- 9 Eylül 2008
- 1.054
- 842
- 683
- Konu Sahibi karmakarisik56
rahat değil epeyce egosu şişmiş ciddiye almıyor şu an zaman geçince anlar ancakYoo :)
Ne rahat adam bu yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rahat değil epeyce egosu şişmiş ciddiye almıyor şu an zaman geçince anlar ancakYoo :)
Ne rahat adam bu yaa
O değilde o bu gece işte zaten ev boş yani.rahat değil epeyce egosu şişmiş ciddiye almıyor şu an zaman geçince anlar ancak
Aynenbu adamın iyi bir korku yaşaması şart
Yok canımAradı mi eşiniz?
Sinir oluyorum böyle adamlara ya aşkınızi ne guzel tanımlamışsınız ne hödük herif bunu görmüyo mu!
Seviyorsanız umarım aklı başına gelir ve barışırsınız ama burnunu sürtüp iyi bir ders vermeniz şart.
Bizi haberdar edin.
İlk yazılarınızda 'yarın gidip dilekçe vereceğiz, ayrılıyorum' derken son mesajlarınıza bakınca şok olduğumu belirteyim. Bu adamın hayatta en buyuk pişmanlığı sizle evlenmiş olmasıymış. Üstelik ölmenizi istemiş. Bunları da geçtim siz boşanıyorum, dilekçe vericem yarın derken şimdi adamdan mesaj bekleyip hala arayıp sormadı diyorsunuz. PES. Çocuk gibisiniz.hayata en büyük pismanligiiim seninle evlenmiş olmak kaçacak delik bulsam kacacagım.. aldım başıma seni getirdim diye bağırmaya başladı. . Bende cevap olarak bende pişmanım hemde çok ailemi çignedim bide senin için geç kalmış sayılmayiz ayrılalım dedim. . En çok içimi acıtan da su oldu bana Anam in dediği ni alaydim hem senin gibi çalıştığı için para da kazanmazdi bana da karşı sesini çıkaramazdı ne getirirsem ona razi olurdu dedi. .