• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmeden gelme...........

Dostum(?) Zaten bu hatun senin mesajlarindan etkilenipuctu boyle. Simdi sende cozemedim bu hatunu falan deme. Gazlayanlardan biri de sensin.

Dogru, cunku biliyorum ki bu hatun asla ayrilmaz. Bu isin caresi adami birazcik yola getirmek olmali diye dusundum o yuzden. Hatun biraz iradeli davranirsa, adam da belki kadinin sevgisinin bedavaya olmadigini anlar diye dusunuyorum. Soncta adamin meslegi psikoloji yiyen bir meslek, isten eve gelip bos evi bulunca kafasina dank eder diye dusunuyorum.

Tabi ki bunlarin hepsi blof :) ama guzel yapilan blofler karsi tarafi tutusturabilir :63: Iyi blof yapmanin birinci kurali gercekten an, ofkeyle , goukara davranip karsidakini sasirtmak, kendinden beklenmeyeni yapmak. Burda da adam bizim kizin eve gittigini sanmis ama bizimki otelde. Yarin evde bulamayinca adam ne dusunecek bunu merak ediyorum cunku bizim kiz kendi davranis kaliplarinin disinda bir davranis sergilicek:KK70:

Simdi burda adamin totosu bir miktar dunyaya iner, lakin gerisi de onemli bence. Sen bana hakaret edemezsin diyerek posta koyma sart. Bir de kabul ederse bence bu herif ofkes/stresini kontrol altina almak icin bir uzmana gorunmeli.

Ben bu evliligin kalitesini yukseltmekten yanayim, cunku bu hatun asla bo-san-maz.

Ama dostum konu sahibesi hatunun bilmiyorum diger konularini okudunuz mu, olse bile bosanacagi yok cunku adama korkutuk asik. Adam da ne yaparsa yapsin bir tepki gormeyecegini bildigi icin, agzina geleni soyluyor, aklina eseni yapiyor, azitmis durumda. Bu hanimi es olarak cok ciddiye almiyor mu desem, laubali mi desem....cozemedim.

Lakin adam kesinlikle psikologa gorunmeli, ofke kontrolu hic tok ve asiri sinirli, stresli. Gidisati iyi gelmedi bana.

Bence 1.bu adam olse yine gitmez çünkü ona çok ters psikolog.
2.adam insanları tanıyor, çözüyor ve empoze ediyor.konu sahibinin eşinin ne iş yaptığını bilmiyorum ama tahmin ettim..
3. 2.siktan ötürü psikoloğa gitse dahi o onunda hakkından gelir.yani adam için psikolog sokmez. .

ama bence konu sahibinin gizliden de olsa psikologa gitmesi şart. Çünkü ben % 9 9 eminim ki daha önceki konularından dolayı adam konu sahibini bellemis ve ona çaktırmadan her istediğini yaptirmasa bile empoze ediyor ve böyle giderse karmakarisik gerçekten onsuz nefes bile alamaz. ve her dediğini yapan biri olur..

Bu arada şekerim e ne oldu ya senin yorumunu görünce içinde şekerim yazınca çok hoşuma gidiyor dostum:KK51:

Bence 1.bu adam olse yine gitmez çünkü ona çok ters psikolog.
2.adam insanları tanıyor, çözüyor ve empoze ediyor.konu sahibinin eşinin ne iş yaptığını bilmiyorum ama tahmin ettim..
3. 2.siktan ötürü psikoloğa gitse dahi o onunda hakkından gelir.yani adam için psikolog sokmez. .

ama bence konu sahibinin gizliden de olsa psikologa gitmesi şart. Çünkü ben % 9 9 eminim ki daha önceki konularından dolayı adam konu sahibini bellemis ve ona çaktırmadan her istediğini yaptirmasa bile empoze ediyor ve böyle giderse karmakarisik gerçekten onsuz nefes bile alamaz. ve her dediğini yapan biri olur..

Bu arada şekerim e ne oldu ya senin yorumunu görünce içinde şekerim yazınca çok hoşuma gidiyor dostum:KK51:

Yani aslinda ne desek bos, dedigin gibi adam yolunu bulms, hatunun sevgisinden istifa edip her dedigini yaptiriyor. Bizimkinin de zaafi sevgisi, yani bu is ne olur ben de bilmiyorum.

Biz ne desek boş karmakarışık kafada herşeyi halletti kocasını akladı ve onunrahatlığını yaşıyor bence şu saatlerde...şimdi kocasını nasıl davranıp ozur diletme kıvamına getireceğinin planlarını yapıyor
Bazı insanlar bu adrenalini seviyor malesef...

ama sevgi her şeye koşulsuz katlanmak, evet demek değildir ki. hadi birincisi oldu hatadır tamam ikincisi hatadır tamam ama bu adam sürekli aynı şeyi yapıyor. bu bir seçimdir kimse sinirdir şudur budur bahane üretmesin. daha kaç ay oldu ki bu kadın kocam beni öldürecekmiş deyip otelde kaldı.. ya tüm bunlar palavra ya da gerçekten gururunu silip atmışsın konu sahibi.

