ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

ay sabah sabah öyle mutluyum ki sözlerinle inan bana Bu kadar insan dua ediyoruz senin için sen içini ferah tut..çok hoşuma gitti sözün bu arada sen korkma içindeki bebeşi düşün

kelebekçiğim aynen öyle psikolojik yani canım acımadı suçluluk duygusu vardı tabi oğluma karşı aynen bendde ağlıyorum kimi sesli ama sonra geçiyor işte kalbim durcak gibi oluyor yani

kelebekçiğim aynen öyle psikolojik yani canım acımadı suçluluk duygusu vardı tabi oğluma karşı aynen bendde ağlıyorum kimi sesli ama sonra geçiyor işte kalbim durcak gibi oluyor yani

evet.benimde kolum uyuşuyor.tüm gücüm çekiliyor sanki.yaa aslıhancığım şimdiye kadar hemen tekrar çocuk istediğime emindim.bu gün doktoru aradım.ilişkiye girebilirsiniz dedi.birde rahminin hazır dedi.sen ne kadar zaman sonra ilişkiye girdin.bizim 43 gün oldu ilişkiye girmedik daha hiç.

biz doğumdan sonra iki yada iki buçuk ay sonra girdik dedimya zaten çok ağladım psikolojik olarak ben .......

kızlarrüyamda bebek gördüm müge anlının proğramındaymısım ordada benimle aynı gün doğum yapan kadın ve bebeği varmış onlar konuşma yapıyor banada bebeği veriyorlar uyuuyorum ağlıyor kucağıma aldım elimle sallıyorum diyorumki benimde bebeğim demekki bu kadar olacakti şimdi diyorum kokuyorum yemiin ediyorum kokusunu duydum..........ağlamak istiyorumm nerden çıktı bu rüyaa kızlar

canım bahsettiğin rüya burada yazdığın galiba.hayırdır inşallah.özledik aslım oğullarımızı.rüyalarımızda görüyoruz.hasretlerini orada gideriyoruz.
ben şimdi bazen bebekleri kucağıma alıyorum.o mis kokuları o kadar çok hoşuma gidiyor ki.anne adayı olmadan böyle olmuyordu.seviyordum ama şimdi sızlatıyor içimi.

özledik özlemediğimiz gün yok ki .........

özledik özlemediğimiz gün yok ki .........

canım ben daha doktora gitmedim.eşim işinden izin alamıyor.ben onsuz gitmeye korkuyorum.aradım bu gün.30.günde adet olmam rahmimin toparladığını gösteriyormuş.hazır rahmin dedi.halvete girebilirmiyiz dedim evet dedi.peki korunmasak mı acaba.uff walla yüreğimi bir kastı anlatamam.korunmasak hemen hamile kalırsam iyi olurmu bilmem.bir yanım evet diyor bir yanım korkuyor.sen ne yapmayı düşünüyorsun.korunacakmısınız.hamile kalma sürecin dolunca.ay bekliyordum bugünü gelince bir tuhaf oldum.kafam karıştı.

canım o gün gelsin kesin bende aynı olucam bence rahim hazırsa başla çalışmaya ben hiç ne yapacağımı şaşırdım korkuyorum bu seferde olmazsa.........

canım o gün gelsin kesin bende aynı olucam bence rahim hazırsa başla çalışmaya ben hiç ne yapacağımı şaşırdım korkuyorum bu seferde olmazsa.........

walla bende psikolojik olarak hazır değilim galiba.ya ne bile o ağlama krizlerine birde hamilelik stresim eklenirse ne olur düşünemiyorum.koçiş beni terk eder herhalde.:)
birde etrafın baskılarından korkuyorum sanırım.bir sürü laf söyleyecekler.ilk 3 ayım çok zor geçmişti.yine öyle olursam ne yaparım.en önemlisi her anımı aynı korkuyu yaşayarak geçireceğim.
daha hangi doktora gideceğime kara veremedim.ufff yüreğim minik bir kuş gibi.

sigara içmek istiyor canım ara ara.ben geçen sene ocakta bırakmıştım sigarayı.şimdi aklıma geliyor hep.arada 1 -2 de içiyorum. ufff bunalımdayım yine kuzum.

sigarayı falan bırak içme şunu bende korunmanın bitmesini iple çekiyorum ama kesin en ufak bişeyde doktora koşucam bunuda kaybedersem bende giderim heralde toparlanamam gibi geliyor büyük konuşmayım yinede napalım bilmiyorum ki ......

senin bulantın falan olmuşmuydu.ilk aylarında.kalçanda falan ağrıların olmuşmuydu.nasıldı hamileliğin.rahatmıydı yani.
ben o gün eve geldiğimde anneme demiştim ki.bana bir sıcak su ısıtırmısın.karnım ağrıyor üşüttüm herhalde ayaklarıma koyayım.(teyzemler fransadan annemlere gelmişti oraya gitmiştik)annemde sıcak su torbasını bulamamıştı.acaba ayaklarıma koysam iyi gelirmiydi.ufff ne bilenm kuzum.

canım sigara içmiyorum.1-2 tane içtim onada içmek denmez.yeni bebek istiyorum.o yüzden içmem.içmeyeceğim.bu sefer yine aynı şey olursa affetmem kendimi.sigara içseydim kendimi hiç affetmezdim.

canım benim olmuştu bulantım sabah erken kalktığım için işe gidiyorum diye uyuyunca yoktu bişey evet sağ kalçam tutuyor böyle sağ kalçama kramp giriyordu sanki geçen gün gene oldu yine mi hamileyim yoksaaaa şimdi aklıma geldi hamile olmayım kız şaka tabi değilimdir yani........kelebek ne yapıcaz bilmiyorum bu sefer işten deha erken ayrılıcam acaba işemi yoruldum aslında oturduğum yerde ama dinlenemedimmi acaba şimdi rüyadada görünce yeminle sana kokusunun duydum hissettim

bende bilmiyorum aslım ne yapsak.bende hep planlar kuruyorum ama hiçbirini yapamıyorum.doktora gideceğim birden fazla dr dedim.hala gidemedim.bende çalışmasam mı diyorum.sonrada diyorum ki.beni cam fanusa koyup öyle korusalardı yine olacaktı bu olay yine olacaktı.çünkü onun alnına melek olmak yazılmıştı.bizler melek annesi olduk aslım.aslında belkide şanslıyızdır değil mi.

aynen kız hilal di canım adın zaten bu isimler karıştırıyorum geçen gün eşime ayy dur dur kelebek yazdı mesaj dedim kelebekte kim diyo şaka bi yana heralde belki çok şanslıyız evet çok hayalimiz vardı beee sadece mutlu bir yuva şimdi tam aile olduk diyoduk kısmet değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…