Ölmek istiyorum

Bak burdasın mesaj okuyorsun cevap yazıyorsun. Direniyorsun. İnançlı bir insanmışsın, içinde zerre iman kırıntısı varsa zaten yapamazsın. Hepimiz sınanıyoruz, kimi büyük kimi küçük dertlerle. Elbet geçecek burnun da düzelir hayatına sana çok değer verecek insanlar da girer. Biraz sabır biraz zaman. Silkelen kendine gel, kimse yoksa Rabbine sığın. Aç ellerini anlat derdini ağla yakın. Sana daha yakın kimse yok O'ndan başka.
Evet kaç defa direndim yalvardım Allah'a bana yardım et içimdeki acıları dindir diye olmuyor namazdan da uzaklaştım herşeyden de şuan yanımda fare zehiri var içip kurtulmak istiyorum 😞

Kimse sevmiyor beni ben de dahil randevu aldım gitmedim çekindim dalga geçer diye ilaç felan kullandiriyormus çok zormuş onlar o yüzden tek çözüm ölmek 😓
O ilaçlardan içsen bunca zamandır niye içmemişim dersin panik için ilaç kullanıyordum var ya kimseyi sallamıyorsun müthiş bir şey 😂psikiyatriye öcü gibi bakılan yıllar geçti canım çok geçti hem de öyle sanıldığı gibi kötü değil yani sana vereceği doz maksimum 20 mg o zor denilen ilaçlar başka hastalıkları olanlar için

Çok pişmanım çok ben kendime yaptım bunları burnum küçük ve güzeldi yüzüme uyuyordu burun bırakmamış yüzümde nefes alamıyorum düzgün kabul etmiyor hiç bir şekilde dava da açamam ailem sorunlu biraz 😓
Sen 20 yaşındasin, ailen sorunlu olabilir ama yine de direnip ameliyat oldun sonuçta şimdi azcık daha diren davayı aç, istedikleri kadar sorun çıkarsınlar senin kendine iyi bir hayat borcun var. Valla İstanbul’da otursan zorla gelir çıkarırım seni sokağa. İnsanoğlu elindekinin değerini bilmeyince yaradan elindekileri alırmış. Hayatında varolanların değerini bilmek gerek. Şimdi sen eskinin değerini anladın. Bu sefer de hayatının değerini bilmeyerek iyice kendinden çıkarıyorsun her şeyi. Kendine yüklüyorsun. Nasıl vaktiyle elindekinin kıymetini bilmedin şimdi de kendinin kıymetini gözatdı ediyorsun. Hata üstüne hata yapacaksın. Ailenin seni umursamadığı yok. Ebeveynler çocuğa laf geçiremeyince aman naparsan yap deyip çocuğun kendisini düzelteceğine inanırlar. Yalnız da değilsin. Depresyonda olduğun için insanlar biraz yorulmuş sadece. Daha 20 yaşındasın. Ben 25 yaşındayım. İnan şu beş yılda öyle battım çıktım ki anlatamam. İnsanın başına gelmeyecek yok. Ama herrrrr şeyin de çözümü var. Bir ölümün çaresi yok. Ölmüşlerimi geri getiremedim sadece. Onun dışında her şeyi çözdüm, daha iyisini yaptım. Sen de daha iyisini yapacaksın sadece şuan bu halini üzerinden atman gerek. Beş dakikada mutlu oluver demiyorum ama bir duşa gir kafanı toparla. Ölüm dışında çözümlere bak

O ilaçlardan içsen bunca zamandır niye içmemişim dersin panik için ilaç kullanıyordum var ya kimseyi sallamıyorsun müthiş bir şey 😂psikiyatriye öcü gibi bakılan yıllar geçti canım çok geçti hem de öyle sanıldığı gibi kötü değil yani sana vereceği doz maksimum 20 mg o zor denilen ilaçlar başka hastalıkları olanlar için
Dalga geçerler benle napcm bilmiyorum sürekli ölüm haberlerine bakıyorum çok sağolun iyi geldiniz bana

