Aslım cnm kardeşimm beni sadece yazdıklarını okumak bile mahvetti Allah sana/babasına sabrını versin.Herşey biz insanlar için cnm. Hepimiz farklı imtihanlardan geçiyoruz. Umarım ilk ve son acın olur ablacım. Allah kucağını doruğumuzun gönderdiği minik kardeşiyle doldursun tez zamanda inşallah. Biz 5 kız kardeşiz cnm. Hiç görmediğim, bilmediğim bir ablam var benim. Sevda Ablam... Annemin 9 ay karnında taşıyıp , 6 ay öpüp kokladıktan sonra bir gün pat diye ellerinden uçup gittiği ablamız. Annemin ne ilk bebeği ne de son... Ama hala farklıdır onun yeri. Annem anlatmaya başladığında sevdamın gözleri boncuk gibi. Benim sevdam taş bebek gibi diyee cız eder içimiz. Aradan kocaa 36 yıl geçmiş. Hala geceleri ağlarken yakalarım annemi. Ya kayınvalidem oda Hülyasını bir yaşındayken kaybetmiş.Drlar en çok bir yıl yaşar demişler. Hergün bebeğinin gözlerinin içine baka baka beklemek... Üstelik görünürde çok sağlıklı,dünyalar güzeli bir bebekken.Doğum gününü kutladıkları günün ertesi sabahı sessiz sedasız uçuvermiş oda.Oğlumun ilk yaş gününe kadar o evde bir daha asla doğum günü kutlanmamış. Eşim 33 yaşında ve her bayram sabahı hiç görmediği ablasının mezarına gider. Ablamla bayramlaştık der. Oğlum büyüsün onuda götüreceğim halasına der. Bizim ailemizin bireyleri onlar, hiç görmediğim ablam Sevda ve hiç görmediğim görümcem Hülya Abla... Doruğumuzun acısı gidecek mi hayır. Oda hep kalacak yüreğinde cnm. Onun gittiği yerde çok mutlu olduğunu düşündükçe hafifleyecek acın. O senin evladın artık cnm. Cennette seni bekleyen minik oğlun. Biz dünyadaki görevlerimizi tamamlayıp gidene kadar o orada huzur içerisinde bekleyecek sizi unutma. Sadece kendini suçlama senin yapabilecek hiçbir şeyin yoktu çünkü cnm. Hiçbirimizin yok. Verende alanda Allah. Özleyeceğiz tabi biz hiç görmediğimiz ablalarımızı sen hiç görmediğin evladını. Ama içim rahat ben biliyorum birgün ablamı göreceğim. Allahın sevdiği kulları onlar. Allahıma hamdosun 3,5 yaşında bir oğlum var teyzesi benimde. Kaanım var ve 9 haftalıkta hamileyim. Allah sana da isteyen,bekleyen herkese de yaşatsın bu mutluluğu. Dualarım seninle. Kabul edersen bir ablanda burada var. Ne zaman dertleşmek istersen ben buralardayım...