Sen 20 yaşındasin, ailen sorunlu olabilir ama yine de direnip ameliyat oldun sonuçta şimdi azcık daha diren davayı aç, istedikleri kadar sorun çıkarsınlar senin kendine iyi bir hayat borcun var. Valla İstanbul’da otursan zorla gelir çıkarırım seni sokağa. İnsanoğlu elindekinin değerini bilmeyince yaradan elindekileri alırmış. Hayatında varolanların değerini bilmek gerek. Şimdi sen eskinin değerini anladın. Bu sefer de hayatının değerini bilmeyerek iyice kendinden çıkarıyorsun her şeyi. Kendine yüklüyorsun. Nasıl vaktiyle elindekinin kıymetini bilmedin şimdi de kendinin kıymetini gözatdı ediyorsun. Hata üstüne hata yapacaksın. Ailenin seni umursamadığı yok. Ebeveynler çocuğa laf geçiremeyince aman naparsan yap deyip çocuğun kendisini düzelteceğine inanırlar. Yalnız da değilsin. Depresyonda olduğun için insanlar biraz yorulmuş sadece. Daha 20 yaşındasın. Ben 25 yaşındayım. İnan şu beş yılda öyle battım çıktım ki anlatamam. İnsanın başına gelmeyecek yok. Ama herrrrr şeyin de çözümü var. Bir ölümün çaresi yok. Ölmüşlerimi geri getiremedim sadece. Onun dışında her şeyi çözdüm, daha iyisini yaptım. Sen de daha iyisini yapacaksın sadece şuan bu halini üzerinden atman gerek. Beş dakikada mutlu oluver demiyorum ama bir duşa gir kafanı toparla. Ölüm dışında çözümlere bak