Ya bisey diyim mi her cevabin ayri sacma bu kadar insanin vaktini aliyosun millette ne dertler var seninki dert bile degil. Hamileyim bi de kucuk cocugum var isi gucu biraktim 1 saattir yaziyorum sana aklini basina alir mi evet haklisiniz abartmisim der mi diye ama yok. Hadi kizim bildigini yap mesgul etme bu kadar insani ergenseniz de ergenliginizi dozunda yasayin ya

20 yaşındayım çalışmıyorum babam izin vermiyor
Genceciksin daha, senden 6 yaş büyüğüm.
Bende çok zor şeyler yaşadım, senin düşündüklerini düşündüm ama her zaman kendi başıma da olsa toparladım.
Hayatına son verecek kadar gözünü kararttıysan, ailene rest çekebilirsin.
İçinde bulunduğun durumu anlat, iyi olmadığını falan. Belki sana yardımcı olacaklardır.

Sen 20 yaşındasin, ailen sorunlu olabilir ama yine de direnip ameliyat oldun sonuçta şimdi azcık daha diren davayı aç, istedikleri kadar sorun çıkarsınlar senin kendine iyi bir hayat borcun var. Valla İstanbul’da otursan zorla gelir çıkarırım seni sokağa. İnsanoğlu elindekinin değerini bilmeyince yaradan elindekileri alırmış. Hayatında varolanların değerini bilmek gerek. Şimdi sen eskinin değerini anladın. Bu sefer de hayatının değerini bilmeyerek iyice kendinden çıkarıyorsun her şeyi. Kendine yüklüyorsun. Nasıl vaktiyle elindekinin kıymetini bilmedin şimdi de kendinin kıymetini gözatdı ediyorsun. Hata üstüne hata yapacaksın. Ailenin seni umursamadığı yok. Ebeveynler çocuğa laf geçiremeyince aman naparsan yap deyip çocuğun kendisini düzelteceğine inanırlar. Yalnız da değilsin. Depresyonda olduğun için insanlar biraz yorulmuş sadece. Daha 20 yaşındasın. Ben 25 yaşındayım. İnan şu beş yılda öyle battım çıktım ki anlatamam. İnsanın başına gelmeyecek yok. Ama herrrrr şeyin de çözümü var. Bir ölümün çaresi yok. Ölmüşlerimi geri getiremedim sadece. Onun dışında her şeyi çözdüm, daha iyisini yaptım. Sen de daha iyisini yapacaksın sadece şuan bu halini üzerinden atman gerek. Beş dakikada mutlu oluver demiyorum ama bir duşa gir kafanı toparla. Ölüm dışında çözümlere bak
Çok güzel konuştun gerçekten sana hak veriyorum sonuna kadar ama ben kendime yediremiyorum hiç birşey yapasim yok insanlardan kaçıyorum kimse beni görmesin konuşmasın istiyorum gözümde yaş kalmadı kör oldum desem yeridir 65 kilodan 55 e indim o derece kendimi saldım yapmak istiyorum çıkmak istiyorum bu durumdan bı turlu olmuyur beni kullandılar sevgilim terk etti gitti kötü şeyler için benimle birlikteymis ailem bıktı benden arkdsim dostum öyle konuşacak kimsem yok sürekli odadayim birşey yapmıyorum 😞

Dalga geçerler benle napcm bilmiyorum sürekli ölüm haberlerine bakıyorum çok sağolun iyi geldiniz bana
Söyleme ilaç kullandığını niye söyleyesin ki herkes her şeyi bilmek zorunda değil kimseye hesap vermek zorunda değilsin hayat senin hayatın kimileri desteksiz sorunlarını atlatabiliyorken kimisi de atlatamıyor Psikiyatr ve Piskologlar niye var onca kitap okumuşlar kafa patlatmışlar bize destek olmaları için en kızdığın baban bile sen intihar edersen o da ölmeyi düşünecek bunu unutma hele annen ömrünün sonuna kadar kapanmayacak bir yara açacaksın bunu ben söylemiyorum bunu uzmanlar söylüyor geçmeyen dermanı olmayan bir şey varsa o da evlat acısı diyorlar Allah kimseye vermesin sen de ailenin illa kötü özelliklerini düşünme illa ki iyi özellikleri vardır kendini yetiştir yetiştirdiğin zaman onları çok da kafaya takmıyorsun

