• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmeden gelme...........

canım haklısın ama hakedene hakkını bildirmek için insan güçlü olmalı biraz, zor biliyorum ama duygularını bir müddet rafa kaldıramaz mısın acaba .zaten eşin de senin böyle hissettiğini bildiği için seni aramıyor ya
Yapabilirim evet.
Ama nasıl durmalı yim
Nasıl davranmalı yim..
Ararsa acayimmi

Kardeş çok abartmışsınız. Eşin sinirliyken sakince soğukkanlılıkla cevap vermek en mantıklısı.
o bi hatalı laf söylemiş sen daha da ortalığı kızıştıracak şeyler demişsin.
sonra iş iyice çığrından çıkmış.
ama eşin neden bu kadar sinirlendi ki surat asmana.
Eşin bu kadar ağır konuştuğu için ve sen Ailene haber verdiğin için evliliğiniz derin bi yara almış.

Esimle kavga ettik.. 10 gün önce ben bi hali fileks beğenmistim. Hallederiz alırız vs dedi ama gitmedi.. ben iş çıkışı gideyim dedim ona da izin vermedi. . Böyle böyle 15 günü geçirdik. . Bugün gittik depoya bakalım arayalım dediler.. biz o sırada başka bi dükkana geçtik başka bişey bakarken aradılar esimi.. kapattı telefonu geldi. . Yokmuş demi dedim ister istemez suratım düşmüş. . Milletin içinde bana tepemin tasini attırma dedi.. arabaya geçtik bağırmaya başladı. . Beni rezil ettin nasıl elin adamının yanında bana surat yaparsın hayata en büyük pismanligiiim seninle evlenmiş olmak kaçacak delik bulsam kacacagım.. aldım başıma seni getirdim diye bağırmaya başladı. . Bende cevap olarak bende pişmanım hemde çok ailemi çignedim bide senin için geç kalmış sayılmayiz ayrılalım dedim. . En çok içimi acıtan da su oldu bana Anam in dediği ni alaydim hem senin gibi çalıştığı için para da kazanmazdi bana da karşı sesini çıkaramazdı ne getirirsem ona razi olurdu dedi. . (Benim istediğim şey mutfak kara beton kalmasın doye hali fileks )
Tamam dedim ayrılalım git kimi istiyorsan al.. ben sana en basindan beri diyorum ayrilalim diye sen kabul etmedin gitti dedim
.. ayrilalim beni de kendin gibi bir kiro dan kurtar dedim.. ama sakın bana sonra gelip te ben sinirliyken ağzımdan çıktı deme dedim. . Git dedi.. Araba durdu bu sıra evin önüne geldik ben kapıyı carptim eve girmedim arkamdan sakin ha ölmeden gelme doye bağırdı. ..........
Buz gibi havada saatlerce yürüdüm .. yürüdüm yürüdüm. .... agladim.. dondum soğuktan içime işledi. .. gelmedi peşimden. . Bi arkadaşıma geldim ailemi aradım siz haklıymışsiniz dedim.. yola çıktılar geliyorlar aramız 10 saat.. Yarın avukata gidip annemlerle dilekçe vereceğiz. .
Su an bi oteldeyim.. mesaj atmis anahtarin umarim vardir ben ise gidiyorum diye cevap yazmadım. Tekrar mesaj atmış 3 kere aramış açmadim anahtar paspas in altında gerizekalı gezme dışarda yazmış. . Halbuki ne büyük aşkla sevmiştim esimi .... pamuklara sarmistim onu.. onun icin herseyden kendimden bile vazgecmistim.. kendi hayatimi birakip onun hayatina deger vermistim.. 3 yili anlatsam sayfalara sigmaz.. halbuki inanmistim ben ona.. meger nasıl da koyuyormus insana..
Buraya kadarmış demek. .......
Boşanmaya karar verdim kafamda bitti artık aileme de haber verdim çünkü. . Bu saatten sonra yaşasam ne fark eder ölmeden gelme demişti belkide olmeliyim ona olan sevgimi ispatlarim belki böylece. .
Eşimi öyle öyle öyle çok seviyordum ki deseler ki musa nin kalbi artik calismiyor ama sadece senin kalbinle çalışabilir deselerdi size binlerce kez yemin ederim ki kalbimi hiç düşünmeden çıkarır ona verirdim....... buraya kadarmış demekki ..........
Bi surat astım diye bunları mi duymayi mi hak ettim..

Bir sey dikkatimi cekti. Tamam olay cok basit bir seyden cikmis ama sirf sinirli diye bunca lafi normal karsilamis bircok yorum yapan arkadas, ben buna cok sasirdim. Ne annem babam arasinda ne de esimle benim aramda daha ciddi kavgalarda bile bu kadar saygisiz ifadelerle karsilasmadim, sanirim kabullenemezdim de.

