- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.447
- 198
- Konu Sahibi karmakarisik56
Hah, tam beklediğim cevap. Mersi.Bekara koca boşamak kolaydır !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hah, tam beklediğim cevap. Mersi.Bekara koca boşamak kolaydır !
Oooff oof ınternet paketım bıtcek sımdı..ve ben konunun sonunu goremıyeceeem..Şu mesaji attım
bir daha ne sesimi duyabilecek ne de yüzümü görebileceksin ben böyle bir evlilik istemiyorum. . Artik senden vazgectim......
Asıl sen ölmeden gelme bi daha senin suratıni görmek istemiyorum. ...
off o yaptı siz yapmayınn onun ki hata siz etmeyin. birinizin canı yansa en çok birbirinzn içi acır eminim. bu kadar ağır konusmayın hataszken hatalı duruma düşersnz lütfen susun ki anlasn. siz gwrçekten karşılıklı seviyorsnz birbirinizi. şuan tamamen hırslarnıza yenilmişsiniz sinirlisinz. oda sinirden konusmustur bu ladar çabuk silmeyin derim. ailenize soylemeniz bile çok erken işte keşke önce kendinize sağlıklı düşünebilmek için zaman verseydiniz aimdi onlarında üzmüş olmazdnz hemenŞu mesaji attım
bir daha ne sesimi duyabilecek ne de yüzümü görebileceksin ben böyle bir evlilik istemiyorum. . Artik senden vazgectim......
Asıl sen ölmeden gelme bi daha senin suratıni görmek istemiyorum. ...
Beni seviyorsa savaşırOooff oof ınternet paketım bıtcek sımdı..ve ben konunun sonunu goremıyeceeem..
Çok yanlış adımlar atıyorsun..pire için yorgan yakıyorsun egerki bu eylemınde gercekcıysen..
Yok gözü korksun dıye blofse fazla uzatma ters teper..
Yuva kolay kurulmuyor..ne çabuk yakıp yıkıyorsun..suan sınırlısın keşke bu sakınlesıp öyle kararlar alsan..
İçime dert oldu valla sımdı
Tamam bekar san yorum yapma .
Ugrasan hakim uok
Git ego nu az ötede tatmin et
Ucunu acık bırakıyorsan okey..Beni seviyorsa savaşır
Tamam biz anladık seniEgomu tatmin etmek mi? Hiç alakası yok ki. Sadece sizin için de demedim, genel konuştum. Sorununuz bir kerelik bir şey değil ki, belli aralıklarda maalesef ki tekrarlanıyor. Boşanma kararınız büyük ihtimalle gerçekleşmeyecek, bu da bence eşinizi frenlemeyecek. Tek anlattığım bu.
Gerizekalıyı o manada dememiş ama dıger kız konusunda çok ayıp etmiş..oyuzden burnu surtsun bıraz evet haklısın..ya arkadaşlar biraz da adamın gözü korksun neden sürekli bu kadıncağız alttan almak zorunda ,adam gerizekalı da demiş,kadın otel odalarında kalıyor, anasının bulduğu kızdan bile söz etmiş burnu sürtülsün iyicene bence
O nasıl oluyohatasını yüzüne vurmayı değil hatasını kendisinin anlamasını öğretin ona ;-)
:)Tamam biz anladık seni
Fazlasıyla katılıyorum !off o yaptı siz yapmayınn onun ki hata siz etmeyin. birinizin canı yansa en çok birbirinzn içi acır eminim. bu kadar ağır konusmayın hataszken hatalı duruma düşersnz lütfen susun ki anlasn. siz gwrçekten karşılıklı seviyorsnz birbirinizi. şuan tamamen hırslarnıza yenilmişsiniz sinirlisinz. oda sinirden konusmustur bu ladar çabuk silmeyin derim. ailenize soylemeniz bile çok erken işte keşke önce kendinize sağlıklı düşünebilmek için zaman verseydiniz aimdi onlarında üzmüş olmazdnz hemen
Yoo :)içine kaybetme korkusu yerleşsin biraz bakalım varmı gelişme arıyormu
sendeki bu boşanma merArkadaş kocası az öteye git dese 'Kocam beni kırdı' diye konu açacak kadınlar gelmiş burda adamı savunuyor. Aldatılınca boşanmazlar, dayak yiyince boşanmazlar, hakaret işitince boşanmazlar... Sahi evli kadınların boşanma ölçütü nedir? Hani bekarım ya anlamıyorum.
yani kadın biraz işini bilmeli karsındaki kim olursa olsın onu suçlayıcı vs konusursanız savunmaya geçer illaki kendini haklı çıkarmaya çalışır. ama doğru üslupla geyet güzel canını yakabilir ve burnunu sürtebilirsinz. umarım yakalarsınız o üslubuO nasıl oluyo