• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmeden gelme...........

eski bir konunda konu başlığın ''boşanmalı mıyım'' dı.
Bende konu içeriğine istinaden sadece ''boşanmalısın.'' diye yorum yapmıştım.
Ki bir soru vardı sonuçta site üyesi olarak sadece boşan demiştim konuya bakarak.
Boşan dediğim için demediğin kalmamıştı.
Ne diyeyim, balık baştan kokar derlerde. Neyse.
Hayırlısı.

Aradı mi eşiniz?
Sinir oluyorum böyle adamlara ya aşkınızi ne guzel tanımlamışsınız ne hödük herif bunu görmüyo mu!
Seviyorsanız umarım aklı başına gelir ve barışırsınız ama burnunu sürtüp iyi bir ders vermeniz şart.
Bizi haberdar edin.

Eşim işte demişsiniz..sizi eve gelmiş sanıyor olabilir mi acaba..merak etmemesi yada merak etmiyor gibi davranması ondan olmasın...eşiniz ya asker yada polis sanırım benim babamda polis ve 30 yaşındayım küçüklüğümden beri annemle kedi köpek gibiler hep kavga gürültü...işin stresini bu şekilde eve yansıtıyor senelerdir...boşan yada boşanma diyemem ama evlilik senin eş senin iyice düşün evlilik hayatında eşinle yaşadığın mutlu anları bir yere yaz mutsuzluklarını bir yere yaz hangisi senden kaynaklı hangisi ondan kaynaklı iyice düşün ne taraf ağır basıyorsa ona göre karar ver derim...

bence sende öl yada bende pişmanım seninlw evlwndiğime demek yerine. bana öl dedin ya ben senin tırnağına zarar gelsin istemem. Benimle evlendiğine pişmansın ya ben her sabah uyandığımda aşık olduğum adamı karşımda gördgm şükrettm. hergün daha çok sevdim. sense bana içini döktün kaldıramayacagm agırlıkta konustun düşüncelerine de saygı duyarm ve ölmemi isteyecek kadar benden nefret eden bir adamlada asla durmam istediğin oluyo yokum ben hayatında.. mutlu ol ama keşke bunkdr kırmasaydn gbi bi msj atabilirsiniz vicdan yapsn hatasnı anlasın ne kadar kırıldığınızı anlasın. sende öl bende seni sevmyorm derseniz çıkamazsnz işin içinden daha da kötüye gider oda altta kalmak istemez kendiniz yıpranıraınız. erkek milleti gerçekten doğru dille çok rahat avuç içine alınıyon kızların gücüü adına :)

Aradı mi eşiniz?
Sinir oluyorum böyle adamlara ya aşkınızi ne guzel tanımlamışsınız ne hödük herif bunu görmüyo mu!
Seviyorsanız umarım aklı başına gelir ve barışırsınız ama burnunu sürtüp iyi bir ders vermeniz şart.
Bizi haberdar edin.
Yok canım
Öküz işte öküz

Bence burda kimsenin soyledigiyle hareket etme. Bu cok yanlis. Birinin soylediginimesaj olarak atmissin. Bunu YAPMAMALIYDIN. onlar senin hissetiklerin cumleler degil. Guya adamin burnu surtsun diye ugrasiyorsunuz ama bu gidisle korkarim ki mahkeme kapisinda aglayan siz olacaksiniz. 3 saattir aramiyor yazmissiniz, sonra da durduk yere mesaj atmissiniz. Yanlis ustune yanlis. Zaten bir halifleks yuzunden isi buralara getirmeniz de yanlis. Pesinizden gelmeyecegini bildiginiz(bildiginiz diyorum cunku kocanizin boyle bir durumda nasil davranacagini bilirsiniz az cok) halde gecenin bi yarisi eve girmemeniz de yanlis. Olan size olmus saatlerce sogukta kalmissiniz.
Kavga aninda soylenenleri unutsaniz bile, gece vakti sizi sokakta birakmasi, bir de pesinizden laf saymasi, ertesi gun gerizekali diye mesaj atmasi yenilir yutulur gibi degil. Affetseniz bile omur boyu unutulmayacak davranislar bunlar. Siz siz olun, burda okuduklarinizi uygulamayin. Zaten kocaniz kuyrugunu kistirip donecek, pisman olup uzulecek bi adam gibi gozukmuyor. Olan size olur. Yarin dayanamaz barisirsaniz, bugun burda baskalarindan duyup yaptiginiz seyler, isinip isinip onunuze gelir. Oturun sakin kafayla dusunun, hatta bi kac gun daha gorusmemek olaya objektif bakmanizi saglar. Sonra ne istiyorsaniz onu yapin. KENDI ISTEDIGINIZI YAPIN BASKALARININ SOYLEDIGINI DEGIL.

