• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmeden gelme...........

İkinizde fevri davranmışsınız.
Hemen ayrılmayı koymuşsunuz ortaya.
Ofkeli anlarda komuşmanın kimseye faydası olmaz.
Ailenize hemen haber vermek niye ?
Yazık etmişsiniz.

Sekerim sen bu herifi seviyorsun anladigim kadariyla ama cok tepene cikartmissin.

Blof yapip kendine getir bence, poposunu yere indir.

Ettigi hakaretler cok terbiyesizce, gerizekali ne demek, okurken sinir oldum. Eve gel yazarken bile gerizekli yazmis.

Topla kendini. Yarin evine git, anahtari paspasin altindan al, kapinin surgusunu arkadan cek, anahtari da tak, herif eve giremesin. Ben bosanma davasi acicam , ettigin hakaretleri kabul edemem de, o hakaretlerin hepsini mahkemede teker teker yiyeceksin de. Eve gel demistin ya haklisin, ben niye otelde suruneyim, sen erkeksin , sen gideceksin saygisiz p.c kurusu de. Kopek gibi kapidan kov. Kapidan konus, sakin iceri alma. Kovduktan sonra da sen mesaj at, kendini akilli mi saniyorsun o...u cocugu de. Esyalarinin hepsini topla cope at, esyalarin copte cicim, ihtiyacin olanlari git al de.

Kopek gibi davran , akli basina gelsin.

Kendiniz vazgecilemez saniyor, cunku sevildigini biliyor. Biraz suphe dusur icine, olmaz mi ?

Bu heriften daha edepsiz ol bence. Onun ettigi laflara uzulup kosende oturup uzulme, aglama.
:KK5::KK9::KK9::KK9::KK9:

Tartışmanın konusu boşanmak için saçma olabilir ama bu saçma konu yüzünden yapılanlar, söylenenler hiç de küçük şeyler değil.

Gece eve gitmiyorsunuz, eşiniz sizi merak etmek bir yana dışarda gezme gerizekalı diyor. Bir gece önce aşkım bebeğim diyen adam bir halı yüzünden size demediğini bırakmıyor maşallah.

Ve kıyaslanmak... En nefret ettiğim şey.

Bunları kabul etmemeniz lazım aslında ama boşanacağınızı sanmıyorum.

Gurur bazı durumlarda gerçekten çok gerekli bir şey. Aşkın arkasına saklanıp gurursuz olmayın lütfen.

He zaten boşanmayacak onda hemfikiriz.Ders verme uğraşlarına zaten arkadaşta.Karısını geceyi nerede geçireceğini bilmediği bir yerde bırakacak adam gitsin payetli babet giysin.Bu kadar net.
Ölmeden gelme,gerizekalı,keşke anamın istediğiyle evlenseydim laflarını yiyecek
birine de afiyet olsun diyeyim ne diyelim dimi.
Ustelik keske disarda geceyi yalniz gecirmesine musaade eden olsa neyse de konu sahibi bir de namussuz diye adlandiracak beni otelde kaldim diye, diyor.
Yani hala bu hanima "ay kiz o da seni seviyoor, iste bunlar hep asktan :(((" demek, konu sahibine haksizliktir.

Cunku olay yeterince buyuk bence.
Benim namusuma laf etmesinden cekindigim bir adam, bana hala "esim" diyebilecekse ve ben bunu sorgulamayacaksam sacmalamis olurum en kibar tabirle.

