• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmeden gelme...........

Hakkari'de Yaşadığınız doğru ise ne cesaretle otele gittiniz? Hadi siz gittiniz o adam nasıl sizi oyle bir Şehirde sokakta bırakıyor?

Çocukça bloflerinizle ailelerinizin canıni yakmayın yazık.

Ben en cok o sokakta birakma olayina sasirdim dogrusu.
Hem de Hakkaridelermis.
Aman Allahim

Sekerim ama o zaman da herif haksiz oldugu halde bizim kiz kuyrugunu kistirip gitmis olacak. Adam tonla hakaret etmis, bizim kiz hicbir tavir koymazsa bu hakaretleri kabul etmis olur, olmaz yani.

Herif hatali olduguna gore eninde sonunda ozur diler diye dusunuyorum, bizim kiz iyice direnip kararli davranirsa.

Umarim dediginiz gibi olur ama bence bu adam ozur dilesede degismez. Bi insan yedinse neyse yatmisinde de odur.
Daha once de esine defalarca hakaret etmis, sonra ozurler dilenmis ve barismislar. Bu evlilikde boyle devam eder gider..[/QUOTE]
Eski konusunda eşinin yaptığı hataya tepki verdiğinde eşinin aynı hatayı tekrarlamadığını karmakarisik56 vurguluyor lütfen yapıcı olalım ...

Canım ALLAH yardımcın olsun öncelikle. Sana tavsiyem bir pire için yorgan yakma.Eşini seviyorsun okuduğum kadarı ile eşin de seni seviyor. Evliliğin ilk beş senesinde neden boşanmalar fazla?
Çünkü ne kadar insan flört etse de aynı eve girince başka oluyor. Özellikle farklı bir cins olunca insan bambaşka oluyor. Ben bile evlenince kendimin farklı özelliklerine şahit oldum. Bir bakmışım yapmam dediğimi yapmışım. Olmaz dediği oldurmuşum.
Demek ki eşin fevri. Bu özelliğini dikkate alarak davran. Surat çok asan bir insan mısın? Demek ki eşin bu tavrından hoşlanmıyor. tamamen atamazsan da azaltmaya çalış. Emin ol anahtar her zaman kadındır. ALLAH kadınları çok farklı bir donanım da ve iletişim dehası olarak yaratmıştır. Kadın isterse ben inanıyorum ki değiştiremeyecği bir şey ALLAH ın izni ile yoktur. Ben hep derim ki KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN DÜNYAYI, HÜRREM SULTAN İSE DÜNYAYI PARMAĞINDA OYNATAN ADAMI PARMAĞINDA OYNATMIŞTIR...Aslında evlilik gururdan da sıyrılmadır. İki taraf için de geçerli. Yoksa evlilik evlilik değil gururların savaşına dönüyor.
Babam da der ki" Fransa İhtilali'nde erkekler yüzlerce kez sokağa çıkmışlardır ihtilal olmamıştır. Kadınlar ise bir sefer sokağa çıkmışlar ihtilal olmuştur." der.
Yapmak zordur ama yıkmak çok kolay. Emeklerini heba etme.Çok pişman olursun.Eve dön. İşine evden git. Hiç bir yer evinden güvenilir değildir.
Selametle kal...

Allah yar ve yardımcınız olsun..Çok zor bir durum bu karar varmak bile başlı başına bir yük omzunuza.
Umarım hayırlısıyla sonuçlanır.

Sevgili karmakarisik: öncelikle şu ölme işini aklından çıkar. Inan bana onun için tatlı canını versen yine de değerli olamazsın. Hem sen onun hayatında olmadiktan sonra değerli olsan ne olur olmasan ne olur.bazi şeyler kaybedilince kıymeti anlaşılır ama ölümden değil! !!öyle birşey olsa bir tek ömür boyu yasini tutabilen tek kişiler ailen dir. Ki onlar bile bir sekil yasarlar.Onun dışındakiler hayatınabbirkaç gün sonra devam eder.su an sinirli ve kizginsin sakin delice şeyler yapıp değmeyin biri için kendini heba etme! !!

daha önceki konularından seni az çok hatırlıyorum. Şimdi bir karar verme zamanı. Eğer ki direk barisirsaniz bunun gibi şeyler hep hayatında yaşayacaksın! bu kadar seyi sırf sevgim için kabul ederim diyorsan barisabilirsin. Ancak şunu unutma bu tarz şeyler insanı zamanla yorar ve sevginin tukenmisligini hissetmeye baslarsin. Ve o zaman da çocuk falan olursa hersey daha zor olur.

ben senin yerinde olsam evime gider ve onun düşüncesine göre erkek olan sensin sen git otelde kal.ilk fırsatta bosanma davasını açıyorum istediğin gibi derdim.normal hayatima onsuzda devam edebilecegimi gormesini saglardim.eger ki bu dönemde gerçekten aklını başına alıp beni kaybetmek istemezse belli şartlarda bu onun için son bir şans olurdu ve devam ederdim.

