Ölü doğum hikayem :(

Ölen bebeğinize duygularınızı nasıl anlatırdınız

• Ankete Katılan
    56
  • This poll will close: .
Amiin insallah dualarinizi eksik etmeyin uzerimden rabbim hamza'min kardesini nasip etsin bana ve benim gibi bebek isteyen kaybi olan tum annelere....
Yengenizinde basi sagolsun ates dustugu yeri yakiyor ...rabbim sabirlar versin ...
Sizede hayırlı evlatlar nasip etsin kardesim .

Ay salya sümük oldum sabah sabah..
İçim bitti eridi..
Allah size çok büyük sabırlar versin inşallah..
Oğlum gözümün önüne geldi, okurken tek tek o anları sanki sizle beraber yaşadım bu dünyadan koptum..
Allah bir daha yaşatmasın.
Daha iyisinizdir umarım..

Sagolun allah razi olsun
Iyi olmak mumkun degil her gecen zaman beni evladima daha cok yaklastirirken , ozlemi artiyor dayanilmaz oluyor...
Derdi veren rabbim dermani da veriyor elbet ama anneyiz bogazimiz dugum dugum ...

Kaç bayram sensiz geçen
Sessiz oglum
Bayram gelmiş benim neyime ...
Cennet kuşu anneleri bayramda daha da sessizdir gözyaşları içine akar o annelerin...
Bayramlar gelmesin isterler ...

Ne diyecegimi bilmiyorum. Ben 3 aylik hamileyken kaybettim acisi hala cok canli. Simdi tekrar hamileyim. Ayni seyi yasamaktan öylesine korkuyorum ki. Bu yazi tuz biber oldu. Allah icinizi ferahlatsin...

Korkmayın aklınıza getirmemeye çalışın her zaman pozitif düşünün Inanın Kucağınıza alacağınız günlerde olacak
Ne diyecegimi bilmiyorum. Ben 3 aylik hamileyken kaybettim acisi hala cok canli. Simdi tekrar hamileyim. Ayni seyi yasamaktan öylesine korkuyorum ki. Bu yazi tuz biber oldu. Allah icinizi ferahlatsin...

Rabbim tamamina erdirsin hayırlısıyla kucaginiza alın insallah...ayni yere yıldırım iki kez dusmez derler allah tamamına erdirsin insallah ...

Gözyaşları içinde okudum.Rabbim cennet öncüsü kılsın.Cennette kavuştursun.Bir daha yaşatmasın .Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü yavrular versin size.Öyle yakıcı bir acı ki...Sizi okurken yaşadım adeta...Ben de en büyüğü 7 aylık 4 yavrumu cennet öncüsü olarak yolladım emanetini veren Rabbime. Allah günahlarımıza keffaret kılsın.7 aylık bebeğim 2. yolladığım yavrumdu. Kalbi durdu ve suni sancıyla doğum yaptırdılar. 1,5 gün sancı çektim .Bebeğim doğduktan sonra ebe kucağında götürürken gördüm kızımı.Boyunu ölçüp tartarken baktım yavruma uzaktan.Hastanede odamdaki beşik boş kalmıştı yanımda.Birkaç saat sonra hemşire gelip beşik boş mu diye sordu Boş dedim yüreğim paramparça.Aldı götürdü beşiği başka bebekler için. Yanımdaki dosyalarda bebeğimin ayak izleri vardı. öpüp öpüp ağlıyordum kimselere hissettirmeden.Alıp saklasam mı diye düşündüm. Farkederler veya sıkıntı olur diye vazgeçtim.İçimde öyle büyük boşluk vardı ki hiçbir şey dolduramazdı...Ve 3 yıl sonra Rabbim doldurdu tüm boşluklarımı hamdolsun.4 cennet öncüsü emanetini aldıktan sonra sağlıklı yavrular bağışladı bize.Rabbime sonsuz hamdü senalar olsun, Allah hayırlı uzun ömürlü eylesin cümlemizin yavrularını.Canıım hamzam06 Rabbim acılarını dindirsin.Bağrına basacağın güzel yavrular versin sana ve tüm isyeyenlere

Allah razi olsun biz bir tanesine dayanamadik size rabbim tesellilerin en buyugunu versin insaallah ...
Oyle kendi yasadiklarima benzer ki sizin yasadiklariniz da galiba butun cennet kusu annelerinin yasadiklari hissettikleri birbirine benzer...
Ne guzel rabbim imtihaninizin sonunda kanatlarinizi gondermis insallah benim ki de oyle olur. Hamzam dan sonra iki kaybim daha var ikisi de 8 ve 11 haftada biraktilar gittiler beni ...
Varim yogum her bir seyim hamzam ... evimizde yok ta var gibi ...
Birazdan anne diyecek gibi ...
Duanizi eksik etmeyin hem benden hem de benim gibi annelerden...
Duaniza oyle ihtiyacimiz var ki...
Rabbim sizin yavrunuzu da sefaatci eylesin insallah hamzamla ve nice hamzalarla kardes olmayi oyunlar oynamayi yavrunuza nasip etsin...
Basiniz sagolsun canim evladin kucugu buyugu yok sekiz haftalik bile evlat ...
Diger giden yavrulariniz da size sefaatci olsun insallah ...
Allaha emanet ...

