ölüm bi kader mi ..14092011.doruğumu kaybettim....

kızlar ben kaçar anneciğime yemeğe gideceğiz bu arada yazın siz gelince cevap yazarım ben huuu kızlar ben burda bebeği olanlara ufacık hediyeler yollamak istiyoruz32: mesela 1 çorap yani maksat bebişlere anımız olsun hulyabaşkurt katıldı bak isteyen katılabilir beşişler doğunca bekleriz hediyeleri ona göre

Ay beni gece gece ağlattın çok fenayım ha şimdi
off

hhe:44:bu sözü yazmaktan yada dumaktan bıkanlar vardır ama özledim oğlumu ben bu ay sonu işe başlıyacağım hiç başlamak istemiyorum herkes hamile olduğumu biliyor herkes başın sağolsun nasıl oldu onlarda yüz sana bakacak zaten herşey oğlumu hatırlatıyor işe girdim 3ay sonra hamile kkaldım nasıl gidip çalışıcam aynı yerde herşeyimi orda yaşadımoff offf

Özlenmez mi hiç ahh kuzucuğun o senin
Rabbim Yardımcın olsun o şimdi cennete kanatlanıp uçmuştur
Minik Meleğin.
Kulaklarını tıka iş yerindede sağolun de geç

Özlenmez mi hiç ahh kuzucuğun o senin
Rabbim Yardımcın olsun o şimdi cennete kanatlanıp uçmuştur
Minik Meleğin.
Kulaklarını tıka iş yerindede sağolun de geç

canm bende şöyle bişey oluştu hep kaçtım zaten insanlardan kimseye çıkmadım gelen olunca yan odaya geçtim biri soracak diye ödüm koptu neden acaba oda bi psikolojik bi sorun heralde ya öldüğüne alışamamak mı yoksa kabullenememek mi senin yavrun bilemiyorumcanım

P
Tabiki psikolojik canım hatırlamak istemiyorsun o acıları tekrar yaşamak istemiyorsun
Yoksa unutulmuyorki İnsan evladını unutur mu hiç nasıl kıyacaksın
Zaman sadece alıştırıyo bizi yoksa hiçbir şeyin unutulduğu yok
O acıyla yaşamaya alışıyosun onsuz yaşamaya alışıyosun
Ve onu özlemeye alışıyorsun.kalbinin bir köşesinde o hala duruyo

aynenbitanem kusura bakmazsan kapatmak zorundayım çok hastayım midem çok bulanıyor hamilemiyim yoksa nediryarın devam ederiz müsaitsen

Canım sadece ilk mesajını okudum gözyaşlarına boğuldum. Allah sabır versin. Demekki rabbim onu çok seviyormuş erkenden yanına almış. Tertemiz melekler gibi gitmiş yaradanın yanına. Hayat devam ediyor. İnşallah böyle bir acı bir daha yaşamazsın yaşamayız hiçbirimiz..

Estağfirulah canım ne demek git dinlen
Hadi bakalım hayırlısı belkidee vardır..

aslı merhaba canım.ben geldim sen gidiyorsun sanırım.Çok geçmiş olsun.özelden de yazdım.kendine iyi bak.yarın evdeyim.girebilirsem yazışırız.Allah a emanet ol.

inşallah bitanem yaşamayız aynı sorunları inşallah :26:

Aslım cnm kardeşimm beni sadece yazdıklarını okumak bile mahvetti Allah sana/babasına sabrını versin.Herşey biz insanlar için cnm. Hepimiz farklı imtihanlardan geçiyoruz. Umarım ilk ve son acın olur ablacım. Allah kucağını doruğumuzun gönderdiği minik kardeşiyle doldursun tez zamanda inşallah. Biz 5 kız kardeşiz cnm. Hiç görmediğim, bilmediğim bir ablam var benim. Sevda Ablam... Annemin 9 ay karnında taşıyıp , 6 ay öpüp kokladıktan sonra bir gün pat diye ellerinden uçup gittiği ablamız. Annemin ne ilk bebeği ne de son... Ama hala farklıdır onun yeri. Annem anlatmaya başladığında sevdamın gözleri boncuk gibi. Benim sevdam taş bebek gibi diyee cız eder içimiz. Aradan kocaa 36 yıl geçmiş. Hala geceleri ağlarken yakalarım annemi. Ya kayınvalidem oda Hülyasını bir yaşındayken kaybetmiş.Drlar en çok bir yıl yaşar demişler. Hergün bebeğinin gözlerinin içine baka baka beklemek... Üstelik görünürde çok sağlıklı,dünyalar güzeli bir bebekken.Doğum gününü kutladıkları günün ertesi sabahı sessiz sedasız uçuvermiş oda.Oğlumun ilk yaş gününe kadar o evde bir daha asla doğum günü kutlanmamış. Eşim 33 yaşında ve her bayram sabahı hiç görmediği ablasının mezarına gider. Ablamla bayramlaştık der. Oğlum büyüsün onuda götüreceğim halasına der. Bizim ailemizin bireyleri onlar, hiç görmediğim ablam Sevda ve hiç görmediğim görümcem Hülya Abla... Doruğumuzun acısı gidecek mi hayır. Oda hep kalacak yüreğinde cnm. Onun gittiği yerde çok mutlu olduğunu düşündükçe hafifleyecek acın. O senin evladın artık cnm. Cennette seni bekleyen minik oğlun. Biz dünyadaki görevlerimizi tamamlayıp gidene kadar o orada huzur içerisinde bekleyecek sizi unutma. Sadece kendini suçlama senin yapabilecek hiçbir şeyin yoktu çünkü cnm. Hiçbirimizin yok. Verende alanda Allah. Özleyeceğiz tabi biz hiç görmediğimiz ablalarımızı sen hiç görmediğin evladını. Ama içim rahat ben biliyorum birgün ablamı göreceğim. Allahın sevdiği kulları onlar. Allahıma hamdosun 3,5 yaşında bir oğlum var teyzesi benimde. Kaanım var ve 9 haftalıkta hamileyim. Allah sana da isteyen,bekleyen herkese de yaşatsın bu mutluluğu. Dualarım seninle. Kabul edersen bir ablanda burada var. Ne zaman dertleşmek istersen ben buralardayım...

canım benim ne kadar güzel yazmışsın aynen acısı hiç geçmiyor zaten ne yapsam ne etsem ağlamıyacağım diyorum en ufacık birşey onu hatırlatıyor canım çok korkuyorum varya 2. bebeğim olacak mı acaba tek korkum o kötü düşünmüyeceğim ama olmuyor dertleşmek istersen ne demek tabiki isterim canım benim ALLAH ım kucağına almayı nasip etsin

Olacak cnmm inan bana olacak. Bu kadar insan dua ediyoruz senin için sen içini ferah tut... Ben bile korkuyorum inan bazen çünkü biz ne yaparsak yapalım Allah yazdıktan sonra engellememiz mümkün değil ama Rabbime sığınıyorum. O herşeyin en iyisini, en güzelini bilir. Dua ediyorum bol bol. Sende öyle yap. Gerisi alnımıza ne yazıldıysa o. Allahım tez zamanda bir bebekk verecek sana bak göreceksin.İyi haberlerini, müjdelerini okuyacağız daha burada.Yüreği güzel kardeşimm benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…