Eğer bitirmişseniz ve ailenizi arayacak kadar kararlıysanız onun nezdinde "namussuz" ( bu kelimeden nefret ediyorum) olmanız neyi değiştirir ki ? Neden bekliyorsunuz aramasını ?

İşte bakın aslında bitmemiş ama havada uçmuş boşanma kelimeleri.

Aileler çağrılmış. Ev terkedilmiş. Ne oluyor bu insanlara. Bir taraf ağır konuştugunda ona haddini bildirmek daha ağır konuşarak evi terk ederek yapılmaz.

Siz ona bir kaç kelime deyip susacaktınız. Evinize gittiğinizde biraz sakinleşince bu durumu hazmetmenizin çok zor oldugunu, bu durumun telafisini yapmazsa sonunun ıyı olmayacağını soyleyıp koseye cekılecektınız.
Eşiniz bir kaç gün içinde birşey yapmasaydı verirdiniz boşanma dilekçesini.

Korkutmak için ayrılalım denmez.

Olan olmuş konuşmak nafile bunları ama çiftler dikkat etse. Gerginken az ko nu şu la cak. Hepsi bu. Susmak.

eşini kaybetmeyi göze alman lazım,kaybetme korkusunu yenmen ve gururunu önde tutman lazım.eşin anahtar paspasın altında dediğine göre ayrılmaya niyeti yok zaten. bir gün geçer iki gün geçer o adam gene seni yana yıkıla arar nasılsa.şimdi herkes bu gibi durumlarda farklı davranır.ben olsam eve dönerdim o geldiğinde oturtur sakince konuşurdum yaptıklarının ve hakaretlerinin yanlış olduğunu böyle devam edecekse cidden ayrılacağımı bunuda sinirden değil gayet aklı başında söylediğimi açıklardım.hala hakaretlerine devam ediyorsa evden gitmesi gerekenin kendisi olduğunu söyleyip kapının önüne koyar evimde rahatıma bakardım.sen değil o sana muhtaç bence bunu bir kavra ,erkekler kolayla düzen yıkmak istemez.ama sen de bu şekilde davranmazsan sürekli ezmeye çalışır seni.ne yazıkki olgun erkek çok az bu devirde.bi kaç gün yalnız kalıp kafanı dinlediğini ilşkinizi gözden geçirdiğini,saygısızlığın ileri boyutta olduğunu söyle.ayrılmaya karar verseydim evden giden sen olurdun de

Son düzenleme:
Burada açılan pek çok konuda bunu gördüm daha evliliğin ilk yılında kocasının ilgisini yitiren çok sayıda üye var :KK43:
Ama soyleyince de bunu lutuf gormemeliyiz. ayrica sevgi ilgi sadece sozle de olmaz. Adam dediğin sevecek bunu hem soyleyecek hem gosterecek ve bence daha da önemlisi sayacak...