ama yok hiçbircçaba yoksa ciddi ciddi boşanır dim. O acıyı içime gomup hersey daha kötü olmadan daha fazla omrumden çalmadan hayatımadevam etmeye cçalışırım. Yıllarca acı çekmekten se o süreyi kısaltmis olurdum.

cunku anladigim kadari ile egerki bu şekilde evlilik devam ederse sen hep Susan ve kendinden fedakarlık yapmak zorunda kalan taraf olacaksın. Her zaman derim:hiç kimseye kendinden fazla değer vermeyecek sin! ! Yoksa mutlu olman çooook zor.

yani adamın ağzına geleni söylemeye hakkı var,ama bu kadının tek bir mesajı atmaya hakkı yokmu.tek bir mesaj yüzünden mi boşayacak karısını bu adam.öyle olacaksa zaten evli kalmanın anlamı neki.... elbetteki kendi kafasına göre düşünüp atsın adımlarını
Mesaj atmaya hakki yok demedik ki. Bir mesaj yuzunden bosanmaz ama surekli baskalarinin akliyla hareket eden biriyle cok da evli kalacagini sanmam. ( Ben olsam bende kalmam cunku) Ama madem konu sahibi kocasinin burnu surtsun istiyor, 3 saatdir aramayan adama durduk yere mesaj atmakla mi burnunu surtecek? Kocasi ne dusunur o mesaji okuyunca. Bal gibi de benidusunup duruyor, aklindan cikmiyorum diye dusundurttu resmen. Ayrica konu sahibini anlayabilmis degilim. Bu senin evliligin. Senin emegin. Kimbilir ne emekler verdin bu evlilige. Kimse senin yasadiklarini, esinle olan iliskini senden iyi bilemez ki, kalkip burda aldigin akilla hareket ediyorsun. :KK43: Siz resmen gazla calisiyorsunuz bunun adi baska birsey degil.

Eşin biraz garip bi adam siz de böyle anlaşıyosunuz onun da seni sevdiğini düşünüyorum eşinin de aileden görme galiba bu hareketleri, sen de ailene hemen haber vermeseydin keşke çünkü bunun için boşanacağınızı düşünmüyorum siniriniz geçince deli gibi özlersiniz barışırsınız.bebek düşünüyodunuz var mı belli bişey?

Boşan diyenleri tersliyorsun ama konunun başında boşanıyorum bitti diyerek aileni arıyorsun?

ayrıca kk hanımlarının rahatlığına da diyecek laf yok yani

Adamlar ağzına geleni söylesin, yapsın kocandır cevap verme affet

Sonra da bekara karı boşamak kolay olsun adı

24 yaşındayım hayatım boyunca sinir krizi noktasına da gelsem kimseye hakaret etmem

Edildiği halde hakaretle cevap vermem

Bırakın sevginin aşkın sinirin arkasına sığınmayı

Bırakın erkektir kocandır deyip sineye çekmeleri

Bu kadar ezik görmeyin kendinizi

Erkeklerin üstünlüğü nedir yahu? Fazladan pipilerinin olması mı?

Kadın her türlü yükü üstüne alıyor, çalışıyor ediyor ama erkektir sinirlenir sen susacan

Bazen gerçekten erkeklerin bu kadar yüceltmeye az bile yaptıklarını düşünüyorum

Sekerim ama o zaman da herif haksiz oldugu halde bizim kiz kuyrugunu kistirip gitmis olacak. Adam tonla hakaret etmis, bizim kiz hicbir tavir koymazsa bu hakaretleri kabul etmis olur, olmaz yani.

Herif hatali olduguna gore eninde sonunda ozur diler diye dusunuyorum, bizim kiz iyice direnip kararli davranirsa.

Umarim dediginiz gibi olur ama bence bu adam ozur dilesede degismez. Bi insan yedinse neyse yatmisinde de odur.
Daha once de esine defalarca hakaret etmis, sonra ozurler dilenmis ve barismislar. Bu evlilikde boyle devam eder gider..[/QUOTE]

Bence bizim kiz, pasif direnisten sonra ciddi ciddi konusmali. Yani ben senin yakaladigin suclu (ya da dagda kovaladigin terorist ) degilim, hayat arkadasinim, boyle arkadaslik olmaz demeli. Bunca hakreti duymak artik istemiyorum , bu sekilde konusmaya hakkin yok, sen hangi hakla bana gerizekali, aptal vs dedin ? demeli. Postasini koymali ama dediigniz giib adam bizim kizdan emin , gitmeyecegini bildigi icin kafasina gore takiliyor.

Sen zaten nasıl kıvırırım da geri donerim diye yol arıyorsun zaten otelde kaldım diye namussuz olucam şimdi diye korkuyosun , ailen de otur oturduğun yerde bunun için ayrılınırmı dememiş iş boşuna büyümüş sahiden mantıklı bir düşün bakalım bunun için yuva yıkılır mı çocuk oyunumu mu bu.