seven adam savaşır demişsiniz ama savaşacak adımlar atmamışsınız..
ben yerinizde olsam evimde uyurdum.. kendi yatağımda yatardım...
zaten evde yokmuş kocanız, şu an dışarıda olmanızın mantığı ne ki bu durumda?

kocanız evde yok siz evde yoksunuz ?
eve mi küstünüz birbirinize mi ?

ne saçma iş..

eve gitmediğiniz için işiteceğiniz laflara iyice zemin hazırlıyorsunuz.
adam ben evde olmadığım halde evde değildin diye iki katı laf edecek.. haklı da...

ev boş... gidin kendi evinizde kendi yatağınızda uzanıp ağlayın...
yarın sabah eşiniz gelmeden kalkar kendi işinize gidersiniz...

bu gece dışarıda bir yerde kalmanızın hiçbir mantığı yok...
hele ki daha önceki konularınız da yaşadığınız şehrin ne derece tehlikeli sıkıntılı olduğundan bahsediyordunuz...
dışarının en iyisi de olsa kendi evinin kötüsünü tercih etmeli insan..

Siz borsey yapmayin bi.kac gun.sessiz kalin... O sizi evde zannediyordur belkide.. Dilekce falan vermeyin sakin.. Biraz birbirinize zaman verin.. Bi sakin sakin kafanizi dinleyin.. O da dusunsun.. Biraz ayri kalmak iyi gelebilir.. Birdaha boyle bi sorun oldugunda hemen ailenize soylemeyin.. Incinmissiniz o anlik uzuntuyle yapmissiniz .. Hepimizin basindan.boyle seyler geciyor kiriyoruz kiriliyoruz ama evlilik boyle birsey...bi kac gun ailenizde falan.ya da arkadasinizda kalin.bence.. Aramasi.i beklemeyin.. Mesajda atmayin.. Sadece sessiz kalin..duzelir araniz birsey olmaz... Ayrilmazsininda... O kadar kolay olmuyor o isler... Azcik kendi kafanizi dinleyin...:)

hayata en büyük pismanligiiim seninle evlenmiş olmak kaçacak delik bulsam kacacagım.. aldım başıma seni getirdim diye bağırmaya başladı. . Bende cevap olarak bende pişmanım hemde çok ailemi çignedim bide senin için geç kalmış sayılmayiz ayrılalım dedim. . En çok içimi acıtan da su oldu bana Anam in dediği ni alaydim hem senin gibi çalıştığı için para da kazanmazdi bana da karşı sesini çıkaramazdı ne getirirsem ona razi olurdu dedi. .
İlk yazılarınızda 'yarın gidip dilekçe vereceğiz, ayrılıyorum' derken son mesajlarınıza bakınca şok olduğumu belirteyim. Bu adamın hayatta en buyuk pişmanlığı sizle evlenmiş olmasıymış. Üstelik ölmenizi istemiş. Bunları da geçtim siz boşanıyorum, dilekçe vericem yarın derken şimdi adamdan mesaj bekleyip hala arayıp sormadı diyorsunuz. PES. Çocuk gibisiniz.

Back