ölmeden gelme...........

Bende saygı istyrm Aynn .eşimle kedi köpek gibiyiz bi an öfkeyle herşey oluyr cnm aileni aramasaydın keşke evinize gidip bi gün bekleseydiniz yatışırdınız.fevri olmayın iyi düşün eşin ciddi değilmiş baksana msj atmış

size ettiği sözlere bakın yahu, ayrılmakla en iyisini yaparsınız. sinirliyken dahi müsamaha gösterilecek sözler değil bunlar. zihniyetinin iğrençliğine değinmedim bile.

Ayyy noldu gelen giden bosanan özürdileyen yokmu bi hareket bacılar

Bu arkadaşın tek hatası sanırım her kavgada buraya konu açması. Hatırlıyorum bende boşanmalı konuları ama boşanmayınca ve de üstüne hala aynı konuları açınca eleştiriliyor. Sinirli anında açıyor sonra bi şekilde taraflar yumuşuyor geriye bu açılan konular kalıyor. Bu boşanma sebebi değil anca keçi inadı yaparlarsa öyle boşanma olur. Olay büyümüş evet. Bizde öyleyiz tartışmalarımız olay olur. Sonra küslük, ayrılık konuşmaları ama bi şekilde barışılır. Çünkü sebepler hep bu arkadaşın ki gibi. Şu an da öyleyiz ayrılık lafları havada uçuyor ama bilinmez ne olacağı. Hem çok sevip hem çok nefret ediyorum. E yarın barışsak ben de konu açmış olsam havada kalıcak. Konu sahibi bence sen samimi bi dostun varsa onunla dertleş böyle durumlarda. Çünkü burdaki yorumlar kırıcı. Seninle aynı durumda olduğum için ben bile alındım alaycı konuşmalara.

konu aciyor ama ya yalan anlatiyor/ onceki konuda darp raporu aldim demesi, simdi annemi cagirdim demesi falan hep bizi inandirmak icin uydurulmus seyler.
ya da cidden ofkeyle kalkip zararla oturuyor biz de buna kiziyoruz.
ben de cok konu actim zamaninda sinirliyken ama kimse bana bu sekilde yaklasmadi.

Evet aslında karmakarisik tam bir karma kkarışık duygulari devamli gel git halinde ve ben mesela bir konusunu hatırlıyorum. Evde oturmak çok güzelmiş falan diyordu eşi de onakkarşılık ev kredisi borcu için 2 sene daha dişini sık diyordu.adam gerçekten çalışmasını istemiyor değil. Ve birkac yerde hangi konu olduğunu hatırlamıyorum ama kocaman istediğimi yaptırdım kabul ettirdi falan diyordu.

bence bunların asıl çatışması Doğu. Batı kültürünü çok cakistiriyorlar.yani ikiside birbirine saygı duymuyor ve kendine çevirmeye çalışıyor. Karmakarisik misal hiç süpriz yapmıyor derken eşi kendi istediği olmadığında sen bana değer vermiyorsun, sevmiyorsun diyor vs vs.yani aslında ikiside saf değil çok uyanık ama adam bir tık önde ve anca çok açık bir şekilde birbirlerini değiştirmeye çalışıyorlar. .

aslında ben karma karısının artık çok yoruldugunu ve artıkddayanamadım ini ve o yüzden bir müddet ayrı kalıp psikolojik tedavi görmesi ya da bosanma si taraftariyim. Çünkü bu adam cook zor düzelir hep değişimi karisina bekliyor.kendi de çaba verse ilişkileri düzelir ama ben konularından anladigim çok çok zor.ki ailelerde destek ddeğil anca köstek. Yaşam şartları zor.asilmayacak şeyler değil ama konu sahibi artık tükenmiş. .

Gerçek değil miymiş onlar? Annemi aradım dedi ama..
Yarın yazarsa belli olur.
Cevaplar evet biraz tuhaf ama ben ruh haline veriyorum.
Ya ben üzüldüm yaşadıklarına, kolay değil..
Alay etmek karşında ki insanı kırmaktan başka hiçbir işe yaramaz..
O barışsa da onun hayatı boşansa da. Acıyı da hüznü de mutluluğu da kendisi yaşıyor. Ben tavsiye mi verdim. Her sinirli anında boşanıyorum diye konu açmasın..

gercekse de degilse de hata.
gercekse ailesini ve devleti bosa mesgul ettigi icin, degilse de bizi.
:) hayir gelsin konu acsin lafimiz yok. ki ben hic bosan diye yorum da yapmadim kendi hayati. ama diger konuda da bunda da bitti artik astim kestim yapip sonra da konuya yorum yazanlara kizmasi sıkıyor

