- 23 Temmuz 2016
- 184
- 91
- 103
+1Gorumcen kendi didisinin didisini kendi evinde misafir etsin. Senin evinde ne isleri var? O ev kopeklerin sonucta kimse kusura bakmasin. Esin de bi safmis, ben olsam hiiiic istifimi bozmaz,misafir gelince de arka odadaki timsahi da salayim ben der iceri gecerdim
Hayir yani evin bireyi,sahibi onlar. Misarif misafirligini bilse keske+1
Buna kesinlikle katılıyorum.
Benim de bir kedim vardı bir zamanlar, van kedisi.
İri yapılı olduğu için genelde gelenler korkuyordu.
Fakat ben istifimi bozmuyordum, genelde "siz ona ilişmezseniz o da size ilişmez" derdim.
Zaten saldırgan yapısı olacak hali yok evcil bir kedinin.
Genelde erken kalkarlardı, çokta tın...
Sinir olmayın, sadece kibar bir ağızla hadlerini bildirin yeterli...
Gelirken sana mı sormuşlar da, "odaya kapatın" diyorlar.
Terbiyesizler...
Veterinerimiz birinin Kurt kırması diğerinin Rus finosu olduğunu söyledi ama emin değiliz çünkü sokakta buldukyani ben korkmam bide bir sey sorcsm kopeklerinizin cinsine
Hahahahhahaha çok çocuklu bir aile gibiyiz tam olarak aslında farklı hiçbirşey yok ağlamalar çığlıklar yerine arada havlamaları oluyor:))) evi canlandırdım gözümde. Nasıl bakıyorsunuz ben onu merak ettim en çok. Ben çok sevmeme rağmen 1i bile çok zor geliyor. Tam hevesleniyorum sonra bakamazsam diye vazgeçiyorum. Bencede odaya falan kilitlemeyin. Hatta verin adresi ben geleyim hazır öyle eğlenceli bir ev bulmusum mıncıklaya mıncıklaya sevip doyayım hepsine
Bizimkiler sürekli bizle aynı ortamdalar ama ben sadece günde 2 saat falan ayrı kalıyorum ki misafir olan ortamı daha çok seviyorlar çünkü genelde gelenler onlarla oynuyorlarBizimde evimizde bi köpek var. Evet bizim icinde o ailenin bi bireyi ama hayvan seven var sevmeyen var onlara saygi duymak zorundayiz. Sevmeyen bi misafirim gelince direk odasina koyururm. Zaten oyuncaklari var onlarla oynarken zamanini geciriyo.
Dışarda buluşurduk Can'ım o da dert miNeyseki senin akraban falan değilim köpeklerden çok korkarım ben evinden içeri sokmazdın sanırım
Eşim köpeklerle dışarı çıktı maalesef arada görümcem vardı çünkügörümcenin dıdısının dısısı size niye geliyor? böyle bişey isteme hakkını kendinde nasıl buluyor?
kabul etmediniz umarım.
Ben korktuklarını düşündüğüm için çok üstelemedim ama eşim öyle düşünmüyor ayrıca korkan insan eve gelmek için de bu kadar diretmez siye düşünüyorum sonuçta evimde köpeklerim olduğunu biliyordu gelmeden öncedeBen çok korkarım köpekten ,besleyemem mesela,besleyene de gitmem, aşırı bir korku bu, köpeği evde beslemenin doğru olmadığına inandığım için de gitmem ayrıca...
Kediden de korkarım ama o kadar değil. Bir arkadaşımın var kedisi, ben gidince salonda oturuyorum, kapım kapalı oluyor,bunu ben talep etmedim, kendisi yapıyor,hiç de sorun edecek değilim. Ben hayvanın düzenini bozmaktan dolayı rahatsız oluyorum zaten, çünkü gördükçe bağırıyorum istemsiz..
Hayvan besleyenlere saygı duymak lazım, onlar da fobisi olan, rahatsız olanlara saygı duymalı diye düşünüyorum.
E belki ben evini merak ediyorumdur ya da ne biliyim velevki kız kardeşin falanım hep mi dışarıda buluşcaz?Dışarda buluşurduk Can'ım o da dert mi
Evet tavır hoş değilmiş, haklısınız orda..Ben korktuklarını düşündüğüm için çok üstelemedim ama eşim öyle düşünmüyor ayrıca korkan insan eve gelmek için de bu kadar diretmez siye düşünüyorum sonuçta evimde köpeklerim olduğunu biliyordu gelmeden öncede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?