Genceciksin daha, senden 6 yaş büyüğüm.
Bende çok zor şeyler yaşadım, senin düşündüklerini düşündüm ama her zaman kendi başıma da olsa toparladım.
Hayatına son verecek kadar gözünü kararttıysan, ailene rest çekebilirsin.
İçinde bulunduğun durumu anlat, iyi olmadığını falan. Belki sana yardımcı olacaklardır.
Kaç defa söyledim sinir krizi geçirdim sürekli ağlıyorum ne halin varsa gör diyorlar senin derdini cekemeyiz diyorlar benim hayatım yok yani şuan sürekli odadayim çıkmıyorum 😞

Yaşamak istemiyorum buraya son kez içimi dökmeye geldim bunlar son sözlerim olacak kimse beni anlamıyor nefes alamıyorum artık çok mutsuzum Hergun dua ediyorum Allah'ım canımı al diye olmuyor Bir türlü ben intihar edecem başka yolu kalmadı artık
Intihar hiçbirşeyin çözümü değildir, daha önceleri ( ergenlikte) bunu denemiş birisi olarak asla önermem , tam olarak sorununuz nedir , sizi bu hale getiren sebebler ne tam olarak ..

Kaldıramıyorum artık gücüm kalmadı 20 yaşındayım bıktım usandım herşeyden hayatım mahf oldu herkes uzaklaştı benden sevgilim terk etti ailem kimse yanımda değil hayatımı mahf etti doktor dayanamıyorum işkence çekiyorum
Doktor hayatımı mahvetti derken , konuyu biraz acar mısınız, yanlış bir tedavi mi gördünüz

Söyleme ilaç kullandığını niye söyleyesin ki herkes her şeyi bilmek zorunda değil kimseye hesap vermek zorunda değilsin hayat senin hayatın kimileri desteksiz sorunlarını atlatabiliyorken kimisi de atlatamıyor Psikiyatr ve Piskologlar niye var onca kitap okumuşlar kafa patlatmışlar bize destek olmaları için en kızdığın baban bile sen intihar edersen o da ölmeyi düşünecek bunu unutma hele annen ömrünün sonuna kadar kapanmayacak bir yara açacaksın bunu ben söylemiyorum bunu uzmanlar söylüyor geçmeyen dermanı olmayan bir şey varsa o da evlat acısı diyorlar Allah kimseye vermesin sen de ailenin illa kötü özelliklerini düşünme illa ki iyi özellikleri vardır kendini yetiştir yetiştirdiğin zaman onları çok da kafaya takmıyorsun
Abla şuan hayatımı anlatsam roman çıkar sana öyle diyeyim yani bazı şeyler anlatilamiyor hayatımda herşeyi yaşadım desem kimse inanmaz bana biliyorum 😓

Artık çok geç hayatım yok yemin ederim şuan yanımda fare zehiri var bitti buraya son kez yazmak istedim sadece
Yapma inanki değmez, burun konusunda daha iyi doktorlara gidersin elbetteki bir çözümü vardır mutlaka , kendine bunu yapma cnm

Intihar hiçbirşeyin çözümü değildir, daha önceleri ( ergenlikte) bunu denemiş birisi olarak asla önermem , tam olarak sorununuz nedir , sizi bu hale getiren sebebler ne tam olarak ..
Benim yaşadıklarimi hiç kimse yaşamadı burda anlatilamiyor bazı şeyler benim Bir hayatım Yok inan ki Yok aklınıza gelecek her türlü kötü şeyler benim başıma geldi 😓

X