ar
Esimle kavga ettik.. 10 gün önce ben bi hali fileks beğenmistim. Hallederiz alırız vs dedi ama gitmedi.. ben iş çıkışı gideyim dedim ona da izin vermedi. . Böyle böyle 15 günü geçirdik. . Bugün gittik depoya bakalım arayalım dediler.. biz o sırada başka bi dükkana geçtik başka bişey bakarken aradılar esimi.. kapattı telefonu geldi. . Yokmuş demi dedim ister istemez suratım düşmüş. . Milletin içinde bana tepemin tasini attırma dedi.. arabaya geçtik bağırmaya başladı. . Beni rezil ettin nasıl elin adamının yanında bana surat yaparsın hayata en büyük pismanligiiim seninle evlenmiş olmak kaçacak delik bulsam kacacagım.. aldım başıma seni getirdim diye bağırmaya başladı. . Bende cevap olarak bende pişmanım hemde çok ailemi çignedim bide senin için geç kalmış sayılmayiz ayrılalım dedim. . En çok içimi acıtan da su oldu bana Anam in dediği ni alaydim hem senin gibi çalıştığı için para da kazanmazdi bana da karşı sesini çıkaramazdı ne getirirsem ona razi olurdu dedi. . (Benim istediğim şey mutfak kara beton kalmasın doye hali fileks )
Tamam dedim ayrılalım git kimi istiyorsan al.. ben sana en basindan beri diyorum ayrilalim diye sen kabul etmedin gitti dedim
.. ayrilalim beni de kendin gibi bir kiro dan kurtar dedim.. ama sakın bana sonra gelip te ben sinirliyken ağzımdan çıktı deme dedim. . Git dedi.. Araba durdu bu sıra evin önüne geldik ben kapıyı carptim eve girmedim arkamdan sakin ha ölmeden gelme doye bağırdı. ..........
Buz gibi havada saatlerce yürüdüm .. yürüdüm yürüdüm. .... agladim.. dondum soğuktan içime işledi. .. gelmedi peşimden. . Bi arkadaşıma geldim ailemi aradım siz haklıymışsiniz dedim.. yola çıktılar geliyorlar aramız 10 saat.. Yarın avukata gidip annemlerle dilekçe vereceğiz. .
Su an bi oteldeyim.. mesaj atmis anahtarin umarim vardir ben ise gidiyorum diye cevap yazmadım. Tekrar mesaj atmış 3 kere aramış açmadim anahtar paspas in altında gerizekalı gezme dışarda yazmış. . Halbuki ne büyük aşkla sevmiştim esimi .... pamuklara sarmistim onu.. onun icin herseyden kendimden bile vazgecmistim.. kendi hayatimi birakip onun hayatina deger vermistim.. 3 yili anlatsam sayfalara sigmaz.. halbuki inanmistim ben ona.. meger nasıl da koyuyormus insana..
Buraya kadarmış demek. .......
Boşanmaya karar verdim kafamda bitti artık aileme de haber verdim çünkü. . Bu saatten sonra yaşasam ne fark eder ölmeden gelme demişti belkide olmeliyim ona olan sevgimi ispatlarim belki böylece. .
Eşimi öyle öyle öyle çok seviyordum ki deseler ki musa nin kalbi artik calismiyor ama sadece senin kalbinle çalışabilir deselerdi size binlerce kez yemin ederim ki kalbimi hiç düşünmeden çıkarır ona verirdim....... buraya kadarmış demekki ..........
Bi surat astım diye bunları mi duymayi mi hak ettim..
arkadasim kirilmissin haklisin ams bu klasik kari koca kavgasi. kac katini hergun herkes yasiyor. bundan oturu bosanilir mi?

Bir sey dikkatimi cekti. Tamam olay cok basit bir seyden cikmis ama sirf sinirli diye bunca lafi normal karsilamis bircok yorum yapan arkadas, ben buna cok sasirdim. Ne annem babam arasinda ne de esimle benim aramda daha ciddi kavgalarda bile bu kadar saygisiz ifadelerle karsilasmadim, sanirim kabullenemezdim de.

Buna ben de katiliyorum, tamam zor meslegi varsa var, herkes stresli, herkesin isyerinden kaynakli stresi var. Bunca hakareti, eve gel gerizekali demeyi, elin adaminin yaninda bagirmayi kesinlikle mesru gostermez bu isyeri stresi meselesi. Cok da sinirliyse gitsin psikologa tedavi olsun, boyle davranmaya ne hakki var di mi?

Konu sahibesinin iyice kopek cekmesi farz bence.

eşini kaybetmeyi göze alman lazım,kaybetme korkusunu yenmen ve gururunu önde tutman lazım.eşin anahtar paspasın altında dediğine göre ayrılmaya niyeti yok zaten. bir gün geçer iki gün geçer o adam gene seni yana yıkıla arar nasılsa.şimdi herkes bu gibi durumlarda farklı davranır.ben olsam eve dönerdim o geldiğinde oturtur sakince konuşurdum yaptıklarının ve hakaretlerinin yanlış olduğunu böyle devam edecekse cidden ayrılacağımı bunuda sinirden değil gayet aklı başında söylediğimi açıklardım.hala hakaretlerine devam ediyorsa evden gitmesi gerekenin kendisi olduğunu söyleyip kapının önüne koyar evimde rahatıma bakardım.sen değil o sana muhtaç bence bunu bir kavra ,erkekler kolayla düzen yıkmak istemez.ama sen de bu şekilde davranmazsan sürekli ezmeye çalışır seni.ne yazıkki olgun erkek çok az bu devirde
Öyle yaparsam tamam der
Şakayla filan beni sakinleştirir muhtemelen gidik lar zorla güldürur sen beni bırakıp nereye gidiyor mussun filan der
Ben bu dediğini yaptım ama işe yaramıyor benim eşimde
Onu it yerine koyarsan anlar
Arkadaş i ile konuşurken duymuştum
Arkadaşı eşinin onu çok aramasindan yakınıyordu
O da lan oğlum boşver o daha iyi o senin derdinde . Sen onun derdinde değilsin kafan rahat filan diyordu
Eşim bu kafada anla

