Ölmek istiyorum

Sen salak mısın? Sevgiye bir yemekmiş gibi bakan insanları anlamıyorum. Kimse seni sevmek zorunda değil, ilk önce sen kendini seveceksin. Şu hayatta o kadar yalnızım ki. Hayatımda sadece bir annem var. Ben babamı 7 ay önce kaybettim. Tüm hayatım hayallerim her şey başıma yıkıldı. Ne yapayım kendimi mi öldüreyim? İnsan kendi ayaklarının üzerinde duymayı bilecek. Ölmek bir çözüm değil. Köpek gibi çalışıyorum insanların pis bok boğaz ağızlarını çekiyorum üç kuruş para kazanacağım diye. Keşke senin gibi aylardır evden çıkmayıp uyuyor olsam. Çok düşünme düşündükçe kafayı yersin. Çalışmak gibi bir zorumluluğun yok hayat sana güzel. Git turlara katıl gez.

Öncelikle Allah rahmet etsin inşallah ama benim durumun şu ben kendimi sevmiyorum burnumu mahf etti doktor dışarı çıkamıyorum dün çıktım ağlayarak eve geldim cidden

Nasıl dolguyla daha kötü olur
Hayir olmaz, aynisi arkadasimin da basini geldi. Doktor yanlis olmus evet dedi hatta omur boyu dolgunu yapicam diye de ozur diledi
Arastirmadan depresyona girme, herseyin cozumu var bu hayatta. Adamin kaza da burnu kopuyor da yerine burun koyuyorlar sana mi cozum yok sence?

Eklentiler

• 98486C47-AE49-4245-BED2-FA9B39AC9B6C.jpeg
    85,4 KB · Görüntüleme: 74
Arkadaşın şuan nasıl pki yanı revizyonla Burun tekrar uzatılır mi

Deprosyonundan etkilenmeyen insanların ölünce umrundami olacaksın? Kalk silkelen biyerden basla oyle guzel tutun ki hayata genceciksin onlar seni kaybettiğine üzülsün.20 yaşıma bakınca kendime gerizekali diyorum nelere üzülmüşum diye.etrafindaki herkes hayatına bakarak doğru yapıyor ve senin yapman gerekende bu elinde istediğin gibi geliştirip şekil verebileceğin hayatın var ölmek istemek ne .çalış, oku kendini geliştir eski cevrenden kimseyle muhatap olma yüzlerine bile bakma bak neler oluyor ozaman .sen kendine değer vermiyorsun fare zehrini layık gördüğün kendine başkalarının değer vermesini bekleme.burnunun kotu olduğu fikri eminim etrafındaki 3krsluk fikirdir ne güzel istedikleri duruma dusurmusler seni sende çanak tutuyorsun

Benim şuan tek derdim burnum normal bir şekle bürünsün başka birşey istemiyom hayattan zevk almıyorum dışarı bile çıkamıyorum

Benim şuan tek derdim burnum normal bir şekle bürünsün başka birşey istemiyom hayattan zevk almıyorum dışarı bile çıkamıyorum
Bunun için zamana ihtiyacın var ölmeye değil, ayrıca seni güzel yapan burnun değil kişiliğin,kimsenin hiclafina takılmadan kendine odaklan hersey çok daha güzel olacak birazcık zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…