Esimle kavga ettik.. 10 gün önce ben bi hali fileks beğenmistim. Hallederiz alırız vs dedi ama gitmedi.. ben iş çıkışı gideyim dedim ona da izin vermedi. . Böyle böyle 15 günü geçirdik. . Bugün gittik depoya bakalım arayalım dediler.. biz o sırada başka bi dükkana geçtik başka bişey bakarken aradılar esimi.. kapattı telefonu geldi. . Yokmuş demi dedim ister istemez suratım düşmüş. . Milletin içinde bana tepemin tasini attırma dedi.. arabaya geçtik bağırmaya başladı. . Beni rezil ettin nasıl elin adamının yanında bana surat yaparsın hayata en büyük pismanligiiim seninle evlenmiş olmak kaçacak delik bulsam kacacagım.. aldım başıma seni getirdim diye bağırmaya başladı. . Bende cevap olarak bende pişmanım hemde çok ailemi çignedim bide senin için geç kalmış sayılmayiz ayrılalım dedim. . En çok içimi acıtan da su oldu bana Anam in dediği ni alaydim hem senin gibi çalıştığı için para da kazanmazdi bana da karşı sesini çıkaramazdı ne getirirsem ona razi olurdu dedi. . (Benim istediğim şey mutfak kara beton kalmasın doye hali fileks )
Tamam dedim ayrılalım git kimi istiyorsan al.. ben sana en basindan beri diyorum ayrilalim diye sen kabul etmedin gitti dedim
.. ayrilalim beni de kendin gibi bir kiro dan kurtar dedim.. ama sakın bana sonra gelip te ben sinirliyken ağzımdan çıktı deme dedim. . Git dedi.. Araba durdu bu sıra evin önüne geldik ben kapıyı carptim eve girmedim arkamdan sakin ha ölmeden gelme doye bağırdı. ..........
Buz gibi havada saatlerce yürüdüm .. yürüdüm yürüdüm. .... agladim.. dondum soğuktan içime işledi. .. gelmedi peşimden. . Bi arkadaşıma geldim ailemi aradım siz haklıymışsiniz dedim.. yola çıktılar geliyorlar aramız 10 saat.. Yarın avukata gidip annemlerle dilekçe vereceğiz. .
Su an bi oteldeyim.. mesaj atmis anahtarin umarim vardir ben ise gidiyorum diye cevap yazmadım. Tekrar mesaj atmış 3 kere aramış açmadim anahtar paspas in altında gerizekalı gezme dışarda yazmış. . Halbuki ne büyük aşkla sevmiştim esimi .... pamuklara sarmistim onu.. onun icin herseyden kendimden bile vazgecmistim.. kendi hayatimi birakip onun hayatina deger vermistim.. 3 yili anlatsam sayfalara sigmaz.. halbuki inanmistim ben ona.. meger nasıl da koyuyormus insana..
Buraya kadarmış demek. .......
Boşanmaya karar verdim kafamda bitti artık aileme de haber verdim çünkü. . Bu saatten sonra yaşasam ne fark eder ölmeden gelme demişti belkide olmeliyim ona olan sevgimi ispatlarim belki böylece. .
Eşimi öyle öyle öyle çok seviyordum ki deseler ki musa nin kalbi artik calismiyor ama sadece senin kalbinle çalışabilir deselerdi size binlerce kez yemin ederim ki kalbimi hiç düşünmeden çıkarır ona verirdim....... buraya kadarmış demekki ..........
Bi surat astım diye bunları mi duymayi mi hak ettim..
yalnız ben halıflekse takıldım. 2014 yılında hala halıfleks mi var ya:)

Esimle kavga ettik.. 10 gün önce ben bi hali fileks beğenmistim. Hallederiz alırız vs dedi ama gitmedi.. ben iş çıkışı gideyim dedim ona da izin vermedi. . Böyle böyle 15 günü geçirdik. . Bugün gittik depoya bakalım arayalım dediler.. biz o sırada başka bi dükkana geçtik başka bişey bakarken aradılar esimi.. kapattı telefonu geldi. . Yokmuş demi dedim ister istemez suratım düşmüş. . Milletin içinde bana tepemin tasini attırma dedi.. arabaya geçtik bağırmaya başladı. . Beni rezil ettin nasıl elin adamının yanında bana surat yaparsın hayata en büyük pismanligiiim seninle evlenmiş olmak kaçacak delik bulsam kacacagım.. aldım başıma seni getirdim diye bağırmaya başladı. . Bende cevap olarak bende pişmanım hemde çok ailemi çignedim bide senin için geç kalmış sayılmayiz ayrılalım dedim. . En çok içimi acıtan da su oldu bana Anam in dediği ni alaydim hem senin gibi çalıştığı için para da kazanmazdi bana da karşı sesini çıkaramazdı ne getirirsem ona razi olurdu dedi. . (Benim istediğim şey mutfak kara beton kalmasın doye hali fileks )
Tamam dedim ayrılalım git kimi istiyorsan al.. ben sana en basindan beri diyorum ayrilalim diye sen kabul etmedin gitti dedim
.. ayrilalim beni de kendin gibi bir kiro dan kurtar dedim.. ama sakın bana sonra gelip te ben sinirliyken ağzımdan çıktı deme dedim. . Git dedi.. Araba durdu bu sıra evin önüne geldik ben kapıyı carptim eve girmedim arkamdan sakin ha ölmeden gelme doye bağırdı. ..........
Buz gibi havada saatlerce yürüdüm .. yürüdüm yürüdüm. .... agladim.. dondum soğuktan içime işledi. .. gelmedi peşimden. . Bi arkadaşıma geldim ailemi aradım siz haklıymışsiniz dedim.. yola çıktılar geliyorlar aramız 10 saat.. Yarın avukata gidip annemlerle dilekçe vereceğiz. .
Su an bi oteldeyim.. mesaj atmis anahtarin umarim vardir ben ise gidiyorum diye cevap yazmadım. Tekrar mesaj atmış 3 kere aramış açmadim anahtar paspas in altında gerizekalı gezme dışarda yazmış. . Halbuki ne büyük aşkla sevmiştim esimi .... pamuklara sarmistim onu.. onun icin herseyden kendimden bile vazgecmistim.. kendi hayatimi birakip onun hayatina deger vermistim.. 3 yili anlatsam sayfalara sigmaz.. halbuki inanmistim ben ona.. meger nasıl da koyuyormus insana..
Boşanmaya karar verdim kafamda bitti artık aileme de haber verdim çünkü. . Bu saatten sonra yaşasam ne fark eder ölmeden gelme demişti belkide olmeliyim ona olan sevgimi ispatlarim belki böylece. .
Eşimi öyle öyle öyle çok seviyordum ki deseler ki musa nin kalbi artik calismiyor ama sadece senin kalbinle çalışabilir deselerdi size binlerce kez yemin ederim ki kalbimi hiç düşünmeden çıkarır ona verirdim....... buraya kadarmış demekki ..........
Bir anlık öfkeyle herkes her şeyi söyleyebilir canım benim ne olur dağıtma o güzel yuvanı, konularından biliyorum eşinle çok severek ve herkesi karşınıza alarak evlendiniz PİRE İÇİN DEVE YAKMAYA DEĞMEZ, adam bir anlık öfkeyle söylemiştir bu lafı, sakin ol adamı süründüreceksen süründür ama olayı fazla sündürme :(

