İşte diyorum zaten sağlıkli düşünemiyorum yemin ederim ya insan sadece yaşayınca anlıyor şuan ne kadar konuşsamda kimse anlamıyak beni buraya sadece içimi dökmek istedim ben diyorum zaten haklısınız diye inan ki elimde değil olmuyor yapamıyorum sürekli odadayim çıkmıyorum düşünüyorum yalnızım kimse yanımda YokYani günlerdir seni bu hale getiren burunu gercekten cok merak ettim yuzunu gostermeden at da gorelim bari .. burun bu burun farkindasin degilmi bi kendine gel istersen hayatin esas zorluklarini gorunce ne yapacaksin sürekli birsey hosuna gitmyince ölmeyi mi dusuneceksin ben cok mutevazi yaklasamayacagim kusura bakma yazdiklarinla umarim duyar kasıp bunca insani burda konusturmuyorsundur ciddiysende kalk silkelen kendine gel salak sacma seyleri kafana takma nekadar kotu olabilir insan yuzune bakip durdukca aynada kusur buluyor oramla buram esit degil vs suan imkanin yok eyvallah zaten yeni operasyon gecirmissin bi dur bekle insan icine cikamayacak ne var ortada duyanda gargamel sanacak ölecem ölecem diyecegine suan bundan memnun degilim okuyup calisip parami elime aldigimda duzelttirecegim der gecersin bi insan kendine bunu yaparmi ya mesaj yazan bi uyeye yazdigin beni cok etkiledi deyip oteki uyuye intihar etmemek icin sebep ariyorum falan diyorsun hersey senin elinde öl yada yaşa yani şu halinde yaşiyor sayilmazsin zaten insan bi kalkar toplanir ustesinden gelemiyosa bi destek alir kimse görmesinmiş milletinde cok umrundaydi senin memnun olmadigin burnun bunlar gercekler ablacim herkesin kusuru var kimse kusursuz degil lutfen kendine gel sacmalamayi da kes
Yani bunlr senin elinde yapabilmek veya yapamamak oldurmak veya oldurmamak kimse sana bisey yapamaz sen istemedikten sonra bunca insan konusuyorsa bi durup dusuneceksin herkes ortak seyleri soyluyor bi kalkayim inimden cikayim ulen diyeceksin akıl hastası değilsin sonucta degilmi ? Umarim kendini bu sacmaliktan kurtarirsinİşte diyorum zaten sağlıkli düşünemiyorum yemin ederim ya insan sadece yaşayınca anlıyor şuan ne kadar konuşsamda kimse anlamıyak beni buraya sadece içimi dökmek istedim ben diyorum zaten haklısınız diye inan ki elimde değil olmuyor yapamıyorum sürekli odadayim çıkmıyorum düşünüyorum yalnızım kimse yanımda Yok
Çok istiyorum bu durumdan çıkmak buraya yazma amacım da buu zaten içimi dökmek istedim psikolojik destek alacamYani bunlr senin elinde yapabilmek veya yapamamak oldurmak veya oldurmamak kimse sana bisey yapamaz sen istemedikten sonra bunca insan konusuyorsa bi durup dusuneceksin herkes ortak seyleri soyluyor bi kalkayim inimden cikayim ulen diyeceksin akıl hastası değilsin sonucta degilmi ? Umarim kendini bu sacmaliktan kurtarirsin
20Yaş kaç?
Devlette bir doktora gidip göstersene bakalım ne diyecekBurnumu aşırı derecede kısaltmis nefes alamıyorum koku alma duyumu kaybettim yani birazcık bile güzel olsaydı bn inan ki sesimi bile çıkarmazdim
Öyle ypcm canımDevlette bir doktora gidip göstersene bakalım ne diyecek
İyi olmaya çalışıyorumNofa nasılsın?
Doktora gittin mi canım çok iyi hissetmiyorsan git bak tamam mı? Valla ben senin yüzünü çok beğendim ya çok güzel bir kızsın maşallahİyi olmaya çalışıyorum
Aklı olan burnuna dokunmaz yemin doğal burundan daha iyisi yok burnumu mahf etti doktor psikolojimi herşeyimi ama en büyük hata benim o ameliyat masasına yatmiyacaktim çok pişmanım çok burun ameliyatı olmayın gerçektenAmeliyattan sonraki fotoğrafı gördüm. Ben çok beğendim. Keşke benim burnum da öyle olsa. Zaten inecek, oturacak bir yıl içinde. Değiştirelim desen gel değiştirelim derdim burunlarımızı
Çok araştırdım ama maddi durum yüzünden şu an burun ameliyatı yaptırmam mümkün değil.
İstiyorum yani.
Bu bir süreç. Arkadaşlar detaylı yazmış. Gözüne farklı gelme, zamanla ödem ve şişliklerin inmesi. Hepsi doğru. Önerim kendine zaman ver. Eğer geçmeyecek gibi geliyorsa uzman desteği al.
Randevu aldım gidecem inşallah ama abla benim yüzüm eskiden çok güzeldi burnumu mahf etti doktor kendimi hiç beğenmiyorum keşke eskisi gibi olsamDoktora gittin mi canım çok iyi hissetmiyorsan git bak tamam mı? Valla ben senin yüzünü çok beğendim ya çok güzel bir kızsın maşallah
3 ay oldu yüzüm çok değişti burun Yok yani bırakmamisYeni ameliyat olduysan cok kisa gelebilir cok garup gelebilir bekle oturacak o yuzune daha
Ameliyat olalı ne kadar oldu hemen de oturmuyor yerine ama ben de kemik ameliyatı oldum arkadaşım da estetik ameliyatı oldu hemen oturmadı koca burunla gezdim dedi arkadaşımRandevu aldım gidecem inşallah ama abla benim yüzüm eskiden çok güzeldi burnumu mahf etti doktor kendimi hiç beğenmiyorum keşke eskisi gibi olsam
3 ay oldu ameliyat olalı bilmiyorum hep öyle sert mi kalacak kalkık ya berbat birşey gerçektenAmeliyat olalı ne kadar oldu hemen de oturmuyor yerine ama ben de kemik ameliyatı oldum arkadaşım da estetik ameliyatı oldu hemen oturmadı koca burunla gezdim dedi arkadaşım
Herkesin zevki farklı aslında. Ben o tarz küçük burunları çok beğeniyorum. Şimdi siz beğenmediniz diye size her baktıkça batıyordur ama benim çok hoşuma gitti.Aklı olan burnuna dokunmaz yemin doğal burundan daha iyisi yok burnumu mahf etti doktor psikolojimi herşeyimi ama en büyük hata benim o ameliyat masasına yatmiyacaktim çok pişmanım çok burun ameliyatı olmayın gerçekten