Ölü doğum hikayem :(

Ölen bebeğinize duygularınızı nasıl anlatırdınız

• Ankete Katılan
    56
  • This poll will close: .
ben de dua ediyorum insallahhhh gecmez ama acimizi hafifletir

Allah sabirlar versin.

Bence de Dddml mutlaka genetik işlemlerini de yaptır

Ah benim sessiz oğlum günler aylar geçiyor seninle doğanlar büyüyor sen yoksun herica gün içime daha çok oturuyor sanki bir duvar oldum sensiz her gün duvarıma bir tuğla koyuyor her gün bir tuğla bir tuğla bir tuğla daha... o tuğlalar beni saglamlastiriyor mu yoksa gün gelecek çökecek mi işte onu zaman gösterecek zaman...
Ne zor sensizlik ne zor yeni tanıştığın insanlar bir yaşında oğlum var derken seni düşünüp için kan ağlarken allah bağışlasın deyip gülümseye bilmek ...sen benimdin bizimdin... dokuz ay karnımda da olsan her şeyin bizimdi... sessiz oğlum. .. günler zor geçiyor. .. zor...

bir gun biz de kavusacagiz meleklerimizee

hamzam06 başınız sağolsun
benim de 35 haftalık sessiz bir oğlum var
üstelik 17 yıllık evliliğimizde ilk bebeğimizdi takiplerim çok sık yapıldı hiçbir sorun bulunamadı

Canım Allah sabır versin Meleğin seni cennette bekliyor inan çok zor yaşadığın olay kendim yaşamışım gibi okudum çok iyi dayanıyorsun ama dayanmak zorundasın bir evladın daha var Rabbim sizlere uzun ömürler versin

savas78
Sızınde basınız sagolsun bebegınız de benım bebegım gıbı demek
Allah kımseyı hele o aylardaki bebeklerle boyle bır acıyla sınamasın cok zor
Bırde sızın ılk bebegınızmıs
Elın bos eve donmek kendını eksık ve hatalı
Gormek kurtaramadım deyıp dovummek nıye benı burda bıraktın kendın gıttın deyıp gecelerce aglamak nedır yasayan bılır ve hıc unutmamak her seyde ıctıgın suda daho aklına gelmesı...

Savas78
Bız oglumuza kıyamadık otopsı ıstemedık sadece plesantasına baktırdık yaslanma cıktı sonradan bır suru test yaptırdım kanımda pıhtılasma cıktı bebe aspırını kullanıyorum şu an

Allah razı olsun
Oyle zor kı dayanmak buna dayanmak denmez gıdınceye kadar gun saymak denır hanı ıcerde mahkumlar nasıl gun sayıyorlar benım kı de o hesap. Mapuslara dusmekten beter bır sey bu

Allah razı olsun
Oyle zor kı dayanmak buna dayanmak denmez gıdınceye kadar gun saymak denır hanı ıcerde mahkumlar nasıl gun sayıyorlar benım kı de o hesap. Mapuslara dusmekten beter bır sey bu
Okurken ağlayarak okudum allah sabırlar versin çok zor rabbim yardimcin olsun

sorma hamzam06 artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak benim için de
gece gündüz hep aklımda

Bence de Dddml mutlaka genetik işlemlerini de yaptır
kan sulandırıcıyla başlamıştım. tüp bebekti benim bebeğim. 35.haftada iğneyi bıraktım 1-2 gün sonra bebeğimin kalbi durdu .iğneyi bırakmayla kalbinin durmasının ilgisi yok dediler. başka sebep de bulunamadı. (ancak kan sulandırıcı iğne kullanan birkaç kişiyle görüştüm onların dr.ları doğuma 1 gün kalaya kadar iğneye devam ettirmişler.)
doktorum doğumdan 6 hafta sonra genetik tahlilllerimi tekrarlamam gerektiğini , bundan sonraki hamileliklerimde bir hematolog ile birlikte takip edilmemi, 20. haftada "fetal ekokardiyografi " yaptırmamı, belli bir haftadan sonra ise haftada iki kez NST yaptırmamı önerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…