• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmeden gelme...........

eşini çok sevdiğini biliyorum boşanamayacaksın ve ailen üzülecek en sonunda, keşke onlara haber vermeseydin hep ani sinirle hareket etmişsin hele en son yazdıgın mesaj, o sana söylemiş olabilir ama ölün gelsin demek ne kadar dogru? yat uyu bence çünkü sen adama böyle mesajlar atmaya devam edersen hiçbirşeyin geri dönüşü olmaz önce sakin ol söz gümüşse suküt altındır

Bence bu boşanmak için yeterli bi Sebeb değil. Ailenizi keşke hemen olaya dahil etmeseydiniz ,sonuçta oturup derdinizi konuşmayı denediniz mi ? Yapilan haksızlıklara boyun Eğin demiyorum ama sanki bu duruma gelmeye birazda siz zemin hazırlamışsiniz gibi geldi.. boşanmak en kolayı, sorunu kendinizi ezdirmeden halletmeye çalışın derim :)

Yaklaşık bir saattir bütün mesajları okuyorum ve sonuna geldim şimdi..Umarım hakkınızda hayırlısı olur.Kimse istemez boşanmanızı..Güzellikler sizinle olsun..

Ben de katiliyorum , Hakkari gibi bir yerde karisi olan kadini gectim, tanimadigi bir kadini bile aksam vakti yalniz birakan erkege ben hayret ederim. Bu ne genislik, bu hatun sokakta buz gibi sogukta yurumus ya hasta olsaydi, onu da gectim, gaspa, tecavuze, saldiriya ugrasaydi ? Bu ne bicim deger vermek ?
Ne varms yani hakkari sokaklarinda gezdise, otelde kaldiysa? Tamam karisik bir sehir, tamam provokatoru bol ama millet sokakta birbirine tecavuz edip hancerlemiyordur, ya da otelleri basip kadinlari daga kaldirmiyordur herhalde.

Cakal gordum seni, gazan mubarek olsun :KK50: Bundan sonra o yazmadan hicbir sey yazma kiz. Hatta o yazsa da yazma :)
Aynen canim
Onsuz da hayatıma devam edebileceğimı göstermeye karar verdim
Hiç orali olmamaya karar verdim
Gelip konuşmak isterse de bu işin böyle gitmediğini söyleyip olmuyor işte sende bırak zorlama diyeceğim. .

Valla bende bilmiyorum Just
Nasıl katlanılabilir
Çok seviyorum
Tek bıldıgım bu..

Biz de seviyoruz kocalarimizi karmakarisik.
Sevmek ayri, ayaginin altina paspas olmak ayri.

Lutfen barisinca gaza gelip gene esim sunu soyle istedi, bunu boyle istedi,
yapicam deme.
Birak o sen istedin diye birseylerden fedakarlik yapsin.
Azicik dusun.

Tamam canim şimdi eve geldim ve sakladım eşyalarımi
Alarmı da 6 ya kurdum o gelmeden toz olacağım
Yalnız paspas in altına anahtari cidden bırakmış paşa ne kadar emin ya
niye emin olmasın,kocan seni tanıyor.

eşini çok sevdiğini biliyorum boşanamayacaksın ve ailen üzülecek en sonunda, keşke onlara haber vermeseydin hep ani sinirle hareket etmişsin hele en son yazdıgın mesaj, o sana söylemiş olabilir ama ölün gelsin demek ne kadar dogru? yat uyu bence çünkü sen adama böyle mesajlar atmaya devam edersen hiçbirşeyin geri dönüşü olmaz önce sakin ol söz gümüşse suküt altındır
Tamam uyuyacağım

Sevmek başka bir şey takıntı başka bir şey. Bana ölmeden gelme diyen adamın yüzüne bile bakmam. Her türlü kavga edilebilir, çok sinirlenilebilir, ama karısını sokaklarda bırakır mı adam? Adamsa bırakmaz! Hiç olumlu bakamıyorum. İki gün sonra da o gece ne yaptın ne iş karıştırdın diye döver. Aman aman!

Aynen canim
Onsuz da hayatıma devam edebileceğimı göstermeye karar verdim
Hiç orali olmamaya karar verdim
Gelip konuşmak isterse de bu işin böyle gitmediğini söyleyip olmuyor işte sende bırak zorlama diyeceğim. .
Ona birseyleri gostermeye calisman sana hicbirsey kazandirmaz. Ona onsuz da yasayabilecegin havasini vermek yerine, onsuz yasamaya calismandir dogrusu. Olmayan seylerin şovunu yapmaniz kocanizi etkileyecek mi saniyorsunuz. Bence sizi daha da aciz gosterir.

ailen ne diyor karmakarışık,ne kadar yolları kalmış.

Hemen hemen aynı dialoğları bizde yaptk... ama ayrılma meselesi hiç olmadı. Öfkeyle söyleniyor... şu varki adam pesinden gelse affedicektin... biz böyleyiz..adamda karısı nerede bilmeden ..ne rahat ya. Cidden hak etmemiş sene

Back