- 18 Ekim 2017
- 6.163
- 38.647
- 548
- 33
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Ankaiyete baş belası bir şey. Ve benim cocuguö olduktan sonra daha cok etkiledi. İlac kullandım ama shan yine aynıyımİşte ben tamda böyleyim
Bende çocukluktan beri hala aynıyım geçmiyor netAnkaiyete baş belası bir şey. Ve benim cocuguö olduktan sonra daha cok etkiledi. İlac kullandım ama shan yine aynıyım
Doğru tabii güzel yaşamakAnksiyete sorununuz var ve maalesef yardım almadıkça düzelmez hayatınıza yazık olur. 1.5 yıl içinde hem babamı hem abimi kaybettim yıkıldım çok zor toparladım insan bu acı geçmez sanıyor geçiyor alışıyorsun ama o özlem duygusu hiç geçmiyor. Zaten zor olan kaybetmenin acısı değil özlemek. İnsan ölümden kendisinden sonraki olacakları göremeyeceği için korkuyor aslında ama zaten ahiret hayatı dünya hayatından (eğer iyi biriysen) kat be kat daha güzel diye müjdeleniyor. Bize düşen elimizden geldiğince inandığımız gibi yaşamak. Gerisi nasip…
Herkes unutulacak en nihayetinde. En yakınlar tabii ki unutmaz da, onlar da ölünce hatırlayacak kimse kalmamış oluyor. Hayat böyle bir şey, kısa ve geçici. Ölüme odaklanmak yerine şimdinizin kıymetini bilin, elinizde başka hiçbir şey yok çünkü ve olmayacak da. Bu herkes için böyle.İyi gecelerr Ölüm korkum var daha doğrusu sevdiklerimi kaybetme korkusu var
Sizce ölenlerin çalbuk mu unutulur yoksa hiç unutulmazmı
Ölmekten korkuyorum
Unutulmak,silinmek canımı yakıyor
Sevdiklerimi kaybetme korkusu çok var daha onlar ölmeden acılarını yaşıyorum
Bizim de bir yakinimizın eşi kırkı çıkmadan sevgili yapmıştı. Onu görünce annem önce ölür de babam evlenir diye korkmuştum. Ama insanın korktuğu başa geliyor çokta düşünmemek lazımİyi gecelerr Ölüm korkum var daha doğrusu sevdiklerimi kaybetme korkusu var
Ölmekten korkuyorum
Geçmesin yaşamamış gibi ol. Senin için ne değişecek ki? Sen öteki dünyadasin orası için endiselenMekanları cennet olsun
Çok kötü insanın sevdiklerini kaybetmesi
Sadece öldükten sonra artık adın bile geçmiycek sanki hiç yaşamamış gibi
Tabiki zamanla hafifliyor yada şöyle söyleyeyim yaşıyorsun hayattasın bir şekilde hayata adapte olmaya çalışıyorsun. Yemek de yiyorsun geziyorsun gülüyorsun ama hep eksiksin. Mutluluğunda da acında da hep eksiksin. Boğazında kocaman bir yumru var geçmiyor. Annemin vefatından beri benim omuzlarım düşük başım eğikBaşınız sağolsunmekanı cennet olsun inşallah
İnşaAllah ben yaşamam çünkü çok kötü
Peki hiçmi hafiflemiyor acısı
İnşaAllah faydası olurda biraz olsun açın hafifler hayatına bakarsın çocuklarına odaklanırsın çok zor bir şey allah düşmanıma yaşatmasınTabiki zamanla hafifliyor yada şöyle söyleyeyim yaşıyorsun hayattasın bir şekilde hayata adapte olmaya çalışıyorsun. Yemek de yiyorsun geziyorsun gülüyorsun ama hep eksiksin. Mutluluğunda da acında da hep eksiksin. Boğazında kocaman bir yumru var geçmiyor. Annemin vefatından beri benim omuzlarım düşük başım eğik3 yavrum var onlar için iyi olmaya çalışıyorum. Yeni terapi almaya başladım inşallah faydası olur
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun zor bir durumUnutulmuyor benceBabam öldü ama hala sürekli aklımda.bende ölmeden önce dertleniyordum hatta değişik düşünceler içine girmiştim.şimdi ameliyat olacağım için ölüm sakat kalma gibi korkularım var.
İnanın bazen bende öyle düşünüyorum ya annem ölür babam başkasıyla evlenirsen diye ve kızıyorumBiz
Bizim de bir yakinimizın eşi kırkı çıkmadan sevgili yapmıştı. Onu görünce annem önce ölür de babam evlenir diye korkmuştum. Ama insanın korktuğu başa geliyor çokta düşünmemek lazım
Doğru yazmisiniz ama ben yinede arkamdan benim icin dua eden hayir yapan insanlarin olmasini isterim, buda unutulmamakdirOooo ben öldükten sonra beni unutsalar nolucak,unutmasalar nolucak.Önemli olan ahiretini yakmamak.Allah bizi imandan kurandan ayırmasın gerisi boş.He bu arada peygamber efendimiz (SAV)Bütün zevkleri kökten yok eden ölümü çok hatırlayınız diye bir hadis var.Korkmayın.
Acı tabiki ilk günkü gibi değil ama sık sık acısını hissediyorsun ve dayanılmaz bir özlem sarıyor bazen ..Peki eskisi gibi üzülüp Canınız yanıyormu
Canım bedenimden çıkınca babam da aklımdan çıkacaktır...İyi gecelerr Ölüm korkum var daha doğrusu sevdiklerimi kaybetme korkusu var
Ölmekten korkuyorum
Unutulmuyor. 6 yıl önce 21 yaşındayken dayımı kaybettik, bir fotoğrafına bakınca içim acıyla doluyor. Çok özlüyorum onu. İnsan en sevdiklerini unutamaz bence..İyi gecelerr Ölüm korkum var daha doğrusu sevdiklerimi kaybetme korkusu var
Ölmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?