr bilemiyor ki.nedeni bile kesin belli değil.o kese çok sağlam diyor.beni araştırma hastanesinde bir doktor varmış ona gönderecekmiş.öyle dediydi.düşük üzerine bir doktormuş.birde doktorları biliyorsun hep geçiştirmekte üstlerine yok.onlar için herşey çok normal.adam yaşamıyor tabi.
birde ben kendi doktorumu görünce hep ağlayasım geliyoroğlum aklıma geliyor.
ben su geldi havlu ıslandı dediğimde eyvah dediğindeki yüz ifadesi hiç gözümün önünden gitmiyor.umudumuz yok deyişi.gebeliği sonlandırmak zorunda kalacağız demesi.ufff.
canım ya oğlum yaşıyordu biliyormusun doğuma girdiğimde.acaba ölmesini beklesemiydin karnımda.kalbi hala atıyordu.doğumda öldü.
ama suyum ilk geldiğinde çok fazla hareket etti.sonra durdur.su geldikçe hiç hissetmedim biliyormusun hareketlerini.yatıyordu hep sanki hareketsiz.
evet canım hilal ismim.ben bazen mübarek insanlarızdır belki diyorum.hani bize kötü geliyor bu olay belkide öyle değildir değil mi.Allah katında belki çok başkadır dimi.
sen sonraki çocuğun kızmı olsun erkek mi olsun istiyorsun.
canım bilmiyorumtabiki bence ALLAH tan izinsiz kimse ölmezmiş onu kendime söyleyince rahatlıorum ama hatada var ama ne olsa heralde yaşamayacaktı belkide yaşardı onu da bilmiyorum doktorlar normal karşılıyorlar kızım hilal bilmiyorum evimden mezarlığın ağaçları gözüküyor uzaktan içim kötü oluyor balkonda ben hiç görmedim yüzünü belkide şanslıyım benimde belli değil sebebi napıcaz 2. hamile kalırsak körü körüne sebep bilmiyoruz napıcaz
bizim ailede hiç kız torun yok hep kız istedik cinsiyetini öğrenmeden önce sonra kuzucuğum olcağını öğrenince çok mutlu olmştum tabiki oğlan olsun kuzum eşyaları doluama hep rüyalarımda kız olcak diye görüyorum dün akşamda rüyalrımda güneş tutulması gördüm iyi değil deniyo interntte ama kız nee bu rüyalar bende mi ölücem yoksa nedir
aynen canım hayırlısı gerçekten öyle demek lazım
şimdi bana bişey de hele.korunsammı acaba.korunmasam mı.benim eşim uyudu.bizim halvetler pazardan pazara olur.eşim çok yoğun çalışıyor ve çok yoruluyor.işten gelip yemek yiyor uyuyor.korkuyorum.içim pır pır ediyor.ya hemen hamile kalırsam.aboooo heyecanlanıyom bir an düşününce.hevesim kursağımda kaldı ya.hemen olsun istiyom bazen.
canım bence başla hemen çalışmalara kız delionun pazarı mı olur :26:hu koca koca kalk de şimdi hastasın dimi bence bittiği gibi başla
yok değilim.ayın 5 de bitti hastalığım.biz korktuk bişey olur diye.walla ne yapayım oluyor işte pazarı.mecburen.benim koçişin elini kaldıracak hali olmuyor.bırak halveti
sabah 6 da gidiyor akşam 7 ye kadar çok yoruluyor.bende hamile kalınca şaşırmıştım zaten.evliliğimiz hep böle ve biz korunuyorduk doğal yollarla.sadece bir kez kaçmıştı.ondada hemen yıkanmıştım.ihtimal bile vermemiştim hamileliğe.test yapıp çift çizgiyi görünceye kadar.:)
bence dene kız sende hemen hamile kalıyorsun bak kızım zaten için içini yiyor aaaa kız yarın pazar dene bakalımbenim daha var sürem var belkide doktora gidince kontrol edince belki izin vermeyebilirde benim işim karanlık çok..........
ya bende kontrol olmadım daha.telde sordum.halvete girebilirmiyiz diye.oda evet dedi.normal hayatına devam et dedi.adet olmuşsun rahmin toparlamış dedi.
doğumdan sonra muayenede de rahmin kendini toparlar toparlamaz korunmana gerek yok dediydi.
ondan karar veremiyom korunsak mı daha görmedi bu adam beni.
ayy bak heyecanlanıyom yaaa.yeniden bir umut yeşeriyor içimde.
evet yarın pazar . annemlerle yazlığa balık yemeye gideceğiz.akşama halvet var:))))))
hadi hayırlısı bakalım
canım bu arada sen nasıl oldun.eşin de ishaldi galiba.ev hastaydı.şimdi nasılsın sormayı unuttum.
iyiz canım benim geçti çok şükür kız ben hamile olmayım şimdi okudum bir yerde bende aynıları oldu başım döndü geçen midem bulandı hep kusamadım kalçama ağrı girdi uyuyorum canım uyumak istiyor aaaaaaaa yok değilimdir en son 22 kasımda oldum
anaaa walla olurmu olur.inşallah kız.Allah ım hayırlısıysa vermiştir belki.ay bir test yapsan ya.bak sen hamileysen bende hemen sık sık çalışma yaparım.beraber ilerleriz.
değilimdir kızımya hamile kalmamam lazım en az 6 aymış sezeryandan dolayı çünkü daha var hastalanmama ocak 14 bitince 5 aya giricem ........
korunuyorum doğal yollarlakorunuyormusun canım.walla orası Allah ın bileceği bir şey.Allah ol dedikten sonra olmayack hiçbirşey yok değil mi.sen öylemiyim deyince ben heyecan yaptım . sen ilk bebeğin için ne kadar zamanda hamile kaldın
korunuyorum doğal yollarlaeşime sorarsan hiç beklemicek ama :26:aynen öyle canım ALLAH ım yeteki istesin hemen kaldım canım bende biz hatta bazıları kaç ay deniyor olmuyor ya bakalm olacak mı diye denedik umutlu değildik sonra aa ha bugün gelir ha yarın derken 10 gün geçti o kadarda ağır şeyler kaldırdım ki anlatamam ALLAH çok büyük işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?