- 22 Ocak 2022
- 1.051
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Hicbir zaman unutmazsın.Acın özleme dönüsür.Bir hayatı sevdiklerin olmadan yasayabildigin kadar yasamaya calısırsın.Çunku yanında olan sevdiklerin buna değer.Sizce ölenlerin çalbuk mu unutulur yoksa hiç unutulmazmı
Ölmekten korkuyorum
Unutulmak,silinmek canımı yakıyor
Ben annemi kaybedicem diye çok korkuyorumHicbir zaman unutmazsın.Acın özleme dönüsür.Bir hayatı sevdiklerin olmadan yasayabildigin kadar yasamaya calısırsın.Çunku yanında olan sevdiklerin buna değer.
Ve ölüm,inancıma göre bir baslangic ise, bedenim bu dunyada kıyafetim oluyor.Babamı da ablamı da öldüler diye unutmadım unutmayacağim.
Keşke unutsakUnutulmaz ölenler. Ama hayatı yaşamak zorunda olduğumuz için devam ederiz . Hep bir iç çekişte acı akla gelir. Rabbim sabır versin ölü su olanlara. Kendinizi bu psikolojiye sokmayin. Hayatı güzel yaşamaya çalışın. Afiyetli ömürler diliyorum
İnsan herşeye alışıyor.Kaybedecegim diye korkmak yerine varlarken kıymetlerini bilmek lazim.Korku hissi geldiginde gidip saril mesela:)Ben annemi kaybedicem diye çok korkuyorum
Gerçekten çokta iyi bir anne değil ama kötüde değil
Sanki yaşayamam gibi geliyor
.
Doğru ama elde değil başımı yastığa koyunca bile böyle düşünüyorumKorku vucutta kortizol hormonu üretir yani bu dusunceler sizi sadece hasta etmeye yarar. Kendiniz ve yakınlarınız için iyi dusunceler içinde olun.. Ben Kardesimi kaybettim.. Değil unutmak her günüm onunla geciyor.. Gezdigimiz gittigimiz her yerde o var.. Her gun ruyalarda bulusabilmek umuduyla gece yastıga basını koyuyorsun.. Bir sey yaptıgımda acaba o ne derdi diye dusunuyorum. Yani vefat eden sevdiklerimizi kalbimizde hergun anıyoruz. Acı hiç geçmiyor ozlem katmerlesiyor ama Allah bir sekilde sabrınıda veriyor. İmanımız olmasa buna nasıl dayanılırdı bilmiyorum. Ahiret inancı bir gun tekrar bulusacagımıza olan inancım beni ayakta tutuyor. Biliyorum ki er ya da gec hepimizin ugrayacagı durak orası.
Öyle yapıyorum ve çok iyi geliyor:))İnsan herşeye alışıyor.Kaybedecegim diye korkmak yerine varlarken kıymetlerini bilmek lazim.Korku hissi geldiginde gidip saril mesela:)
Unutulmak degilde arkamda birakacagim sorumlulugum olan evlatlarim bensiz napar diye dusunmekden o topragin altina nasil girip çürücem kabir azabını yaşamakdan börtü boceklere yem olmakdan korkuyorumİyi gecelerr Ölüm korkum var daha doğrusu sevdiklerimi kaybetme korkusu var
Sizce ölenlerin çalbuk mu unutulur yoksa hiç unutulmazmı
Ölmekten korkuyorum
Sevdiklerimi kaybetme korkusu çok var daha onlar ölmeden acılarını yaşıyorum
Yaşarlarken bunu yaşarsan işin zor . Onlarla olan anları dolu dolu yaşayıp kıymet bilmek gerekir. Çabuk unutulmaz bizi tanıyan son kişi de öldüğünden bu hayatta tozumuz kalmayacak dert etmeyin hayatınızı yaşayınİyi gecelerr Ölüm korkum var daha doğrusu sevdiklerimi kaybetme korkusu var
Ölmekten korkuyorum
Kuzum benim Rabbim sabır versin. Üzme kendini hiçbir şey için hayat kısaKeşke unutsak
İnşaAllah hepimizin ömrü güzel olsun❤
Bu hayatını etkileyecek kadar yoğun bi duyguysa sabah akşam kafaya takıp yaşantını aksatıyosan psikolojik destek almalısınİyi gecelerr Ölüm korkum var daha doğrusu sevdiklerimi kaybetme korkusu var
Ölmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?