Ölü doğum hikayem :(

Ölen bebeğinize duygularınızı nasıl anlatırdınız

• Ankete Katılan
    56
  • This poll will close: .
Cok ama cok uzuldum daha lohusasiniz kendimi dusundum de oglumun acisi bir aylikken eve sigamiyordum gozumde yas eksik degildi offf cok zor ben de bes ay oldu oglum yasasaydi bes ay bes gunluk olacakti simdi ;(
Aci hic gecmiyor uzerine ekliyor ama disariya karsi biraz daha dik durabiliyorsun gecen zamanla ama icerden daha da cokuyorsun
Allah yardimcin olsun
En sevilen ozlenen onlar degil mi

Gozyaslari icinde okudum icim ciz etti.
Rabbim yardimciniz olsun. Evlat acisi eminim baska bir seye benzemiyordur
Allah razi olsun cok ama cok zor bir durum minicik bir sey anneden babadan once toprak oluyor onu birakin dunya gozuyle yuzunu dahi goremedim ve hic bir seyimiz bir bez dahi nasip olmadi bir varmis bir yokmus misali ;(
Dolapta mamasi duruyor besigi hep gozumun onunde her seyi tamam ama o yok ;((((

Cok aci gercekten.
Uzulmeyin. Yeri dolmayacak biliyorum ama Rabbim tekrar nasip eder insallah.

Cok aci gercekten.
Uzulmeyin. Yeri dolmayacak biliyorum ama Rabbim tekrar nasip eder insallah.
Allah razi olsun
Rabbim insallah tekrar nasip etsin
bin tanede evladim olsa sessiz oglumun yeri ayri olacak O benim yuregime diken gibi batti ve orada kaldi o en sevilen en ozlenen yasayan bin tanede evladim olsa onun yeri ayri cunku o benim bu dunyada cok isteyip te kavusamadigim ;((((

Tabi ki yeri dolmayacak o bambaska bir sey. Ama en azindan bir nebze de olsa acinizin hafiflemesini diliyorum. Allah yardimciniz olsun

Sessiz oglum
Bugun anneler gunuymus
Ellerinde bebekleri cocuklari evlatlari olan annelerin gunu belki de
Neyleyeyim ben sensiz gunleri sessiz oglum
Gittigi yerlerden gelemeyen annesini buralarda yalniz birakan oglum
Neyleyeyim sensiz her gun anneler gunu olsa ne olur ki
Sen olmadiktan sonra bir kez bile eline yuzune dokunamayip sesini bile bir kez duyamadiktan sonra
Gunlerin aylarin ne kiymeti var oglum
Sessiz oglum...
Nasil geciyor gunler
Bir bilsen
Nasil hic bilmeden seni nasil ozluyor
Nasil bir yoksunluk cekiyorum bir gorsen
Yine de sabrediyorum sessiz oglum
Tek dilegim bu dunyada olmazsa da ölümden sonra sana kavusmak ve bir daha hic ayrilmamak
Iste o gun ve o gunden sonraki her gun bana senli anneler gunu olacak insallah sessiz oglum...

Çok üzüldüm okurken kendim yasadım sanki. Allah sabır versin çok zor gercekten. Cennete gitti yavrun okurken aglama krizine girdim benimde su an yavrum var Allah dayanma gücü versin. En kısa zamanda tekrar toparlanırsın inşallah.

Cok tesekkurler oyle guzel di ki gozyaslari icinde seyrettim
Kadinin yasadiklari kasintilari odemleri vs tipki benim yasadiklarim ;( keske yavrum ve ben de onlar kadar sansli olabilseydik
O kalp atisinda kendimi cok kotu hissettim cunku oglumu kaybettigim gunu yeniden yasadim sanki
Onlar gibi zorluklari bizde hayra ceviririz insallah allahin izniyle
Biz de bebeklerimize kavusuruz insallah
Ama kaybettigimiz yavrularimizin yeri hep baska ;(

Cok tesekkur ederim
Cok zor bir durum insan bir daha asla eskisi gibi olamiyor
Hep kendimi sucluyorum eksik hissediyorum
Insani hastalik degil ihmal öldürmüs anladim ama neye yarar cigerim gitti dr bile olsa inanasi gelmiyor insanin artik ;(

Cok tesekkur ederim
Cok zor bir durum insan bir daha asla eskisi gibi olamiyor
Hep kendimi sucluyorum eksik hissediyorum
Insani hastalik degil ihmal öldürmüs anladim ama neye yarar cigerim gitti dr bile olsa inanasi gelmiyor insanin artik ;(
İlk defa bu kadar uzun bir yazıyı bir çırpıda okuyuverdim.... ama keşke sonu iyi bitseydi, ben de 10 haftalık ikizlerimi kaybettim ama sizin yazınızı okurken gözyaşlarıma hakim olamadım.... rabbim sabır versin inş, sizi o kadar iyi anlıyorum ki,... benim de bi kızım olacakmış birinin cinsiyetini öğrenmiştik. Ama olmadı...... amaa rabbim 5 ay sonra bizi yine bi kızla ödüllendirdi bin şükür,şimdi kızım 22 aylık. Çok şükür verene de alana da.....
geçmiş olsun size, rabbim acıyı unutturacak Sevinç'ler tattırsın inş
Ama gördüm ki unutulmuyormuş, o günü 30 haziran. 2014 üüü asla unutamam herhalde