Esimle kavga ettik.. 10 gün önce ben bi hali fileks beğenmistim. Hallederiz alırız vs dedi ama gitmedi.. ben iş çıkışı gideyim dedim ona da izin vermedi. . Böyle böyle 15 günü geçirdik. . Bugün gittik depoya bakalım arayalım dediler.. biz o sırada başka bi dükkana geçtik başka bişey bakarken aradılar esimi.. kapattı telefonu geldi. . Yokmuş demi dedim ister istemez suratım düşmüş. . Milletin içinde bana tepemin tasini attırma dedi.. arabaya geçtik bağırmaya başladı. . Beni rezil ettin nasıl elin adamının yanında bana surat yaparsın hayata en büyük pismanligiiim seninle evlenmiş olmak kaçacak delik bulsam kacacagım.. aldım başıma seni getirdim diye bağırmaya başladı. . Bende cevap olarak bende pişmanım hemde çok ailemi çignedim bide senin için geç kalmış sayılmayiz ayrılalım dedim. . En çok içimi acıtan da su oldu bana Anam in dediği ni alaydim hem senin gibi çalıştığı için para da kazanmazdi bana da karşı sesini çıkaramazdı ne getirirsem ona razi olurdu dedi. . (Benim istediğim şey mutfak kara beton kalmasın doye hali fileks )
Tamam dedim ayrılalım git kimi istiyorsan al.. ben sana en basindan beri diyorum ayrilalim diye sen kabul etmedin gitti dedim
.. ayrilalim beni de kendin gibi bir kiro dan kurtar dedim.. ama sakın bana sonra gelip te ben sinirliyken ağzımdan çıktı deme dedim. . Git dedi.. Araba durdu bu sıra evin önüne geldik ben kapıyı carptim eve girmedim arkamdan sakin ha ölmeden gelme doye bağırdı. ..........
Buz gibi havada saatlerce yürüdüm .. yürüdüm yürüdüm. .... agladim.. dondum soğuktan içime işledi. .. gelmedi peşimden. . Bi arkadaşıma geldim ailemi aradım siz haklıymışsiniz dedim.. yola çıktılar geliyorlar aramız 10 saat.. Yarın avukata gidip annemlerle dilekçe vereceğiz. .
Su an bi oteldeyim.. mesaj atmis anahtarin umarim vardir ben ise gidiyorum diye cevap yazmadım. Tekrar mesaj atmış 3 kere aramış açmadim anahtar paspas in altında gerizekalı gezme dışarda yazmış. . Halbuki ne büyük aşkla sevmiştim esimi .... pamuklara sarmistim onu.. onun icin herseyden kendimden bile vazgecmistim.. kendi hayatimi birakip onun hayatina deger vermistim.. 3 yili anlatsam sayfalara sigmaz.. halbuki inanmistim ben ona.. meger nasıl da koyuyormus insana..
Buraya kadarmış demek. .......
Boşanmaya karar verdim kafamda bitti artık aileme de haber verdim çünkü. . Bu saatten sonra yaşasam ne fark eder ölmeden gelme demişti belkide olmeliyim ona olan sevgimi ispatlarim belki böylece. .
Eşimi öyle öyle öyle çok seviyordum ki deseler ki musa nin kalbi artik calismiyor ama sadece senin kalbinle çalışabilir deselerdi size binlerce kez yemin ederim ki kalbimi hiç düşünmeden çıkarır ona verirdim....... buraya kadarmış demekki ..........
Bi surat astım diye bunları mi duymayi mi hak ettim..
Nasıl bu hale geloyorlar anlamıyorum.erkek iyi muameleden anlamiyor neredeyse hesdi öyle.sen sevip değer verdikçe seni değersizleştirmek için ne lazimsa yapıyo..bir erkek gece karısi eve gelmezse ne yapar eder eve getirir ..

Valla profilinde oyle yazıyor. Doğru ise ortada ciddi bir suursuzluk var

Ben de katiliyorum , Hakkari gibi bir yerde karisi olan kadini gectim, tanimadigi bir kadini bile aksam vakti yalniz birakan erkege ben hayret ederim. Bu ne genislik, bu hatun sokakta buz gibi sogukta yurumus ya hasta olsaydi, onu da gectim, gaspa, tecavuze, saldiriya ugrasaydi ? Bu ne bicim deger vermek ?

Kiz o zaman git evinde yat :) Ama sabah bazi esyalarini topla ki herif gittigini anlasin bir zahmet.

#diren karmakarisik
Tamam canim şimdi eve geldim ve sakladım eşyalarımi
Alarmı da 6 ya kurdum o gelmeden toz olacağım
Yalnız paspas in altına anahtari cidden bırakmış paşa ne kadar emin ya

Tamam canim şimdi eve geldim ve sakladım eşyalarımi
Alarmı da 6 ya kurdum o gelmeden toz olacağım
Yalnız paspas in altına anahtari cidden bırakmış paşa ne kadar emin ya

Cakal gordum seni, gazan mubarek olsun :KK50: Bundan sonra o yazmadan hicbir sey yazma kiz. Hatta o yazsa da yazma :)

Back