Kendini toparla, kaç yaşındasın, çalışıyor musun?Ailem baskıcı babam herşeye karşı
Zamanla iyileşeceksin zaman her şeyin ilacı yaşı gereği dış görünüşe insanların ne dediğine çok önem veriyorsun sonra diyeceksin mi ben ne için kendimi hırpalamışımNasıl iyileşecem peki olmuyor ne yapsam çözülmüyor
Bir arkadaş yazmış yukarda piskiyatri den destek herşey çok değişcek bak burda kaç kadıniz seni ikna etmeye çalışıyoruz ve seni hiç tanımıyoruz ama kendine bişey yapsan burada vicdan azabı çekerim Allah rızası için git destek al düşünme kimseyi takma onalrin seninle dalga geçeceklerini düşünme sen içinde çok büyütüyorsun bence belki kimse kinusmycak burunu ama sen kendin rahatız olduğun için herkes laf eder diye düşünüyorsunNasıl iyileşecem peki olmuyor ne yapsam çözülmüyor
Şuan sana öyle geliyor derdini çokmuş gibi görüyorsun sana bir psikiyatrist yazarın söylediğini söyleyeyim Kemal Sayar ona bir soru soruyorlar danışanlarınızdan en çok hangi sıkıntı ile gelenlere derman olamadınız diye ne diyor biliyor musun sadece ve sadece evladını kaybetmiş olanlara hiçbir şekilde teselli veremedim merhem olamadım o başka dediKeşke onların yerinde olsaydım cidden bu kadar acı cekmezdim
Şuan okuyunca inan ağlamak geldi içimden üstelik insanların ne dediği ile alakalı yemin ediyorum ağzı olanın konuştuğu bir devirdeyiz susmuyor işte bizim insanımız boş konuşmamayı öğrenemiyorBir arkadaş yazmış yukarda piskiyatri den destek herşey çok değişcek bak burda kaç kadıniz seni ikna etmeye çalışıyoruz ve seni hiç tanımıyoruz ama kendine bişey yapsan burada vicdan azabı çekerim Allah rızası için git destek al düşünme kimseyi takma onalrin seninle dalga geçeceklerini düşünme sen içinde çok büyütüyorsun bence belki kimse kinusmycak burunu ama sen kendin rahatız olduğun için herkes laf eder diye düşünüyorsun
Çok pişmanım çok ben kendime yaptım bunları burnum küçük ve güzeldi yüzüme uyuyordu burun bırakmamış yüzümde nefes alamıyorum düzgün kabul etmiyor hiç bir şekilde dava da açamam ailem sorunlu birazE güzelmişsin ne diye ameliyat derdine düştün işte seni bu hale getiren güzellik takıntısı. Seni anlıyorum hepimiz bir takım hatalar yaparak hayatlarımızı mahvettik ben de bir dönem intihar eşiğine falan geldim ama vazgeçip neyi bozduysam düzelttim. Şimdi sen de düzeltmek zorundasın intihar bir kurtuluş değil. Ama o doktor için bir kurtuluş tabi senin dünyada artık olmaman. Önce davayı açıyoruz. Hakkımızı arıyoruz. Ne zamandır bu haldesin bu arada yani ne zaman ameliyat oldun ve tam olarak ne oldu
nelere dayanmisiz bi bilsenAllahim bana yardım et ne olur dayanamıyorum hiç Bir şeye
Kimse kimseyi anlamıyor herkes kendini düşünüyor bunu net bir şekilde anladım ateş düştüğü yeri yakar ya çok doğru Bir söz sadede açılarının dinmesi için ben ölmek istiyorum yemin ederim olmuyor bı turluŞuan okuyunca inan ağlamak geldi içimden üstelik insanların ne dediği ile alakalı yemin ediyorum ağzı olanın konuştuğu bir devirdeyiz susmuyor işte bizim insanımız boş konuşmamayı öğrenemiyor
Gerçekten öyle Bizim insanımız ama onları takmayack ben evliyim ve hamileyim kaynanam çok şey söylüyor insanı hayat dan soğutuyor ama takmıyorum ben takınca o mutlu olur buna fırsat vermiyorum konu sahibi de kimseyi takma zaman çok hızlı geçiyor unutacaksın bunların emin ol o zaman iyiki yapmadım diyeceksin kimsenin hayatı dört dörtlük değil ama şükür ediyoruzŞuan okuyunca inan ağlamak geldi içimden üstelik insanların ne dediği ile alakalı yemin ediyorum ağzı olanın konuştuğu bir devirdeyiz susmuyor işte bizim insanımız boş konuşmamayı öğrenemiyor
Kimse sevmiyor beni ben de dahil randevu aldım gitmedim çekindim dalga geçer diye ilaç felan kullandiriyormus çok zormuş onlar o yüzden tek çözüm ölmekBir arkadaş yazmış yukarda piskiyatri den destek herşey çok değişcek bak burda kaç kadıniz seni ikna etmeye çalışıyoruz ve seni hiç tanımıyoruz ama kendine bişey yapsan burada vicdan azabı çekerim Allah rızası için git destek al düşünme kimseyi takma onalrin seninle dalga geçeceklerini düşünme sen içinde çok büyütüyorsun bence belki kimse kinusmycak burunu ama sen kendin rahatız olduğun için herkes laf eder diye düşünüyorsun
Allah herkesin yardımcısı olsunnelere dayanmisiz bi bilsen
Ben de kullandım hap sadece uyutuyor ve rahatlatıyor içinde mutluluk hormonu var ve mutlusunKimse sevmiyor beni ben de dahil randevu aldım gitmedim çekindim dalga geçer diye ilaç felan kullandiriyormus çok zormuş onlar o yüzden tek çözüm ölmek
Ölünce acıların bitecek öyle mi sen öyle san ölürsün görürsün o zaman dinecek mi dinmeyecek mi kafandan intihar düşüncesini atamıyorsan hemen bir devlet hastanesi aciline giriyorsun ve derdini anlatıyorsun nöbetçi piskiyatrist oluyor hangi şehirdesin bilmiyorum tek başına aşamayacak durumda isen ilaç almalısın 34 yaşında bir ablan olarak söylüyorum ben daha memnun olan insan memnun olan dost arkadaş görmedimKimse kimseyi anlamıyor herkes kendini düşünüyor bunu net bir şekilde anladım ateş düştüğü yeri yakar ya çok doğru Bir söz sadede açılarının dinmesi için ben ölmek istiyorum yemin ederim olmuyor bı turlu
Kendini toparla, kaç yaşındasın, çalışıyor musun?
Derdin bana dert oldu yemin ederim, namazı eda edemedim. Bir anne olarak içim delindi. Şimdi namaz kilicam ve senin ruhunun feraha çıkması için de dua edicemAllah herkesin yardımcısı olsun
20 yaşındayım çalışmıyorum babam izin vermiyorKendini toparla, kaç yaşındasın, çalışıyor musun?
Allah razı olsun sendenDerdin bana dert oldu yemin ederim, namazı eda edemedim. Bir anne olarak içim delindi. Şimdi namaz kilicam ve senin ruhunun feraha çıkması için de dua edicem
Kimse sevmiyor beni ben de dahil randevu aldım gitmedim çekindim dalga geçer diye ilaç felan kullandiriyormus çok zormuş onlar o yüzden tek çözüm ölmek
Ya canım benim bak benim babam da izin vermiyordu basikiciydi onalrin suyuna gideceksin hiç bir baba kızının kötülüğünü istemez20 yaşındayım çalışmıyorum babam izin vermiyor
Hani calisarak ameliyat olmustun20 yaşındayım çalışmıyorum babam izin vermiyor