Ölmek istiyorum

BEN çok güzel Bir kızdım çok önem veriyordum kendime şuan aynalara bakamıyorum şuan ne desemde kimse beni anlayamaz zar zor çalışarak ameliyat oldum herkes soğudu benden kendimi mahf ettim yemin ederim Elimde değil hiç uyuyamıyorum hayatım mahf oldu gerçekten 😞
Soğusunlar ne var bunda şu ağzına her geleni söyleyen insanlar için mi hayatı bırakıp gideceksin burun bu gider yine düzeltirsin sen ruhuna bak önce ruhunu tedavi et yüz göz nedir ki bak Neslican Tay 1 bacağıyla neler yaptı bak sosyal medyadan ne kadar şen şakraktı 1 gününü ziyan etmedi bacağım yok diye her gününü son günüymüş gibi yaşadı

Kimse sevmiyor beni herkes ne halin varsa gör diyor hayatına bakıyorlar psikolojim çok kötü
Peki bu insanlar yüzünden hayatını sonlandırmaya değer mi?
Çok mu vicdan azabı çekecekler sanıyorsun; hayır, hiç biri yine umursamayacak.
Bulunduğun ortamı terk et, kendine yeni bir sayfa aç, farklı ortamlara gir, inan bana ileride mutlu olacağın çok zamanlar olacak.
Bunu kendine yapma lütfen.

Şuan bu mesajını yazdığın için karşıda okuyan bir ben olarak ağlamak istiyorum yaşaman için seni sevebilecek dünyada sadece yakın çevren değil milyarlarca insanın olduğunu düşünebilir misin lütfen ölmek çözüm mü sanıyorsun yaşamayı seç ve seni öteleyenleri dışlayanları sen ötele kendine bak elalem hiçbir şekilde doymaz bak sana bunları 34 yaşına giren bir kadın olarak söylüyorum 2 yıl terapi almış biri olarak söylüyorum eğer kafandan intihar düşüncesini atamıyorsan hemen bir acile gidiyorsun orada psikiyatri ile hemen görüştürürler imkanın varsa terapi al ama intihar düşüncenden dolayı lütfen doktora gidip ilaç almalısın
Olmuyor abla çok dardayım bilmiyorum napcm dört dörtlük olan hayatım mahf oldu yani kelimelerle anlatamam acimi ailem beni takmıyor kimse ilgilenmiyor benimle 😞

Ben namazımı kılan ibadetlerimi düzgün yapan bir insandim şuan bıraktım hepsini cidden canım o kadar yanıyor ki yanı acısı anlatilamiyor yalan söylemiyorum gerçekten 😞
Çok haklısın anlıyorum seni ama Emin ol Allah'ın bir bildiği vardır sen sabret sadece

Birine ihtiyacın yok.
İnsandan daha faydalı canlıyı doğada bedavaya bulabilirsin.
At kendini kırlara, bir uğur böceği, arı, salyangoz, kelebek insan ruhuna şifadır.
Yeter ki görmek iste.
Evden çıkamıyorum 4 aydır artık dayanma gücüm kalmadı 😞

Geçen ayak rahatsızlığım nedeniyle çektiğim ciddi ağrılardan böyle sabahları o kadar depresif kalkıyordum ki ayağım için bir medicalciye gittim yeminle derdimden utandım tekerlekli sandalyede bir bacağı yok bir de bir ayağı ama kız kendini yatağa bağlamamış gitmiş gezebilmek için gerekli ne varsa onu yaptırmaya gelmiş burun sence çok daha sorun mu sen nefes alıyor musun ona bak

Soğusunlar ne var bunda şu ağzına her geleni söyleyen insanlar için mi hayatı bırakıp gideceksin burun bu gider yine düzeltirsin sen ruhuna bak önce ruhunu tedavi et yüz göz nedir ki bak Neslican Tay 1 bacağıyla neler yaptı bak sosyal medyadan ne kadar şen şakraktı 1 gününü ziyan etmedi bacağım yok diye her gününü son günüymüş gibi yaşadı
Ben sadece diğer insanlar gibi olmak istedim 20 yaşındayım kimse artık istemiyor beni bu bana ağır geliyor

Peki bu insanlar yüzünden hayatını sonlandırmaya değer mi?
Çok mu vicdan azabı çekecekler sanıyorsun; hayır, hiç biri yine umursamayacak.
Bulunduğun ortamı terk et, kendine yeni bir sayfa aç, farklı ortamlara gir, inan bana ileride mutlu olacağın çok zamanlar olacak.
Bunu kendine yapma lütfen.
Ailem baskıcı babam herşeye karşı 😞

