Ölmek istiyorum

Herşey hayatımda hiç birşey yolunda gitmiyor hiç birşey en sonda da burnumu mahf ettim
Bak güzelim çok iyi doktorlar var çaresiz bir durumda değilsin, acilen psikolog yardımı al ve burnunu iyi bir doktora emanet et , herkesin belli dönemler dibi gördüğü zamanlar vardır, benimde öyle zamanlarım oldu , ama çok şükür yaşıyoruz ve hayattayız

Benim yaşadıklarimi hiç kimse yaşamadı burda anlatilamiyor bazı şeyler benim Bir hayatım Yok inan ki Yok aklınıza gelecek her türlü kötü şeyler benim başıma geldi
Basına gelen şeyleri değiştiremeyiz ama bundan sonraki hayatını sen değiştirebilirsin, sirkelen ve kendine gel ..

Sevgilin burnun çirkin oldu diye mi terketti?
Bize fotoğrafını gösterirsen burnunun sana gerçekçi yorumlar yapabiliriz her şeyin çaresi var ölümden başka
Ben kendimi sevmiyorum hayatımı mahf ettim ben beğensm kimseyi takmazdim ben normalde öyle kimseyi takmayan birisiydim herşey ameliyattan sonra oldu

Denemeye çalışacam umarım herşey yoluna girer yoksa sonum hiç iyi değil sağolun

Denemeye çalışacam umarım herşey yoluna girer yoksa sonum hiç iyi değil sağolun
Dene lütfen karşına çok güzel fırsatlar çıkacak, benim 10 yıl önceki halim ve kafam arasında sağlar kadar fark var , kendine fırsat tanı, anı yaşa kimse için üzülme, ayağa kalk ve devam et , bikac yıl sonra bu yaşadıkların geçmiş olacak tabi çabalarsan...

Çabalayamiyorum bilmiyorum belki size çok komik gelecek ama kiralık katili bile araştırdım beni öldürmesi için 20 yaşındayım artık hayat bana anlamsız geliyor cidden olmuyur odadan çıkmıyorum şuan o kadar açım yemek de yemiyorum fare zehiri yanımda sadece onu içmek istiom kimse beni anlamıyor yanımda kimse yok

Allah herkesin yardımcısı olsun
amin şimdi nelere sabr eden bogula bogula yasayan insanlar var emin ol olum kurtulus diyil olum diye biseyde yok aslinda sadece bu dunyadan gitmek var ama orada kacacak yer yok hic bi zaman olmeyi care olarak gorme sabirli ol dusunki İmtahanin ve emin ol en caresiz en kotu zamaninda daha bitdi her sey dediyin anda Allah yardim edecekdir bir kapi acacakdir
Allah herkesin yardımcısı olsun

Evet kaç defa direndim yalvardım Allah'a bana yardım et içimdeki acıları dindir diye olmuyor namazdan da uzaklaştım herşeyden de şuan yanımda fare zehiri var içip kurtulmak istiyorum
şeytana uyma sakin bu dunya ebedi diyil o dunyaida yakmaya calisiyosun inanki yarin ne olacaq bilemezsin bi saat sonra neler olur bilemezsin Allaha guven en kotu zamaninda sabrli olman gerekiyo

Yalvarıyorum Allah'a hergun bir çıkış yolu göster diye umarım en kısa zamanda iyileşirim bu kötü düşünceler çıkar aklımdan

Arkadaşlar vaktinizi çaldığım için çok özür dilerim herkesten ALLAH razı olsun konuyu kapatıyorum hakkınızi helal edin iyi günler

Yalvarıyorum Allah'a hergun bir çıkış yolu göster diye umarım en kısa zamanda iyileşirim bu kötü düşünceler çıkar aklımdan
merak etme her sey duzelecektir Allahin izniyle ona birak ve bekle iyi olacak.her sey bi gun bu dusuncelerine guleceksin

Kendi öldürmem kimin işine yarayacak ki , ama yaşaman çok şeyi değiştirebilir, toparlan yemeğini ye ve kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…