Aynen. İyi hatırlıyorum bende konuları. Çok fevri konu sahibi sinirliyken gözü bir şey görmüyor. Bizde kavga ettik bugün eşim ara aileni söyle dedi. Aramadım tabii ki. Bi ara yalnız kaldım bunaldım baya aradım annemi sonra vazgeçtim havadan sudan konuştum :) Ailelere yansıtmamak lazım. Biz yarın gerçekten bitirsek bile sıcağı sıcağına aramak olmaz. Biliyorum barışşak annem 3 ay boyunca hergün 'nasılsınız' diye sorucak :)

Anladigim kadari ile konu sahibi eşyalarını evde g izlemiş sonra da isen gelince otele geçecek ve bu adamda bunu yiyecek.hic zannetmiyorum ama neyse adamın zekası görmüş oluruz.

onun yerine madem blof yapıcan bavul hazırlayıp gideceksin ya ciddiyetini anlar bir orta yol bulmaya calisirsaniz ya da boşanır siniz. Yani bunun orta yolu yok ve her 2 ihtimalin olabileceğini var sayarak hareket etmelisin.

ama ben senin yerinde olsam evden gitmez onu gönderirim. Madem ailen de gelecek hem evde konuşmayı basarabilirsen iz konusurdum uz. Neyse görecek bakalım. Ama sen blof yapınca adam kesin yiyecek diye bir şey yok.gercekten boşanmaya göze alıyorsanız herne yapacaksan yap.neyse ffazlası ile konuştum. Hayirlisi olsun ne diyeyim.

heyy dostuumm bana öyle geldii
Aynen öyle... Hakkari gibi bir yerde, bir amir esi otele yerlesek, anası gelecek pat diye otobüsle... Bir amir esi darp raporu mu almış?(diğer konusu oyleymis) Ve duyulmamis? O evlilik devam etmis puha haha ha
Ayrica konu sahibinin kendi konularına ve diger konulara yaptigi yorumlara bakarsak, Esasen eşinin ruh ikizi oldugunu görebiliriz. ..
Hani sürekli esinin ailesinin cahil, kultursuz ve ev hanımı, olmasindan soz ediyor ya...
Daha dun actigi konuda doğumgünü partisine davet edildigini yazmisti. Ama nedense ozellikle vurgulamis. Parti sahibi ev hanimi diye.... Konuyla ne alakasi varsa?
Bu arkadas 'levanessa, cikolatakiz, elena' karışımı hayal aleminde yaşayan biri degilse ben de bir sey bilmiyorum....

Bir de Hakkari'de adam seni ortalığa salmış oyle mi? Millet size esiniz polis diye ekmek bile satmiyorken(bir konuda oyle yazılmış) siz sokaklarda boşbos yurumussunuz... Ekiplerden biri görür endisesi tasimamis adam. Ve boyle bir yerde paspasin altina anahtar konulmuş...
Lojmanda misiniz? Degilseniz;
Yaw he he.

Şimdi uyandım da neler olmuş ya
Inanmak istemeyen inanması n arkadaşlar zaten canım sıkkın gidin ken dinize Bask a alay edecek malzeme bulun lütfen konuma adam akıllı yorum yapacaklar kalsın
Gırgır a çevirmek isteyenler çıksın konumdan. .
Mune bu konu dalgaya doğru gidiyor kapat lütfen
Hakkımı da helal etmiyorum sizin yüzünuzden derdimi paylaşamayacağım
Inşallah bir gün aynı şeyleri yasamazsiniz
Burası bdv değil gel anlat bizim de canımız sıkılıyor makara ya alalım olmuş. ....

Canını sıkma burdakiler için. Nasıl böyle ciddi bir konuyu alaya aldılar bende anlayamadım. Bence de böyle konular açma sen.. Yakın arkadaşın varsa ona anlat ne biliyim. Dertleşilecek yer değil pek yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar da var ama aradan sivrilenler de var. Seni fake bile yaparlar o derece.. Canını sıkmana değmez..

Karmakarışık bu evlilik ya bitecek ya bitecek sana söyleyeyim
Ya o seni terk edecek ya da sen öyle bir raddeye geleceksin ki bırakmak zorunda kalacaksın...

Aynen ya ınanamadim ben o kadar içten bi şekilde derdimi paylaştım ama dalgaya almışlar resmen ayıptır ya ne biçim insanlar var. . Bide bana fake demisler ya boyle bi konuyu acip ne karim olabilir ki komik yani.. Daha konu açmam zaten de ben dediğin gibi arkadaşıma anlatacağım. . Ama
Sen yardım etmek için ugrastin tesekkur ederim. ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…