• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölenler unutuluyor mu gerçekten?

Tabii ki herkesin mutlu olmaya hakkı var olsunda zaten ama bence gerçek sevgi anne babadadır
Ölsen bir ömür yas tutan onlar gerisi hep 2 gün ağlıyor hatta2 gün bile ağlamıyor sonra hayatına bakıyor
Sevgilim eşim ben ölünce umrumda olmaz ne yaparsa yapsın ancak beni unutacaği kesin
Yani biz güzel ansın deriz ama onlar unutur.
Neyse size katılmıyorum kısaca, anne baba toplumsal rollerini oynuyor. Sizin anne babanız başkasının anne babası olabilirdi aynı şekilde sevecek miydiniz onları, seçmediğiniz insanlar anne baba.

Benim arkamdan sevdiğim kötü anmasın zaten güzel ansın beni.

Sizin düşüncenizi fazla dramatik ve kaderci bulmakla birlikte saygı duyuyorum

İyi gecelerr Ölüm korkum var daha doğrusu sevdiklerimi kaybetme korkusu var
Sizce ölenlerin çalbuk mu unutulur yoksa hiç unutulmazmı
Ölmekten korkuyorum
Unutulmak,silinmek canımı yakıyor
Sevdiklerimi kaybetme korkusu çok var daha onlar ölmeden acılarını yaşıyorum
Ben öldükten sonra unutulmuşum silinmişim ne önemi var ki, her canli ölümü tadacaktir er ya da gec. Önemli olan şu ahir ömrümüzde iyi insan olmak iyilikten yana olmak, sahip oldugumuz hayati en verimli sekilde gecirmek yani şöyle ki herkes ölecegini bile bile yaşiyor ama bazilari da hiç ölmeyecekmiş gibi davranıyor. Allah sıralı ölüm versin, Rabbim kimseye de kaldiramayacagi yuku yuklemez. Unutmayi vermeseydi Allah hayat gercekten yasanmasi cok zor bir hal alabilirdi, iyi ki unutmak ve alismak var. Sevdiklerinizi kaybetmekten korkuyorsaniz her gunu son gununuzmuş gibi sevgiyle geçirin🌸

O zaman benim soruma yazmayacak.
Ayrıca sanane kime ne sorarsan sorarım sana niye dert oldu gelip senin sorunda mı soruyorum SANANE
Bana bak canın sıkılıyorsa git başka yerde debelen

anıtı yapılacak kadınsın ama önce kibar bir üslup emi ...

senin için dünya tarihindeki en önemli gün doğduğun gün galiba. öldüğün gün de dünya dursun, herkes seninle ölsün mü istiyorsun? yoksa, ailen öldükten sonra yaşamaya devam edemezsin diye mi korkuyorsun? anlamadım, bunlara niye kafa yoruyorsun? bu kadar egosantrik olma. sevdiğini gömmeyen kimse yoktur dünyada. bir yolunu bulup yaşar insan. sen de bulursun, seni gömecek olanlar da bulur merak etme ama sen şimdi halen sevdiklerin yaşıyorken, sen hala genç, sağlıklı ve güzelken güzel bir yaşam sürmenin yolunu bulmaya bak, bence.

senin için dünya tarihindeki en önemli gün doğduğun gün galiba. öldüğün gün de dünya dursun, herkes seninle ölsün mü istiyorsun? yoksa, ailen öldükten sonra yaşamaya devam edemezsin diye mi korkuyorsun? anlamadım, bunlara niye kafa yoruyorsun? bu kadar egosantrik olma. sevdiğini gömmeyen kimse yoktur dünyada. bir yolunu bulup yaşar insan. sen de bulursun, seni gömecek olanlar da bulur merak etme ama sen şimdi halen sevdiklerin yaşıyorken, sen hala genç, sağlıklı ve güzelken güzel bir yaşam sürmenin yolunu bulmaya bak, bence.
Ne diyosunuz siz???kim dünya dursun diyo kim herkes ölsün diyo
Egzosantrik olduğumu nereden çıkardınız canınız sıkılıyorsa gidin başla şeylerle uğraşın burada olmayan şeyleri çıkartıp canımı sıkmayın yazmayın sizle uğraşamam.

Ben annemi kaybedicem diye çok korkuyorum
Gerçekten çokta iyi bir anne değil ama kötüde değil
Sanki yaşayamam gibi geliyor
Anacığımı 14 yaşında kaybettim :(
öyle demeyin

unuttum mu hayır
evlenirken, kardeşimin mezuniyetinde, çocuklarımın doğumunda hep aklımdaydı
kardeşim evlenirken vs

yaşayamam gibi geliyor yaşayıp gidiyoruz bir şekilde
Allah tan geldik ve yine ona döndürüleceğiz

Anacığımı 14 yaşında kaybettim :KK43:
öyle demeyin

unuttum mu hayır
evlenirken, kardeşimin mezuniyetinde, çocuklarımın doğumunda hep aklımdaydı
kardeşim evlenirken vs

yaşayamam gibi geliyor yaşayıp gidiyoruz bir şekilde
Allah tan geldik ve yine ona döndürüleceğiz
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🤲🏻
Anneme soruyorum babanı unuttunmu diye diyor ki bazen günlerde aklıma gelmiyor o kadar geçti acısı İlk çünkü gibi değil
İnşaAllah hepimiz ölenleri unuturuz da hayatımıza devam ederiz

burada ve heryerde bişey sorarken özellikle acı ile alakalı insanların canını yakmamaya gayret edin olur mu?
Kimsenin canını yakkmadım yakmamda
Ama insanlar bazen beni tanımadan kişiliğim Hakkında kötü yorum yapıyor ve böylelerine tahammül edemiyorum

Kimsenin canını yakkmadım yakmamda
Ama insanlar bazen beni tanımadan kişiliğim Hakkında kötü yorum yapıyor ve böylelerine tahammül edemiyorum
insanlarla konuşmalarınızın çoğunu okumadım
hani arkadaşa demişsiniz ya acınız ilk günkü gibi duruyor mu diye böyle sormamak lazım
26 sene oldu annemi kaybedeli şu gün bana biri böyle sorsa hem üzülür hem çok kızarım
o yüzden dedim

insanlarla konuşmalarınızın çoğunu okumadım
hani arkadaşa demişsiniz ya acınız ilk günkü gibi duruyor mu diye böyle sormamak lazım
26 sene oldu annemi kaybedeli şu gün bana biri böyle sorsa hem üzülür hem çok kızarım
o yüzden dedim
Koü niyetle sormadım sadece merak ettim ama o tabii üzülmüş olabilir hiç fark etmedim

Back