• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmeden gelme...........

Sizin çok stresli bir evliliğiniz var. Eşinizin ailesi ile sorunlusunuz, yaşadığınız şehri ve işinizi sevmiyorsunuz hem çalışıp hem okuyup hem de ev işlerinizi yapmaya çalışıyorsunuz, borçlarınızı ödüyorsunuz yanılmıyorsam bebek sahibi olmayı da düşünüyordunuz. Polislik bankacılık zaten başlı başına stresli meslekler. Ne desem bilemedim eşiniz kalbinizi çok kırmış fakat fevri davranmayın sakin olun öfkeyle kalkan zararla oturur.

Sizin çok stresli bir evliliğiniz var. Eşinizin ailesi ile sorunlusunuz, yaşadığınız şehri ve işinizi sevmiyorsunuz hem çalışıp hem okuyup hem de ev işlerinizi yapmaya çalışıyorsunuz, borçlarınızı ödüyorsunuz yanılmıyorsam bebek sahibi olmayı da düşünüyordunuz. Polislik bankacılık zaten başlı başına stresli meslekler. Ne desem bilemedim eşiniz kalbinizi çok kırmış fakat fevri davranmayın sakin olun öfkeyle kalkan zararla oturur.
Bebek işi rafa kalktı canım o aradan onu çıkar ;)

Adam herşeyi söyleme hakkı var diyorsunuz da konu sahibi de en az onun kadar kavgacı bir kimliğe bürünmüş adamın yaptığı tek taraflı bir durum değil bu yüzden sakinleşmeliler tekrar düşünmeliler öfke ile kalkan zararla oturur
ama durum netleşmeden konu sahibinin o kadar uzaktan ailesini çağırması hiçte iyi olmamış.

Evet
Ama uyuyamıyorum burada da panpalar
Kendimi hiç güvende hissetmiyorum :KK43:

Soyle bir fikrim var, simdi git evinde yat madem uyuyamadin.

Ama herif gelmeden toz ol, eve gelmedigini sansin :63:

Gerekirse gitme, o herif yalvarana kadar gitme derim. :KK12: Yaptiklarindan biraz pismanlik duysun be, pasif direnis yap derim.

Boşanmayacaksınız (ki zaten umarım düzelir her şey ve boşanmazsınız), boşanmayla tehdit ediyorsunuz.
Aileyi haberdar ediyorsunuz.
"Bir daha sesimi duymayacaksın" gibi kendi cümlelerinizden oluşmayan mesaj atıyorsunuz, halbuki çok belli kaç gün sesinizi duymayacağı, ben en fazla 2 gün diyorum.

Böyle sürtecek burnu, hiç doğru adımlar atmıyorsunuz ki?
Birkaç mesajınızı okumakla bile anlaşılıyor sözlerinizin içini dolduramayacağınız.
Yapamayacağınız şeylerle tehdit edip ona daha fazla güç veriyorsunuz, onu daha korkusuz ve umarsız yapıyorsunuz.

ailen gelince onlar da mı otelde kalacaklar onlar neden geliyor ki sen gitseydin onkarın yanına, umarım onlar grlince ipler iyice kopmaz

Peki ya gelip yalvarmazsa ne olucak ? Hep otelde mi kalacak ?
Sahsen ben olsam eve giderdim..

Sekerim ama o zaman da herif haksiz oldugu halde bizim kiz kuyrugunu kistirip gitmis olacak. Adam tonla hakaret etmis, bizim kiz hicbir tavir koymazsa bu hakaretleri kabul etmis olur, olmaz yani.

Herif hatali olduguna gore eninde sonunda ozur diler diye dusunuyorum, bizim kiz iyice direnip kararli davranirsa.

Sekerim ama o zaman da herif haksiz oldugu halde bizim kiz kuyrugunu kistirip gitmis olacak. Adam tonla hakaret etmis, bizim kiz hicbir tavir koymazsa bu hakaretleri kabul etmis olur, olmaz yani.

Herif hatali olduguna gore eninde sonunda ozur diler diye dusunuyorum, bizim kiz iyice direnip kararli davranirsa.[/QUOTE]

Umarim dediginiz gibi olur ama bence bu adam ozur dilesede degismez. Bi insan yedinse neyse yatmisinde de odur.
Daha once de esine defalarca hakaret etmis, sonra ozurler dilenmis ve barismislar. Bu evlilikde boyle devam eder gider..

Back