• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmeden gelme...........

Şu mesaji attım
bir daha ne sesimi duyabilecek ne de yüzümü görebileceksin ben böyle bir evlilik istemiyorum. . Artik senden vazgectim......
Asıl sen ölmeden gelme bi daha senin suratıni görmek istemiyorum. ...
Oooff oof ınternet paketım bıtcek sımdı..ve ben konunun sonunu goremıyeceeem..

Çok yanlış adımlar atıyorsun..pire için yorgan yakıyorsun egerki bu eylemınde gercekcıysen..

Yok gözü korksun dıye blofse fazla uzatma ters teper..

Yuva kolay kurulmuyor..ne çabuk yakıp yıkıyorsun..suan sınırlısın keşke bu sakınlesıp öyle kararlar alsan..

İçime dert oldu valla sımdı

Şu mesaji attım
bir daha ne sesimi duyabilecek ne de yüzümü görebileceksin ben böyle bir evlilik istemiyorum. . Artik senden vazgectim......
Asıl sen ölmeden gelme bi daha senin suratıni görmek istemiyorum. ...
off o yaptı siz yapmayınn onun ki hata siz etmeyin. birinizin canı yansa en çok birbirinzn içi acır eminim. bu kadar ağır konusmayın hataszken hatalı duruma düşersnz lütfen susun ki anlasn. siz gwrçekten karşılıklı seviyorsnz birbirinizi. şuan tamamen hırslarnıza yenilmişsiniz sinirlisinz. oda sinirden konusmustur bu ladar çabuk silmeyin derim. ailenize soylemeniz bile çok erken işte keşke önce kendinize sağlıklı düşünebilmek için zaman verseydiniz aimdi onlarında üzmüş olmazdnz hemen

Oooff oof ınternet paketım bıtcek sımdı..ve ben konunun sonunu goremıyeceeem..

Çok yanlış adımlar atıyorsun..pire için yorgan yakıyorsun egerki bu eylemınde gercekcıysen..

Yok gözü korksun dıye blofse fazla uzatma ters teper..

Yuva kolay kurulmuyor..ne çabuk yakıp yıkıyorsun..suan sınırlısın keşke bu sakınlesıp öyle kararlar alsan..

İçime dert oldu valla sımdı
Beni seviyorsa savaşır

Ayrilmayi dusunmemelisin... Olur boyle seyler evliliklerde.. Ama sen cok fedakarlik. Yapmissin.. Yapacagin sey adam akilli burnunu surtturmek.. Cok geri.donmek ama sakin.geri.dondugunde eskisi.gibi yapma fedakar olma... Kendine odaklan... Once kendini du
sun.. Insanlarin senin bu denli dunyani karartmasina izin verme.. Esin cok pisman olacak.cunku boyle biseyden ayrilamazsiniz.. Bunlari yasadin ama bu bir firsat senin icin.. Artik kendine odaklanmanin kendini sevmenin kendi isteklerini gerceklestirmenin zamani geldi.. Basarabilirsin.. Geri don... Ama Al havasini onun...calisiyorsun.. Ailen arkanda.. Yapabilirsin..

Egomu tatmin etmek mi? Hiç alakası yok ki. Sadece sizin için de demedim, genel konuştum. Sorununuz bir kerelik bir şey değil ki, belli aralıklarda maalesef ki tekrarlanıyor. Boşanma kararınız büyük ihtimalle gerçekleşmeyecek, bu da bence eşinizi frenlemeyecek. Tek anlattığım bu.
Tamam bekar san yorum yapma .
Ugrasan hakim uok
Git ego nu az ötede tatmin et

Egomu tatmin etmek mi? Hiç alakası yok ki. Sadece sizin için de demedim, genel konuştum. Sorununuz bir kerelik bir şey değil ki, belli aralıklarda maalesef ki tekrarlanıyor. Boşanma kararınız büyük ihtimalle gerçekleşmeyecek, bu da bence eşinizi frenlemeyecek. Tek anlattığım bu.
Tamam biz anladık seni

Konuyu ve son sayfadaki yorumlari okudum, ne yani Konusahibi alttan mi alsin? Ölmeden gelme demis adam yaaaa!!! Sinirliyse sinirli, insanin agzindan cikani kulagi duymali... Bunlari sineye ceksin evliligini kurtarsin, iki gün sonra kimbilir daha neler duyar!!! Ama evet bencede ayrilik olmiCak, ayni tas hamam devammm...:ssz:

ya arkadaşlar biraz da adamın gözü korksun neden sürekli bu kadıncağız alttan almak zorunda ,adam gerizekalı da demiş,kadın otel odalarında kalıyor, anasının bulduğu kızdan bile söz etmiş burnu sürtülsün iyicene bence
Gerizekalıyı o manada dememiş ama dıger kız konusunda çok ayıp etmiş..oyuzden burnu surtsun bıraz evet haklısın..

off o yaptı siz yapmayınn onun ki hata siz etmeyin. birinizin canı yansa en çok birbirinzn içi acır eminim. bu kadar ağır konusmayın hataszken hatalı duruma düşersnz lütfen susun ki anlasn. siz gwrçekten karşılıklı seviyorsnz birbirinizi. şuan tamamen hırslarnıza yenilmişsiniz sinirlisinz. oda sinirden konusmustur bu ladar çabuk silmeyin derim. ailenize soylemeniz bile çok erken işte keşke önce kendinize sağlıklı düşünebilmek için zaman verseydiniz aimdi onlarında üzmüş olmazdnz hemen
Fazlasıyla katılıyorum !

Arkadaş kocası az öteye git dese 'Kocam beni kırdı' diye konu açacak kadınlar gelmiş burda adamı savunuyor. Aldatılınca boşanmazlar, dayak yiyince boşanmazlar, hakaret işitince boşanmazlar... Sahi evli kadınların boşanma ölçütü nedir? Hani bekarım ya anlamıyorum.:KK51:
sendeki bu boşanma mer
yani kadın biraz işini bilmeli karsındaki kim olursa olsın onu suçlayıcı vs konusursanız savunmaya geçer illaki kendini haklı çıkarmaya çalışır. ama doğru üslupla geyet güzel canını yakabilir ve burnunu sürtebilirsinz. umarım yakalarsınız o üslubu

Back