Ölmek istiyorum

Hiç iyi değilim gerçekten çok kötüyüm
Çok şükür nefes alıyorsun hala.
İnan ki 3 sene sonra şu haline kızacaksın.
Hayat, elimizde tutamadığımız bir şey ve günler geçtikte daha da yaşam arzusuyla doluyor insan.
Senin yaşlarında bizler de duygularımızı en yüksekte yaşadık, hayatın anlamını kaldıramadığımızda yükleri sorguladık.
Derin bir boşluktasın vallahi anlıyorum ama destek alman lazım, senin 1 gününün evrende bedeli yok.
Geri dönüşü yok, hayat yalnız da olsan sevilmesen de çok güzel.
Bir gün biryerlerde değerini bilecek, kıymetini verecek insana adım adım yaklaşıyorsun ve bunların hepsi bir süreç.
İnsanız, düşeriz kalkarız.
Kalkacağız güzel kardeşim, bak biz siz gençler ve çocuklarımızın geleceği için yaşıyoruz.
Yapma güzelim, yapma bunu anacığına, atma onu cehenneme.
Ver annen ile el ele, geçmeyecek yara yok.
Bu dünyadaki en en büyük azap evlat acısıdır, yapma bunu anneciğine.
Hep birlikte doğru bir uzman desteği ile aşılamayacak sorun yok, gerçekten yok.
Eminim dünya güzelisin, bir daha yaptırırsın burnunu, bir daha seversin her şeyin bir dahası var ama ömrün yok.

Yazdıklarin o kadar etkilediki beni haklısın gerçekten ben annem için dik durmaya çalışıyorum gücüm yetmiyor bazı şeylere kaldıramıyorum zoruma gidiyor sadece bir çıkış yolu arıyorum hayatımı kendi ellerimle mahf ettim bu da benim imtihanim olsa gerek napacagimi bilmiyorum ağlıyorum sürekli

Annen için dik durma, annenle beraber el ele dur, inan ki o yeter.
Bu koskoca evrende sana sığınak olacak, güç verecek başka bir kapı yok ve onun için de sen öylesin.
Lütfen ama lütfen yardım al, bazen kendimizi dipsiz bir kuyuda görürken ne kadar tırmansak da çıkamayız, ailemiz ve uzmanlar o karanlık kuyuya önce ışık tutacak, sonra el uzatacak.
Yapabileceğine ben inanıyorum, sen de inan.
Dünya çok çok güzel, sen olduğun için çok daha güzel.
Annene sorsan dünyası sensin, senin de şuan gördüğün yüz o olsun.
Her türlü destek kurabilirim seninle istersen, yeter ki kalbini ferahlatalım.

Haklısın canım öyle herşey yoluna girecektir buna inanmak istiyorum psikolojik destek alsam daha iyi olacak gerçekten çok sağol

Konu sevgili de değil canı cehenneme Benimle başka şeyler için beraber olmuş üstüne de burnum böyle olunca napcm bilmiyorum hayatım mahf oldu kimse beni anlamıyor
Canm bak kendin diyorsun iyi değilim diye o yüzden şuan. Bu kararı verme bir sağlıkçı olarak soylyrm olmezsin bazen ama hasar kalır sakat kalırsın bir dur önce kimsenin. Seni anlamaması imkansız. Sen bunu şuan hissediyorsun ayrıca burnu kötü olan çok insan var biride benim:). Kısa olan kendini seven çok çok uzun olan yüzü maalesef yanmış olan ne insanlar var seni şuan gerçekten anlyrm kendini yapayalnız hissediyorsun kimsenin seni anlamadığını düşünüyorsun

Ve iyileşmek işte iyi olmak işte ozmn herşey daha iyi olacak bazen tek başına yapamayablrsn bunu ozmnda destek alman lazm sevdiklerin iyi gelecek insanlar olacak çevrende duygularımız mevsimler gibidir inan bana yağmur bazen güneş bazen kar bu duygularda lazım insana

Yani günlerdir seni bu hale getiren burunu gercekten cok merak ettim yuzunu gostermeden at da gorelim bari .. burun bu burun farkindasin degilmi bi kendine gel istersen hayatin esas zorluklarini gorunce ne yapacaksin sürekli birsey hosuna gitmyince ölmeyi mi dusuneceksin ben cok mutevazi yaklasamayacagim kusura bakma yazdiklarinla umarim duyar kasıp bunca insani burda konusturmuyorsundur ciddiysende kalk silkelen kendine gel salak sacma seyleri kafana takma nekadar kotu olabilir insan yuzune bakip durdukca aynada kusur buluyor oramla buram esit degil vs suan imkanin yok eyvallah zaten yeni operasyon gecirmissin bi dur bekle insan icine cikamayacak ne var ortada duyanda gargamel sanacak ölecem ölecem diyecegine suan bundan memnun degilim okuyup calisip parami elime aldigimda duzelttirecegim der gecersin bi insan kendine bunu yaparmi ya mesaj yazan bi uyeye yazdigin beni cok etkiledi deyip oteki uyuye intihar etmemek icin sebep ariyorum falan diyorsun hersey senin elinde öl yada yaşa yani şu halinde yaşiyor sayilmazsin zaten insan bi kalkar toplanir ustesinden gelemiyosa bi destek alir kimse görmesinmiş milletinde cok umrundaydi senin memnun olmadigin burnun bunlar gercekler ablacim herkesin kusuru var kimse kusursuz degil lutfen kendine gel sacmalamayi da kes

20 yaşındayım demişsin. Bı sakin ol. Hepimiz o yollardan geçtik. 30 a gel o zaman konuşalım. Şimdi git adam gibi bir üni kazan. Işinde ve kariyerinde ilerle

Konu sevgili de değil canı cehenneme Benimle başka şeyler için beraber olmuş üstüne de burnum böyle olunca napcm bilmiyorum hayatım mahf oldu kimse beni anlamıyor
seninle başka şeyler için beraber olmuş bir insan evladı yüzünden; tek bir kez sana verilmiş olan şansı neden bırakıp gidiyorsun? Burnunu yanlış mı yapmışlar? Gidip düzeltebilirsin. Seni aldattılar mı? Başka biri ile tanışıp mutlu olabilirsin. Fakat şuan vazgeçmek üzere olduğun şeye bir daha asla sahip olamazsın. Ancak nefes alıp verdiğin sürece bir şeyleri değiştirebilir ya da güzelleştirebilirsin.

Sağlıkli düşünemiyorum yemin ederim böyle söylemek kolay hak veriyorum söylediklerinize de ama gerçekten elimde değil olmuyor yapamıyorum sürekli düşünüyorum napcm bende bilmiyorum

Evet gerçekten bide insan neye en çok üzülür biliyor musunuz güzel olan bir burnu berbat Bir hale getirmesi bu beni çok üzüyor doktor hayatımı karartti bu yaşımda bunları çekeceğimi inan hayatta bilmezdim

Burnumu aşırı derecede kısaltmis nefes alamıyorum koku alma duyumu kaybettim yani birazcık bile güzel olsaydı bn inan ki sesimi bile çıkarmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…