Ö
öfkeyle kalkıp zararla oturmuşunuz .Tamam o haksızda konu halıflex yaaaa.Yapmayın erkekler ejderhaya benzermiş sinirlenince inlerine çekilir yaklaşanı yakarmış .Sakinleşip çıkınca istediğinizi yaptırırdınız Madem gittiniz yalvarana kadar dönmeyin. Sürtsün burnu git o kızla evlen kurtuldun benden yazın.

Ö

öfkeyle kalkıp zararla oturmuşunuz .Tamam o haksızda konu halıflex yaaaa.Yapmayın erkekler ejderhaya benzermiş sinirlenince inlerine çekilir yaklaşanı yakarmış .Sakinleşip çıkınca istediğinizi yaptırırdınız Madem gittiniz yalvarana kadar dönmeyin. Sürtsün burnu git o kızla evlen kurtuldun benden yazın.
3 saattir aramadi beni
Durduk yere mesaj atmayim

yalnız ben halıflekse takıldım. 2014 yılında hala halıfleks mi var ya:)

Cok guzel halıfleksler var artık. Eğer tüm zemini kaplama zorunluluğu varsa neden olmasın?

Ve ayrıca2014 yılında halıfleksi bırakın beton evlerde kilimi bulup seremeyenler var. Yanlış yere takılmışsınız.

Nesini seviyorsunuz?
Benim bildiğim bir insanın iyi yönleri sevilir.
Ne demek nesini seviyorsunuz demek ya :( Kızcağız daha akşam aşkını ilan etti kocam diyor, BU ZAMANDA 3 YILLIK EVLİ KAÇ ADAM KARISINA SEVDİĞİNİ SÖYLÜYOR ! Biz kızı sakinleştirmeye çalışıyoruz siz körükle yaklaşıyorsunuz !

aa daha dün gece sizin açmış olduğunuz bir konuyu okuyordum.eşinizin arkadaşının doğum gününe gitmiştiniz.eşin misafirlikteyken herkesin önünde senin ayakkabılarının bağcıklarını bağlamıştı.hoş sözler söylemişti.şimdi neden böyle oldunuz ki birden bire.hem de boşanmaya kadar gidiyor bu durum.üzüldüm.
belki tekrar buluşsanız,konuşsanız? insan sinirli haldeyken etrafındakıları kırıp döküyor,kalp kırıyor.kendimden yola çıkıyorum ben.kızgın haldeyken yakınıma kimse gelmesin.ağzımda öyle sözler çıkıyor ki aman allahım ama zaman geçtikçe pişman oluyorum ama ne fayda.kalpleri çoktan kırmışımdır ama allahtan hala katlanıyorlar bana.şimdi eşinizde sinirliyken söylemiştir ama yinede karar sizin.ailen yolda geliyor bile.allah yardımcınız olsun.:(

Sevgiyi korumayı bilmiyoruz. Sevgi öyle kutsal ki oysa.
Sevgide titremek vardır.
Özenmek,saygı duymak vardır. Gurur vardır.Onur en üsttedir.
Küfür,hakaret,şiddet özüne terstir.
Küstürür sevgiyi. O gider yerine bağımlı bağlılık gelir.

Seviyorum demek dille değil kalple olmalı ki hareketlere yansımalı. Sevgi korkaktır; İncinmekten korkar.

