- 23 Ağustos 2012
- 49.957
- 1
- 231.950
- 798
- Konu Sahibi karmakarisik56
Dostum(?) Zaten bu hatun senin mesajlarindan etkilenipuctu boyle. Simdi sende cozemedim bu hatunu falan deme. Gazlayanlardan biri de sensin.
Dogru, cunku biliyorum ki bu hatun asla ayrilmaz. Bu isin caresi adami birazcik yola getirmek olmali diye dusundum o yuzden. Hatun biraz iradeli davranirsa, adam da belki kadinin sevgisinin bedavaya olmadigini anlar diye dusunuyorum. Soncta adamin meslegi psikoloji yiyen bir meslek, isten eve gelip bos evi bulunca kafasina dank eder diye dusunuyorum.
Tabi ki bunlarin hepsi blof :) ama guzel yapilan blofler karsi tarafi tutusturabilir Iyi blof yapmanin birinci kurali gercekten an, ofkeyle , goukara davranip karsidakini sasirtmak, kendinden beklenmeyeni yapmak. Burda da adam bizim kizin eve gittigini sanmis ama bizimki otelde. Yarin evde bulamayinca adam ne dusunecek bunu merak ediyorum cunku bizim kiz kendi davranis kaliplarinin disinda bir davranis sergilicek
Simdi burda adamin totosu bir miktar dunyaya iner, lakin gerisi de onemli bence. Sen bana hakaret edemezsin diyerek posta koyma sart. Bir de kabul ederse bence bu herif ofkes/stresini kontrol altina almak icin bir uzmana gorunmeli.
Ben bu evliligin kalitesini yukseltmekten yanayim, cunku bu hatun asla bo-san-maz.