Canım benim ben de senin mesajlarını okuyordum.Hamzanın doğumundan 1 yıl sonra hamile olduğunu yazmışsın.O yavrunuda cennete yolladın öyle mi ? En son yavrunu yollayalı ne kadar oldu? Çok çok üzüldüm gerçekten. Allahım cennette kavuştursun. Bundan sonra dualarımdasın canım.Rabbim yar ve yardımcın olsun. Allahım çifter çifter versin sana hayırlı sağlıklı yavrular.Kolaylıkla sağlıkla versin Rabbim.

Am
Amiin insallah canim benim
En son mayista 11 haftalik yavruma kurtaj oldum kalp atisi alamadik o nedenle...
Nasip kismet her sey ...
Rabbim ol der insallah olur kanadim gelir benim de hamzamin yerine de oper koklarim insallah...
Rabbim cok yol gozletmesin insallaglh benim gibi butun annelerin kucaklari dolsun insallah...
Dilekleriniz duaniz icin cok tesekkur ederim...
Allaha emanet olun yavrunuzla saglikli huzurlu mutlu olun insallah...
Hayırlı aksamlar canim ...

Amin canım inşallah yavrularına sağ salim kavuştursun bundan sonra Rabbim.Duamda kalbimde ve aklımdasın artık.Sevinçli haberlerini en yakın zamanda alırız inşallah.Takipte olacağım dua ile.Hayırlı akşamlar

Allah bin kez razi olsun canim
Rabbim butun benim gibi yol gozleyenlerw hayirli mujdeler nasip etsin insallah...
Allaha emanet olun saglicakla kalin ❤

Sizin hikayenizi okurken bu kadar icimın yanmasi gozyaslarimi tutamadim resmen yasadim okurken ki bende 1 aylik yiğeni mi kaybettim her aninda yanindaydim malesef ki onu goremedim sedece o küçük tabutunu gorebildim bazen diyorum ki iyiki gormedim gormeden okadar uzulduysem gorseydim dayanamazdim rabbim sabir versin size

Başınız sagolsun... rabbim o yavrunun annesine babasina ve sizlerede sabir versin...
Keske hep sıralı ölůmler olsa hic bir yavru annesinden babasindan önce bu hayata gozlerini kapamasa... ama her seyin en dogrusunu rabbim bilendir bizim hayır gorduklerimizde şer ; şer gorduklerimizde hayırlar gizleyendir..
Anneler babalar evlatlari ile imtihan edilirler ; rabbim imtihanları gecenlerden eylesin... yegeniniz annesine babasina ve tabi sizlerede şefaatçi olsun insaallah...
Neden kaybettiniz yegeninizi ...
Haklisiniz ben de gorsem heralde dayanamazdim... rabbim gorup opup koklayan ve sonra evladini kaybeden annelere sabirlarin en buyugunu versin...
...
Tekrar basiniz sagolsun ...

Amin allah razi olsun tabi sizinde basiniz sagolsun yiğenim de once goze vurulan bi sarilik olustu hemen alip doktora goturduler mudahale edildi ama kucucuk bedeni okadar işlem gormuşki sonra ne olduysa temiri duşmuş hala olum sebebini bulamadilar suan yasasaydi 3 yasinda olucakti rabbim geciktirmeden birtane daha verdi oda 2 yasinda okadar tatliki resmen tirnagina zarar gelse olurum o derece seviyorum oyuzden diyorum rabbim bilmişki bana gostermemiş onu malesef doğduğu gun benim ucagim vardi turkiyeye gidiyodum gelicem gunun 1 gece oncesinde vefat etti

Cok uzucu rabbim sabir versin hepinize... demekki yasayacak omru olmayinca insanin her bir sey ölüm icin vesile olmaktan oteye gitmiyor...
Bebek bile olsa bu boyle ...
Tabi ben yasamadim - evladimdan sonra yasayan bebegim olmadi - ama sanirim kaybedilen evlat asla unutulmaz yeri dolsa bile dolmaz ... ozellikle de bir anne icin... yegeniniz hep en sevilen hep en ozlenen olarak yerini almiş zaten ...
Rabbim yasayan yegeninize uzun saglikli omurler versin insaallah...
Nasip...
Her sey kader kismet...
Tekrar basiniz sagolsun ...
....
Yasayip ta kaybetmek daha kötü sanki bilemedim hele bir de bir aylikken kaybetmis olmak ...
Basiniz sagolsun demekten baska bir sey gelmedi elimden bogazim dugumlendi ...
Allaha emanet olun...

Amin cok teşekkür ederim sizi tekrar uzduysem ozur dilerim sadece yazmak istedim tekrar ozur dilerim insallah rabim sizede nasip eder azda olsa acinizi hafifletir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…