- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
Gecmis olsunİkinci bebeğiniz de pıhtılaşma için önlem alınmamış mıydı?? Benim de 5.hamilleiğim çocuğum yok şimdi ecopirin ve iğne kullanıyorum
Keske benimde bu imtihan basima gelmeseydi , yazmasaydim...Keşke okumasaydim
Allah cennetle mukafatlandirsin sizi inşallah.Keske benimde bu imtihan basima gelmeseydi , yazmasaydim...
Bilmiyordum keske bilseydim...Peki
Peki siz pıhtılaşmanız olduğunu bilmiyor muydunuz? İlk oğlunuz nasıl doğdu ki
Amiiin sagolun ...Keske
Allah cennetle mukafatlandirsin sizi inşallah.
Allah şifanızı versin inşallah. Giden bebeklerimizle buluşacağız bir gün.Gecmis olsun
Biz son iki bebegimde de kalp atisi alamadik yasim 44 . Hamile oldugumu ogrenir ogrenmez kan sulandiriciya basladim ama olmadi...
Planli gebelik degildi ikisi de doktor gec kaldin ondan da olabilir dedi son bebegimde genetik sorun vardi zaten o yuzden kalp atisi da olmamis sanirim...
Amiiin insallah ...Allah şifanızı versin inşallah. Giden bebeklerimizle buluşacağız bir gün.
Yılın son ayında her şey SON oldu ... 01.12.2016
Uyu HAMZA' m uyu... öte geceler de büyü...
...
Yılın son ayında her şey SON oldu ... 01.12.2016
Uyu HAMZA' m uyu... öte geceler de büyü...
...
Allah razı olsun canım benim ne zaman sen gelsen aklıma acımı gomerim kalbimin derinlerine bilge sultan kizim icin yanarim bana derdimi unutturan anne...Allah dayanma gücü versin. Elbet kuzularımızın kucağımızda uyuyacagı zamanda gelecek.
Öpmeye doyamadığımız kıyamadığımız evlatlarımız cennete layıkmış. Sabret diyorum ama zor biliyorum. Allah yardımcımız olsun
Rabbim dualarını kabul etsin. Senin için sürekli dua ediyorum. Allah yardımcımız olsunAllah razı olsun canım benim ne zaman sen gelsen aklıma acımı gomerim kalbimin derinlerine bilge sultan kizim icin yanarim bana derdimi unutturan anne...
Duana ihtiyacim var...
....
Allah razı olsun ... Bilge sultanin annesi ❤Rabbim dualarını kabul etsin. Senin için sürekli dua ediyorum. Allah yardımcımız olsun
Bende aglayarak okudum cok uzuldum. Allah tum analara sabirlar versin
Allah razı olsun kardeşim senin de başın sagolsun...Yeni üye oldum yazınızı okudum ilk önce. Ciğerim sızlaya sızlaya, deli gibi ağlaya ağlaya okudum. Cevap yazabilmem 2 günümü aldı. O kadar canım yandı ki okurken bende 8 ay önce evladımı kaybettim 34 haftalık.. O kadar bizden o kadar benim gibi yazmışsınız ki bir an tekrar yaşadım sandım. Çok zor çok acı çok tarifi mümkün olmayan bir acı bu. Gerçekten yaşamayan bilemez. Allah bütün melek annelerine sabır versin. Asla ve hiçbir şey onların yerini tutamayacak. Canım kızım birtanem annen seni hep her şeyden çok sevecek.
Amin kardeşim..Amin Allah hepimize sabırlar versin.
Amiin...Bende aglayarak okudum cok uzuldum. Allah tum analara sabirlar versin
Allah razı olsun kardeşim senin de başın sagolsun...
Ben de evladına çok üzüldüm keşke üzülmemek elimizde olabilseydi
Çok güzel yerlerde çok gůzel şekilde ağırlandıklarını bilsekte anneyiz işte içimiz yanıyor ...
Allah imtihanımızda sabır ve hamd versin kardeşim elbet bir gün evlatlarımızla kavuşacağız ....