Yaşamak istemiyorum buraya son kez içimi dökmeye geldim bunlar son sözlerim olacak kimse beni anlamıyor nefes alamıyorum artık çok mutsuzum Hergun dua ediyorum Allah'ım canımı al diye olmuyor Bir türlü ben intihar edecem başka yolu kalmadı artık
olunce her şey son bulsa her bıkan kendini oldurur bu dunya zaten hak dunya diyil her şey bi imtahan yarin ne olacak bilemezsin ama kendini oldurursen eger olum son diyil oldukden sonra asil hayat başliyo uc gunluk dunya icin luzumsuz seyler icin uzulme sabirli ol her sey yoluna gorecek Allahin izniyle
Yaşamak istemiyorum buraya son kez içimi dökmeye geldim bunlar son sözlerim olacak kimse beni anlamıyor nefes alamıyorum artık çok mutsuzum Hergun dua ediyorum Allah'ım canımı al diye olmuyor Bir türlü ben intihar edecem başka yolu kalmadı artık

Olmuyor abla çok dardayım bilmiyorum napcm dört dörtlük olan hayatım mahf oldu yani kelimelerle anlatamam acimi ailem beni takmıyor kimse ilgilenmiyor benimle 😞
Bunca zamandır 4 4 lükmüş biraz da 4 2lik yaşa ne var yani hayatta herkes 4 4 lük mü demek ki ders çıkarman gerekenler varmış bu zorluğu Allah vermiş ki bakalım kim dost sana kim seni teselli ediyor valla 34 yaşıma geldim düzgün dost göremedim doğaya çık mis gibi imkanın varsa parayla derdini psikoloğa anlat en azından adam akıllı fikir veriyorlar insana inançlı isen secde et Allaha yalvar nefes aldığın için şükret

Geçen ayak rahatsızlığım nedeniyle çektiğim ciddi ağrılardan böyle sabahları o kadar depresif kalkıyordum ki ayağım için bir medicalciye gittim yeminle derdimden utandım tekerlekli sandalyede bir bacağı yok bir de bir ayağı ama kız kendini yatağa bağlamamış gitmiş gezebilmek için gerekli ne varsa onu yaptırmaya gelmiş burun sence çok daha sorun mu sen nefes alıyor musun ona bak
Düşünemiyorum hiç Bir şeyi sadece neden ben diyorum niye benim başıma geldi diyorum 😞

Ben sadece diğer insanlar gibi olmak istedim 20 yaşındayım kimse artık istemiyor beni bu bana ağır geliyor
Ayy istemesin insanlar sana şu kadar net söyliyeyim benle arkadaşlık yapmaya uğraşanlara öf diyorum mesajlarını bile okumuyorum bazılarının yani bak sana net söylüyorum doğaya çık aç müzik yürüyüş yap güçlü dur bak peşinden nasıl koşuyorlar yalnız da mutlu olmayı bil kendinle mutlu olmayı bil zaten arkası geliyor

Düşünemiyorum hiç Bir şeyi sadece neden ben diyorum niye benim başıma geldi diyorum 😞
Ee deprem bölgesinde adam karısını 2 çocuğunu kaybetmiş niye o peki niye o sana soruyorum senin ondan daha mı büyük derdin evet diyorsun ki benim derdim büyük evet senin de derdin sana göre büyük ama aşamayacağın kadar değil

olunce her şey son bulsa her bıkan kendini oldurur bu dunya zaten hak dunya diyil her şey bi imtahan yarin ne olacak bilemezsin ama kendini oldurursen eger olum son diyil oldukden sonra asil hayat başliyo uc gunluk dunya icin luzumsuz seyler icin uzulme sabirli ol her sey yoluna gorecek Allahin izniyle
Allahim bana yardım et ne olur dayanamıyorum hiç Bir şeye 😞

BEN çok güzel Bir kızdım çok önem veriyordum kendime şuan aynalara bakamıyorum şuan ne desemde kimse beni anlayamaz zar zor çalışarak ameliyat oldum herkes soğudu benden kendimi mahf ettim yemin ederim Elimde değil hiç uyuyamıyorum hayatım mahf oldu gerçekten 😞
E güzelmişsin ne diye ameliyat derdine düştün işte seni bu hale getiren güzellik takıntısı. Seni anlıyorum hepimiz bir takım hatalar yaparak hayatlarımızı mahvettik ben de bir dönem intihar eşiğine falan geldim ama vazgeçip neyi bozduysam düzelttim. Şimdi sen de düzeltmek zorundasın intihar bir kurtuluş değil. Ama o doktor için bir kurtuluş tabi senin dünyada artık olmaman. Önce davayı açıyoruz. Hakkımızı arıyoruz. Ne zamandır bu haldesin bu arada yani ne zaman ameliyat oldun ve tam olarak ne oldu

X