Diğer yorumları henüz okuyamadim çok şahsi fikrim eşinizin de sizi sevdiği yönünde
Eski konularınızı bilmiyorum sadece bu konuya göre yorum yapıyorum bunu belirteyim

Gezme dışarlarda,anahtar paspas altında gerizekalı filan demesi pişman olmuş da gururuna yediremedigi için böyle konuşuyor izlenimi uyandırdı bende
Bence eşiniz de sizi seviyor zaten dun gece sevdiğini anlattı filan demişsiniz
Sadece canınızı acıtmak istemiş hepsi bu

Ben kendimden biliyorum en sevdiğime ağzıma gelen her lafi söylemiştim
Ağlatmistim.. sevdiklerimizden beklentilerimiz yüksek oluyor belki hakaretlerimizle de doğru orantılıdir..

Şimdi eski konularınıza göz gezdirdim de eşiniz biraz gerikafalı biri gibi k.bakmayın aşağılamak değil niyetim
Sadece biraz eski düşünceli gibi
Çalışmayan kadın alsaydım demesinden,kapalı olmadığınız için Allah tan korkun yok demesinden vardım bu sonuca.

Son düzenleme:
Öyle yaparsam tamam der
Şakayla filan beni sakinleştirir muhtemelen gidik lar zorla güldürur sen beni bırakıp nereye gidiyor mussun filan der
Ben bu dediğini yaptım ama işe yaramıyor benim eşimde
Onu it yerine koyarsan anlar
Arkadaş i ile konuşurken duymuştum
Arkadaşı eşinin onu çok aramasindan yakınıyordu
O da lan oğlum boşver o daha iyi o senin derdinde . Sen onun derdinde değilsin kafan rahat filan diyordu
Eşim bu kafada anla
konuşmak işe yaramadıysa sürekli aynı şey oluyorsa ben olsam ne yapardım. ona şöyle bir mesaj çekerdim:bir daha ne sesimi duyabilecek ne de yüzümü görebileceksin ben böyle bir evlilik istemiyorum. bu mesajdan sonra otuz sefer arasa açmazdım.kendimden bir müddet mahrum ederdim onu. işten izin alamazmısın ailenin yanına gitsen bir müddet.valla canım şaşırdım kaldım insan bir yandan da korkuyor tavsiye verirken

konuşmak işe yaramadıysa sürekli aynı şey oluyorsa ben olsam ne yapardım. ona şöyle bir mesaj çekerdim:bir daha ne sesimi duyabilecek ne de yüzümü görebileceksin ben böyle bir evlilik istemiyorum. bu mesajdan sonra otuz sefer arasa açmazdım.kendimden bir müddet mahrum ederdim onu. işten izin alamazmısın ailenin yanına gitsen bir müddet.valla canım şaşırdım kaldım insan bir yandan da korkuyor tavsiye verirken
Onu bende düşündüm ama su saat oldu beni hala aramadi dusunsene.....

Arkadaş kocası az öteye git dese 'Kocam beni kırdı' diye konu açacak kadınlar gelmiş burda adamı savunuyor. Aldatılınca boşanmazlar, dayak yiyince boşanmazlar, hakaret işitince boşanmazlar... Sahi evli kadınların boşanma ölçütü nedir? Hani bekarım ya anlamıyorum.:KK51:

Şu mesaji attım
bir daha ne sesimi duyabilecek ne de yüzümü görebileceksin ben böyle bir evlilik istemiyorum. . Artik senden vazgectim......
Asıl sen ölmeden gelme bi daha senin suratıni görmek istemiyorum. ...

Arkadaş kocası az öteye git dese 'Kocam beni kırdı' diye konu açacak kadınlar gelmiş burda adamı savunuyor. Aldatılınca boşanmazlar, dayak yiyince boşanmazlar, hakaret işitince boşanmazlar... Sahi evli kadınların boşanma ölçütü nedir? Hani bekarım ya anlamıyorum.:KK51:
Bekara koca boşamak kolaydır !

Tamam bekar san yorum yapma .
Ugrasacak halim yok
Git ego nu az ötede tatmin et

Son düzenleme:
Şu mesaji attım
bir daha ne sesimi duyabilecek ne de yüzümü görebileceksin ben böyle bir evlilik istemiyorum. . Artik senden vazgectim......
Asıl sen ölmeden gelme bi daha senin suratıni görmek istemiyorum. ...
mesajı atmışsın mademki attın sesini duyurmaman lazım bir müddet.yoksa sözünün lafının hükmü kalmaz. bırakalım adam şimdi eşi için savaşsın. savaşmıyorsa zaten ne yapacaksın böyle kocayı

Back