- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
Evetşu anda bu adam seni evde sanıyor demi :)
Ama uyuyamıyorum burada da panpalar
Kendimi hiç güvende hissetmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evetşu anda bu adam seni evde sanıyor demi :)
Valla bende bilmiyorum JustAyrıca sen bu adama nasıl katlanıyorsun anlamıyorum
Sürekli bdvde görüyorum seni onun yüzünden
Bebek işi rafa kalktı canım o aradan onu çıkarSizin çok stresli bir evliliğiniz var. Eşinizin ailesi ile sorunlusunuz, yaşadığınız şehri ve işinizi sevmiyorsunuz hem çalışıp hem okuyup hem de ev işlerinizi yapmaya çalışıyorsunuz, borçlarınızı ödüyorsunuz yanılmıyorsam bebek sahibi olmayı da düşünüyordunuz. Polislik bankacılık zaten başlı başına stresli meslekler. Ne desem bilemedim eşiniz kalbinizi çok kırmış fakat fevri davranmayın sakin olun öfkeyle kalkan zararla oturur.
Keşke evinize gitseydinizEvet
Evet
Dostum zaten o gelmeden ben ise gitmiş olacagimmSoyle bir fikrim var, simdi git evinde yat madem uyuyamadin.
Ama herif gelmeden toz ol, eve gelmedigini sansin :)
Gitme bence, eve gelip seni bulamayinca kafasina dank eder belkim? Ben olsam herif yalvarana kadar adimimi atmazdim herhalde.
Dostum zaten o gelmeden ben ise gitmiş olacagimm
Peki ya gelip yalvarmazsa ne olucak ? Hep otelde mi kalacak ?
Sahsen ben olsam eve giderdim..
Deve diken aşkıValla bende bilmiyorum Just
Nasıl katlanılabilir
Çok seviyorum
Tek bıldıgım bu..
Deve diken aşkı
LÜTFEN GAZA FAZLA BASMAYALIMkendin cocukluk ettin aileni de cocuk ettin.
tamam kocana blof yapiyorsun da ailenden ve bizden ne istiyorsun?
bosanicam bitti laflarini yuttun simdi burnu surtsun. diyorsun iki gun aramasin tipis tipis gidersin evine.
Bizimki kendine trip atıyor neyse barışsınlar da gerisi teferruat :)Kiz o zaman git evinde yat :) Ama sabah bazi esyalarini topla ki herif gittigini anlasin bir zahmet.
#diren karmakarisik