Bende dayanamaya çalışıyorum işte bakalım hayat bana neyi öğretecek çünkü gücüm kalmadı yaniHerkesin zevki farklı aslında. Ben o tarz küçük burunları çok beğeniyorum. Şimdi siz beğenmediniz diye size her baktıkça batıyordur ama benim çok hoşuma gitti.
Burun ve kaş. Bu ikisinin değişimi aynaya baktıkça çok hissediliyor. Ben 18-19 yaşlarında vücut oturmaya başladığında neleri kafama takıp ağlamıştım... Şimdi gülüp geçiyorum. Hatta eskiden beğenmediğim ve herkesin yakıştırdığı saç rengi benimde hoşuma gitmeye başladı artık .(lisedeyken asla aslaa yaptırmam!! derdim) O renk olsa hoş ve cici olurum aslında
Çok acele ediyorsunuz. Sakinleşin. En azından oturmasını bekleyin. Bence sonra fikriniz değişecek.
Öğrenci misiniz? Yazın bir kursa ya da spor dalına zaman ayırma şansınız var mı?Bende dayanamaya çalışıyorum işte bakalım hayat bana neyi öğretecek çünkü gücüm kalmadı yani
Lise mezunuyum maalesef hyrÖğrenci misiniz? Yazın bir kursa ya da spor dalına zaman ayırma şansınız var mı?
İyi değilim valla hergun dağa da ölüyorumNofa nasılsın bak biri dudak dolgusu yaptırmış seninki onun yanında bir şey değil
Doktora gitmedin mi halaİyi değilim valla hergun dağa da ölüyorum
Youtube dan hayalhanem Mehmet Abinin videolarını izle acil aklını başına topla bendr her düştüğümde bu videolara ve Allaha sığınırım hadi mutlaka aç ve izle bana dua edeceksin bu kadar net. Senin tek ilacın bu.Herkes terk etti beni çok yalnızım kafam hiç iyi değil
20 yaş hayata veda etmek için çok erken değil mi? Daha dur yolun başındasın. 20 yaşındayken ben de intiharı düşünüyordum ama şimdi çok daha iyi yerdeyim her anlamda. Hayat sana nasıl güzellikler getiricek bilmiyorsun.Kaldıramıyorum artık gücüm kalmadı 20 yaşındayım bıktım usandım herşeyden hayatım mahf oldu herkes uzaklaştı benden sevgilim terk etti ailem kimse yanımda değil hayatımı mahf etti doktor dayanamıyorum işkence çekiyorum
Mardin'de yaşıyorum hayat benim için Yok yani dün dışarı çıktım ağlayarak eve geldim eskiden o kadar güzeldim ki şuan yüzümü saklıyorum herkestenNofa hangi şehirde yaşıyorsun?
Ücretsiz kurslara vs yazılsan, terapi alsan nasıl olur?
Zor bir dönemden geçiyorsun ama bunlar gelip geçici lütfen sakin ol. Her şey her zaman yolunda gitmeyebiliyor. Oturup durumu kabullenmek gerek. Hiçbirimiz mükemmel değiliz.
Bu zamanlarına ilerde üzülür pişman olursun. Kendine değer ver, kendin için bir şeyler yap lütfen
Hayır gitmek istemiyom evde iyiyimNofa nasılsın doktora gittin mi?
Evett burnumda azıcık bir yamukluk vardı o da göze batmıyordu burnumu çok küçültmus kaldırmış berbat Bir durumdayimburnunu nasil kotu yapti doktor neydi naptirdin anlamadim cok mu kotu oldu
Benim psikolojim bozuk değil ki burnum bozuk kötü burnum düzelmezse uzman Bir doktora görünsem de nafileBurun yüzde en dikkat çeken organ güzel bir süreç yaşamamanız ve ailenizin tutumu sizi daha da çok üzmüş haklısınız ama bence bir uzman desteği almanızı tavsiye ederim. Gerçekten hayatta bir damla kadarda olsa yaşamayı sevdirecek güzellikler var gözümüz önünde onları fark edin lütfen
Ya benim sorunum burnum bn diğer insanlar gibi olmak istiom eskisi gibi mutlu olmak istiyorum hayatımı mahf ettimYoutube dan hayalhanem Mehmet Abinin videolarını izle acil aklını başına topla bendr her düştüğümde bu videolara ve Allaha sığınırım hadi mutlaka aç ve izle bana dua edeceksin bu kadar net. Senin tek ilacın bu.
Yani bu acılarla nasıl yaşarım pki hergun ölüyorum zaten iyi değilim yemin ederim yaa20 yaş hayata veda etmek için çok erken değil mi? Daha dur yolun başındasın. 20 yaşındayken ben de intiharı düşünüyordum ama şimdi çok daha iyi yerdeyim her anlamda. Hayat sana nasıl güzellikler getiricek bilmiyorsun.
Maske takıp git dedim yaHayır gitmek istemiyom evde iyiyim
Biliyorum ben doktorla dahi konuşmak istemiyorum hiç birşeyiMaske takıp git dedim ya