Yo yo dostum
Bastan belliydi zaten barisacaganiz.
Bir daha ki kavgada hektik yapmayin aradan 24 saat gecsin sonra hayatinizi etkileyecek haraketlerde bulunun. Arica siz bu adamdan kolay kolay bosanmazsiniz.

Dogru, cunku biliyorum ki bu hatun asla ayrilmaz. Bu isin caresi adami birazcik yola getirmek olmali diye dusundum o yuzden. Hatun biraz iradeli davranirsa, adam da belki kadinin sevgisinin bedavaya olmadigini anlar diye dusunuyorum. Soncta adamin meslegi psikoloji yiyen bir meslek, isten eve gelip bos evi bulunca kafasina dank eder diye dusunuyorum.

Tabi ki bunlarin hepsi blof :) ama guzel yapilan blofler karsi tarafi tutusturabilir :63: Iyi blof yapmanin birinci kurali gercekten an, ofkeyle , goukara davranip karsidakini sasirtmak, kendinden beklenmeyeni yapmak. Burda da adam bizim kizin eve gittigini sanmis ama bizimki otelde. Yarin evde bulamayinca adam ne dusunecek bunu merak ediyorum cunku bizim kiz kendi davranis kaliplarinin disinda bir davranis sergilicek:KK70:

Simdi burda adamin totosu bir miktar dunyaya iner, lakin gerisi de onemli bence. Sen bana hakaret edemezsin diyerek posta koyma sart. Bir de kabul ederse bence bu herif ofkes/stresini kontrol altina almak icin bir uzmana gorunmeli.

Ben bu evliligin kalitesini yukseltmekten yanayim, cunku bu hatun asla bo-san-maz.
Hayatim bu adama blof mu yapilir Allasen. Hem burda kocasiyla ilgili konu acan kadinlarin olaylari dosdogru anlattigina inanmiyorum. Isin garibi bi sure sonra kendileri de inaniyorlar yazdiklari senaryoya. Simdi mesela konu sahibi halifeksin olmadigini ogrenince, uzgun ve surati dusuk bir sekilde "yokmus degil mi " dedi diye, kocasinin " tepemin tasini attirma" diye baslayip, arabada da bu tartismayi devam ettirecegi inandirici degil. Kuvvetle ihtimal konu sahibi o halifleks yok diye, ya saydirdi adama, ya da baskalarinin yaninda yukses sesle konustu. Arti calisip para kazaniyor diye adamin basinin etini cok yiyiyor olmali ki, adamda " keske annemin buldugu kisitle evlenseydim, hic bari o evde oturur, bulduguna razi olurdu" demis. Cunku normal sartlarda bu devirde bi erkek karisinin da para kazanmasindan rahatsiz olmaz. Velhasil konu sahibi de sutten cikmis ak kasik degil. Erkekleri bu raddeye kadinlar getiriyor malesef. Bu adama blof yapilirsa sadece TERS TEPER baska da bi etkisi olmaz. E bu kadinda bosanmayacagi icin, yarin barisinca adam artik surekli bu yaptiklarini basina kakacak. Yani sizin taktikler her halukarda kadinin basini yakacak.

bu kadarcik seyden bosanmayin tabikdie ama aileleride devreye sokmayin sen simdi bi ani sinirle anneni ta nerelerden cagirmissin o kadin simdi kahrina oluyor neden boyle oldu diye bunu yapmaya hakkin yok o insanlari bu kadar uzmeye ortada ne aldatma var ne dayak var cozulmeyecek bisyede degil ya ben napayim benimki kordugum oldu ondan bosaniyoruz ama senin bunun icin gecerli bi sebebin yok

Hayatim bu adama blof mu yapilir Allasen. Hem burda kocasiyla ilgili konu acan kadinlarin olaylari dosdogru anlattigina inanmiyorum. Isin garibi bi sure sonra kendileri de inaniyorlar yazdiklari senaryoya. Simdi mesela konu sahibi halifeksin olmadigini ogrenince, uzgun ve surati dusuk bir sekilde "yokmus degil mi " dedi diye, kocasinin " tepemin tasini attirma" diye baslayip, arabada da bu tartismayi devam ettirecegi inandirici degil. Kuvvetle ihtimal konu sahibi o halifleks yok diye, ya saydirdi adama, ya da baskalarinin yaninda yukses sesle konustu. Arti calisip para kazaniyor diye adamin basinin etini cok yiyiyor olmali ki, adamda " keske annemin buldugu kisitle evlenseydim, hic bari o evde oturur, bulduguna razi olurdu" demis. Cunku normal sartlarda bu devirde bi erkek karisinin da para kazanmasindan rahatsiz olmaz. Velhasil konu sahibi de sutten cikmis ak kasik degil. Erkekleri bu raddeye kadinlar getiriyor malesef. Bu adama blof yapilirsa sadece TERS TEPER baska da bi etkisi olmaz. E bu kadinda bosanmayacagi icin, yarin barisinca adam artik surekli bu yaptiklarini basina kakacak. Yani sizin taktikler her halukarda kadinin basini yakacak.