İnsanlar seviyorum adı altında herşeyi yapıyor. Sonrada kolayca bakabiliyor birbirinin yüzüne

Ne demek nesini seviyorsunuz demek ya :KK43: Kızcağız daha akşam aşkını ilan etti kocam diyor, BU ZAMANDA 3 YILLIK EVLİ KAÇ ADAM KARISINA SEVDİĞİNİ SÖYLÜYOR ! Biz kızı sakinleştirmeye çalışıyoruz siz körükle yaklaşıyorsunuz !
Bayağı.
hamgi huylarını seviyor, nedir bu kadar kendini hiçe sayacak kadar sevdiren onu merak ettim.
kemdisi de diyor hatam fazla sevmek diye, soramam mı yani nedir bu kadar fazla sevilen şey.
Adamın sevdiğini söylemesi ne ifade eder, aldatan adamlar bile aşk sözcükleri söylüyor. Önemli olan sözler mi davranışlar mı? Milyon kere sevdiğini söylese ne yazar kötü davrandıktan sonra.
ayrıca kendisi zaten sakin, en son okuduğumda göz dağı vermem gerek yazıyordu ben mi yanlış anladım?

bu bir anlık öfkeyle söylenen lafların sonu gelmez, üstelik eşiniz size hiç saygı duymuyor artık saygı uyandıracak şekilde davranmanın zamanı gelmedi mi.boşanma işini ileriye atıp burnunu iyice sürtün bu adamın.pervasızca gerizekalı diyip ölmeden gelme ne demekmiş anlasın.keşke evden çıkmayıp onu kovsaydınız yukarıda bir arkadaş söylemiş tamemen ona katılıyorum.sen o evin hanımısın ,evinde emeklerin var gidecekse o gitsin evden ne diye sen düzenini işini bırakasın

Ne demek nesini seviyorsunuz demek ya :KK43: Kızcağız daha akşam aşkını ilan etti kocam diyor, BU ZAMANDA 3 YILLIK EVLİ KAÇ ADAM KARISINA SEVDİĞİNİ SÖYLÜYOR ! Biz kızı sakinleştirmeye çalışıyoruz siz körükle yaklaşıyorsunuz !
Kusura bakmayin bu altini cizdigim cümleyi pek anlayamadım. Neden sevdigini söyleyemesin.

bu bir anlık öfkeyle söylenen lafların sonu gelmez, üstelik eşiniz size hiç saygı duymuyor artık saygı uyandıracak şekilde davranmanın zamanı gelmedi mi.boşanma işini ileriye atıp burnunu iyice sürtün bu adamın.pervasızca gerizekalı diyip ölmeden gelme ne demekmiş anlasın.keşke evden çıkmayıp onu kovsaydınız yukarıda bir arkadaş söylemiş tamemen ona katılıyorum.sen o evin hanımısın ,evinde emeklerin var gidecekse o gitsin evden ne diye sen düzenini işini bırakasın
O evde duramam daha çok canım yanar anlıyor musun her yerinde biz biz biz....
Evet zamanı geldi geçiyor bile ama neyi nasıl yapacağım bilmiyorum....
Oteldeyim kesin namussuz olurum ..
Aramadi Bile 3 saattir. .

O evde duramam daha çok canım yanar anlıyor musun her yerinde biz biz biz....
Evet zamanı geldi geçiyor bile ama neyi nasıl yapacağım bilmiyorum....
Oteldeyim kesin namussuz olurum ..
Aramadi Bile 3 saattir. .
canım haklısın ama hakedene hakkını bildirmek için insan güçlü olmalı biraz, zor biliyorum ama duygularını bir müddet rafa kaldıramaz mısın acaba .zaten eşin de senin böyle hissettiğini bildiği için seni aramıyor ya

Ne demek nesini seviyorsunuz demek ya :( Kızcağız daha akşam aşkını ilan etti kocam diyor, BU ZAMANDA 3 YILLIK EVLİ KAÇ ADAM KARISINA SEVDİĞİNİ SÖYLÜYOR ! Biz kızı sakinleştirmeye çalışıyoruz siz körükle yaklaşıyorsunuz !
Bu soru bana sorulmadi, arkadas da cevaplayacaktir ama ben de yanitlayayim.
Arkadasim, 3 senelik evlilikte seni seviyorum demesini nicin baz alalim ki bu tavirlardan sonra?
İsterse 23 seneden sonra seni seviyorum demis olsun, sevgi kirintisi olur bu laflar bu sacmaliktan sonra.
Sirf seni seviyorum dedi diye, otelde kalmis olmasindan oturu namussuz yaftasi yapistirabilme ihtimalini, kotu laflarini, gece yapayalniz ve sogukta birakmasini ve sakinlestikten sonra bile gerizekali demesini neden sineye ceksin ki?

Anlamiyorum bu kadar mi supersonik bir laf bu ya hu?

Back