- 20 Ocak 2008
- 15.143
- 31.833
- 1.123
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Şimdi ben mi suçlu oldum
Tamam ya keşke bugün bi arabanın altında kalıp ölsem eşim de mutlu olur böylece
10 saatlik yoldan gelecek ailem demistin, yola cktilar demistin.. tamam sen cocukca blof yapiyorsun ailen geldiginde annecm kusura bakma kocama ders vermem gerekiyordu sizide birazcik yordum mu diyeceksin ? Aslinda kafa yorman gereken bu su an.
Olseniz kimseye birsey olmaz emin olun. hem niye oleceksiniz, bunlar kendi kendinizi daha kotu eder sadece.Şimdi ben mi suçlu oldum
karmakarışık canım biraz sakinleş.Şimdi ben mi suçlu oldum
Neden öyle olsun? Anne baba kızlarına sahip çıkar. O adam da görür gününü. Çünkü bu kız geceyi dışarda geçirmiş eşi umursamamış. Ailesi ağzının payını verir bi güzel..
Siz evliligi evcilik oyunu saniyorsunuz sanirim.
Aile zaten esini istemiyor cikabilecek sorunlarin farkinda degilsiniz. Anne simsi güldür güldür geliyordur kizimi o adamdan kurtaracagim diye ohoov.
Konum kapana bilir mi
Yavrum ben simdi senin eski konularina baktim.Siz sakin cocuk mocuk yapmayin cunku o koca dedigin adamin daha pispislamasi gereken bir karisi var.Sen biraz olgunlas sonra dusunun cocuk falan.Basli basina cocuksun zaten..Esim elbisemi begenmedi ühüü diye konu acmis arkadas..He tamam bunlarin hicbiri sana soyledigi asagilik laflari ortmez ama sen de kafayi kocanla yemissin itiraf etm
Canım benim böyle bir eylemde bulunursan anan-baban bile 1 yıl ağlar hayat telaşından 2. yılda kabuk bağlar ve 3. yılda unutur ! Ne yaparsan yine kendine yapmış olursun !Şimdi ben mi suçlu oldum
hiç dayak yememiş annesinden10 saatlik yoldan gelecek ailem demistin, yola cktilar demistin.. tamam sen cocukca blof yapiyorsun ailen geldiginde annecm kusura bakma kocama ders vermem gerekiyordu sizide birazcik yordum mu diyeceksin ? Aslinda kafa yorman gereken bu su an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?