- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Boşver arkadaşim kapansın konum lanet olsunKarmakarışık bu evlilik ya bitecek ya bitecek sana söyleyeyim
Ya o seni terk edecek ya da sen öyle bir raddeye geleceksin ki bırakmak zorunda kalacaksın...
Boşver arkadaşim kapansın konum
Daha buraya derdimi paylaşmak için gelmem.
tamam kapansın ama son bir tavsiye geçen yıl sen gbi her günüm kavga gürültü üzüntüyle geçiyordu ve bırakamam diyordum onu seviyorum diyordum sonra bir kez koparınca inceldiği yerden inan şu an iyi ki diyorum ve zerre üzülmüyorum eğer o incelme noktasına gelirsen -ki geliceksin- hiç düşünme bas dilekçeyi :)
boşandıktan sonra acı değil mutluluk varmış
çok tutarsızsın çünkü. bir dediğin bir dediğini tutmuyor. yeni yetme ergenler gibi fikirlerini değiştiriyorsun.. bu da inandırıcılığı azaltıyor.. 5 ayda 38 konu açmışsın hepsi eşinle ilgili. daha önceki konulara da yazdım, tavsiye verdim ama ayrı teranelerdesin. yardım istiyorsun , bir şeyler söylüyoruz ama dediğim gibi çok tutarsızsın.. bi boşancam diyorsun bi neyse burnu sürtsün mesaj attım cevap bekliyorum hala yazmadı moduna giriyorsun.. ilk mesajın bile 'eşim yüzünden intihar edeceğim' minvalinde ama kocam aslında bana çok aşık diyorsun. annenleri çağırmışsın amaHı hı uydur dum
Bi daha konu acmayacagım buraya ya Allah bildiği gibi yapsın sizi
Sen istediğine inan kardesçok tutarsızsın çünkü. bir dediğin bir dediğini tutmuyor. yeni yetme ergenler gibi fikirlerini değiştiriyorsun.. bu da inandırıcılığı azaltıyor.. 5 ayda 38 konu açmışsın hepsi eşinle ilgili. daha önceki konulara da yazdım, tavsiye verdim ama ayrı teranelerdesin. yardım istiyorsun , bir şeyler söylüyoruz ama dediğim gibi çok tutarsızsın.. bi boşancam diyorsun bi neyse burnu sürtsün mesaj attım cevap bekliyorum hala yazmadı moduna giriyorsun.. ilk mesajın bile 'eşim yüzünden intihar edeceğim' minvalinde ama kocam aslında bana çok aşık diyorsun. annenleri çağırmışsın amaEgem sana sormuş 2-3 kere annenler naptılar diye, cevap vermemişsin.. ve işi annenleri getirecek kadar ciddiye bindirip neyse yeaa dönim ben eve diye düşünmen çok garip. neyse. kocan aşık olsa ne yazar saygısız biri. bence psikologa, evlilik terapistine gidin. çok yıpranmışsınız..ve biraz ayrılık da iyi gelir.
KarmAkarisiga ben de kiziyorum, sevgiyi ve nefreti uc yasiyor ama yazdiklariniz biraz sert olmadi mi ?çok tutarsızsın çünkü. bir dediğin bir dediğini tutmuyor. yeni yetme ergenler gibi fikirlerini değiştiriyorsun.. bu da inandırıcılığı azaltıyor.. 5 ayda 38 konu açmışsın hepsi eşinle ilgili. daha önceki konulara da yazdım, tavsiye verdim ama ayrı teranelerdesin. yardım istiyorsun , bir şeyler söylüyoruz ama dediğim gibi çok tutarsızsın.. bi boşancam diyorsun bi neyse burnu sürtsün mesaj attım cevap bekliyorum hala yazmadı moduna giriyorsun.. ilk mesajın bile 'eşim yüzünden intihar edeceğim' minvalinde ama kocam aslında bana çok aşık diyorsun. annenleri çağırmışsın amaEgem sana sormuş 2-3 kere annenler naptılar diye, cevap vermemişsin.. ve işi annenleri getirecek kadar ciddiye bindirip neyse yeaa dönim ben eve diye düşünmen çok garip. neyse. kocan aşık olsa ne yazar saygısız biri. bence psikologa, evlilik terapistine gidin. çok yıpranmışsınız..ve biraz ayrılık da iyi gelir.
Biraz sakinlessen.Sen istediğine inan kardes
Çok ta umrumda sin yaaa
Hayret bişey
Bi de sizi inandırm aya Çalışmayaca gim tamam mı
Umarim daha kötü şeyler yaşarsın kimse sana inanmaz
O zaman anlarsın
Benim konuma yazma sen ya hayret bişey
wuuhuuu beddua showwSen istediğine inan kardes
Çok ta umrumda sin yaaa
Hayret bişey
Bi de sizi inandırm aya Çalışmayaca gim tamam mı
Umarim daha kötü şeyler yaşarsın kimse sana inanmaz
O zaman anlarsın
Benim konuma yazma sen ya hayret bişey
Defol git yawuuhuuu beddua showw
HayırNeden ailenin gelip gelmediğini söylemiyorsun peki ısrarla sorulduğu halde? İşine gelene cevap yazıyorsun.
İncelme noktası yani yaptıklarıyla gözümüzden gerçekten düştüğü an mı? Lanet olsun böyle aşka dedirten an mı? Bizde çok sık kavga etmeye başladık. Sakız gibi doladı artık boşanma kelimesini ağzına son zamanlarda. Ama sonra barışınca o havalı adam o değil gibi.. Yani ben ayrılsam üzülür mü yoksa bişi hissetmez mi? Off ben kendim için de karmakarışık için de en iyisi neyse o olsun istiyorum. Fazla aşık olmak iyi değil gerçekten..
evet hakaretlerinden belli kimin insan olup kimin hayvan olduguDefol git ya
Insan olmadık hayvan
Ne demek nesini seviyorsunuz demek yaKızcağız daha akşam aşkını ilan etti kocam diyor, BU ZAMANDA 3 YILLIK EVLİ KAÇ ADAM KARISINA SEVDİĞİNİ SÖYLÜYOR ! Biz kızı sakinleştirmeye çalışıyoruz siz körükle yaklaşıyorsunuz !
Şimdi ben mi suçlu oldumYavrum ben simdi senin eski konularina baktim.Siz sakin cocuk mocuk yapmayin cunku o koca dedigin adamin daha pispislamasi gereken bir karisi var.Sen biraz olgunlas sonra dusunun cocuk falan.Basli basina cocuksun zaten..Esim elbisemi begenmedi ühüü diye konu acmis arkadas..He tamam bunlarin hicbiri sana soyledigi asagilik laflari ortmez ama sen de kafayi kocanla yemissin itiraf etm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?