Ozur dilemek de cozum degil ki be sekerim, yani gerisin geri gidip ozur dilemek bence burda cozum degil. Yapilan saygisizliga taktik olsun olmasin misilleme yapilmali bence, kaldi ki burda adam cizmeyi asali cok olmus. Her gunu ayri bir vukuat. Hos, banakalsa ben postami koyardim, adam yemezse de inceyse kopsun derdim. Bizim kizda inceyse kopsun tarafi yok tabi :)

Ozur dilemek de cozum degil ki be sekerim, yani gerisin geri gidip ozur dilemek bence burda cozum degil. Yapilan saygisizliga taktik olsun olmasin misilleme yapilmali bence, kaldi ki burda adam cizmeyi asali cok olmus. Her gunu ayri bir vukuat. Hos, banakalsa ben postami koyardim, adam yemezse de inceyse kopsun derdim. Bizim kizda inceyse kopsun tarafi yok tabi :)
Ozur dilesin demedim ben. Ha burda yazdiklarinda eksik birsey varsa, gercekten kendi hataliysa gitsin dilesin ozrunu. Ben hic gocunmam ozur dilemekten. Bu gune kadar da bi zararini gormedim bunun.
ama yani cok afedersinde ayriligi bi yerlerimiz yemiyorsa, blof yapmanin da bi mantigi yok yani. Gulunc duruma dusurur insani. Zaten kocasi farkindadir ki onu birakamayacaginin( biz bile farkindaysak) bu bloflere asla kanmaz. Neye posta koyacak? Yerse diye posta konulur mu? Yemezse gururdan geri adim atmayip ayrilacak, sonra da omur boyu pisman olacak. Ne gerek var uc gunluk dunyada bu kadar dumene?

ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek
ya hakaret ve aşağılamayla yaşayacak yada bu yaptıklarını blöf için değil onuru için yapacak

Hayır . ama lütfen evlenince ölmenizi isteyecek birisi olursa biraz düşünün. Allah hayırlısını versin.Bu durumu ani bir sinirle isteyen kişi yarın ani sinirle başka şeylerde yapabilir.Yani adamda ani şeyler yapma potansiyeli var. İnşallah düzelir. şahsen korkarım ve asla unutamam.Daha yolun başındasınız. bu sinyalleri sevgiliyken verirler. Gözünüz açık olsun. Kadınların çoğu severek evleniyor. . .KONU SAHİBİ İÇİN GEÇ. İZİN İÇİN ERKEN.

benim karakterim burdaki insana yazdıgımdan çok farklı o sevdiği adam için herşeyi yapmış ve yapacak olan bir kadın ben onun karakterine göre yorum yaptım...ben ise hayatımda kendimden asla taviz vermem sevgilim ailem kim olursa olsun...

ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek
ya hakaret ve aşağılamayla yaşayacak yada bu yaptıklarını blöf için değil onuru için yapacak

Ben her zaman misilleme ve intikam taraftariyim. Yapilan hicbir pislik karsiliksiz kalmamali bence. Ote yandan konu sahibesi korkutuk asik, aski disinda geriye kalan seyler gozunde ikinci sirada kaliyor diyeyim. Kendi kisiligime gore yorum yapmadim zaten burda, cunku konu sahibesiyle kisiliklerimiz farkli. Ben olsam dimdirek kimsin derdim bu adam, yani olaylari zaten bu noktaya getirmezdim. Ama konu sahibesinin kisiligini ve icinde oldugu ruh haline bakarak, bence bundan fazlasi olmaz. KOnu sahibesinin aklinda diyardan gitmek asla yok, deveyi yola getirmenin yollarini aramak var diyeyim. Ben olsam mesela, postami koyarken pekala diyardan gitmeye de 50-50secenek olarak bakardim, ama dedigim gibi herkes ayni degil. Bu durumda o da, tepkisini mutlaka koymali, hakaret kabul etmedigini gostermeli. Ben olsam blof yapmazdim, ama o haliyle blof yapacak. Blof de olsa ben mutlaka adama dur denmesinin taraftariyim.

Son düzenleme:
Konu sahibi gelsinde simdi, akil aldiklarinin 180 derece donen tavirlarini gorsun. Eh kilavuzu karga olanin .........................................................................
iyi geceler kizlar.

Konu sahibi gelsinde simdi, akil aldiklarinin 180 derece donen tavirlarini gorsun. Eh kilavuzu karga olanin .........................................................................
iyi geceler kizlar.
okuyordur zaten.:)

Back