Sagolun Allah sizinde sabrinizi artirsin basiniz sagolsun;(
Ne guzel boyle bir acidan sonra bir mucize ile odullendirilmissiniz nasil bir duygu boyle bir sey yasasam acim gecer mi biraz bilemiyorum ama guzel bir sey gibi hissediyorum
cok zor o kucucuk kuzuya kiyamiyorsunuz ;( ona gelen bana gelseydi diyorsunuz o kadar yaklasmistim ki mucizeme olmadi dokuz ay karnimda tasidigim evladimla tanisamadim sesini bile duyamadim hic. Bu dunyada en aci sey bu sanirim bundan acisi yok gibi geliyor hele bir de kucuk olmasi beni benden aliyor bitiriyor ;(
Rabbimden her an her saniye sabir diliyorum insan bir daha hic eskisi gibi olamiyor ;(

hamzam06 başınız sağolsun arkadaşım.ilk yazını okurken yüreğim dağlandı aynı acıyı ben de yaşadım çünkü, üzerinden tam 21 ay geçti,unuttun mu dersen asla hala neredeyse hergün ağlıyorım tabi ilk günkü gibi diil ağlamalarım gözümden 1/2 damla yaş süzülüyor bir ahhh çekiyorumm,ama yapacak hiçbişey yok.bende 40. Haftamda kaybettim normal sancımı beklerken hareket etmedi önce sağlık ocağına gittim anlamadı hemşire bi sorun yok eve git kalbi atıyo dedi ama benim içime bi kurt düştü içim daraldı aklıma kötü şeyler geliyo ama konduramıyorkü insan.öğleden sonra hasraneye gittimm doktorun o sözü kalbi atmıyor o an ne dedim ne yaptım bilmiyorum çok acı çok ama çok acı . Pıhtılaşma çıktı bende de, şükür 8 ay sonra hamile kaldım iğne kullandım perinatologa gittüm şimdi 5 aylık yavrum var,allah sabrını versin isyan etmeyin sakın zaten yazılarınızdan inançlı biri olduğunuz belli allah mükafatlarımızı verecek inşallah cennette kavuşacağız yavrularımıza,Allaha emanet olun.

hamzam06 başınız sağolsun arkadaşım.ilk yazını okurken yüreğim dağlandı aynı acıyı ben de yaşadım çünkü, üzerinden tam 21 ay geçti,unuttun mu dersen asla hala neredeyse hergün ağlıyorım tabi ilk günkü gibi diil ağlamalarım gözümden 1/2 damla yaş süzülüyor bir ahhh çekiyorumm,ama yapacak hiçbişey yok.bende 40. Haftamda kaybettim normal sancımı beklerken hareket etmedi önce sağlık ocağına gittim anlamadı hemşire bi sorun yok eve git kalbi atıyo dedi ama benim içime bi kurt düştü içim daraldı aklıma kötü şeyler geliyo ama konduramıyorkü insan.öğleden sonra hasraneye gittimm doktorun o sözü kalbi atmıyor o an ne dedim ne yaptım bilmiyorum çok acı çok ama çok acı . Pıhtılaşma çıktı bende de, şükür 8 ay sonra hamile kaldım iğne kullandım perinatologa gittüm şimdi 5 aylık yavrum var,allah sabrını versin isyan etmeyin sakın zaten yazılarınızdan inançlı biri olduğunuz belli allah mükafatlarımızı verecek inşallah cennette kavuşacağız yavrularımıza,Allaha emanet olun.

sonlarını ağlamaktan o kadar zor okudum ki Alalh yardımcın olsun. bir anne için yaşanacak en zot şey

hamzam06 yazdiklarini okurken kendimden geçtim ..çünkü aynı acıyı ben de yaşadım ..doğumdan 3 gün sonra bebeğime veda etmek zorunda kaldım .yasasaydı 7 yaşında olacaktı ..içimi yakıyor ateşi ...
Allah yardımcın olsun insallah ..ne desem boş ..o acı ciğerlerini yakacak ama bir zaman sonra alışacaksın ..gözyaşların içeri akacak ..

Allah razi olsun sizinde basiniz sagolsun demek sizinde benim gibi sessiz bir yavrunuz var ;( cok ama cok uzuldum bir de 40 haftasinda kaybetmissiniz nasil unutabilir ki insan nefesi uflenmis bir bebegi ;(
Benim de kaybimin uzerinden bes ay onyedi gun gecti dile kolay icimde acisi ilk gunden daha cok belki ;(
Cok zor gunlerim oluyor kabullenemedigim gozyaslarina boguldugum cikis yolu bulamadigim ... Hep rabbimden sabir istiyorum oyle dua ediyorum beni isyan ettirme Rabbim diyorum...
bunu basina gelmeyenin anlamasi bilmesi cok zor siz de yasamissiniz anlayabilirsiniz insan hep dimdik duramiyor her seyde her yaptiginda kaybettigi seyin butun paralardan pullardan evlerden arabalardan altinlardan mucevherlerden cok daha degerli mucize bir sey oldugunu biliyor ve cogu zaman bu dunyada kendinin niye yasadigini soruyor sorguluyor ;(
...
Yine de her seye ragmen ayakta tutan tek sey beni bu dunyada olmadiysa da gercek dunyamda sessiz oglum beni karsilayacak tanisacagim orda onunla insallah...

Basiniz sagolsun inanin cok uzuldum
neydi problemi neden kaybettiniz evladinizi
sizinki daha da zor cunku yasadigini gormussunuz sesini duymussunuz ;(
Rabbim yardimciniz olsun
diyecek soz bulamiyorum su anda hem de bu aciyi yedi yildir cekmissiniz
ben inanin bes ayda kendimden gectim hic eskisi gibi degilim insanliktan ciktim oysa ki sizi dusunemiyorum ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…