Ölmek istiyorum

Nofa daha öncede yazdım sana her şeyin çözümü var. Burnun gerçekten kötü oldu ise dava aç, malpraktis davası açacaksın. Sırf bu işlerle ilgilenen avukatlar var istersen avukatın telini veririm danışırsın, sonra da revizyon yaptırırsın.
Dolgu ile de mucizeler yaratılıyor. Ben burnuma dolgu yaptırdım hokka gibi oldu.
Sen çare aramıyorsun evde kötüyüm diyip oturuyorsun. Üstelik burnun daha oturacak. Önce çok kalkık oluyor sonra iniyor. Biraz sakin kal bekle.

Nofa daha öncede yazdım sana her şeyin çözümü var. Burnun gerçekten kötü oldu ise dava aç, malpraktis davası açacaksın. Sırf bu işlerle ilgilenen avukatlar var istersen avukatın telini veririm danışırsın, sonra da revizyon yaptırırsın.
Dolgu ile de mucizeler yaratılıyor. Ben burnuma dolgu yaptırdım hokka gibi oldu.
Sen çare aramıyorsun evde kötüyüm diyip oturuyorsun. Üstelik burnun daha oturacak. Önce çok kalkık oluyor sonra iniyor. Biraz sakin kal bekle.
Avukat ne yapabilir ki yaa kazanmazsam davayı nasıl olacak burnum çok kötü oldu 😓

Bu konuda uzman avukata danışacaksın.
Revizyon yaptırırsın milletin mahvolmuş burunları revizyon ile düzeltiliyor senin ki de düzelir ama 1 yıl burnun oturması beklenmeli
1 yıl bu acıyla yaşayam😭😭 uzman avukatı nerden bulcam hiç iyi değil

Yaşamak istemiyorum buraya son kez içimi dökmeye geldim bunlar son sözlerim olacak kimse beni anlamıyor nefes alamıyorum artık çok mutsuzum Hergun dua ediyorum Allah'ım canımı al diye olmuyor Bir türlü ben intihar edecem başka yolu kalmadı artık
O dönemlerden bizde geçtik.Herseyin çaresi vardır.Nelere üzüldük de geçti.

Nofa sana özelden resim yolluyorum.
Bak ne kötü olan burun nasıl düzeltilmiş gör.
Her şeyin çözümü var sen karamsar karamsar düşünüyorsun. Üzme boşuna kendini

X