Oldu paşam başka..

İnşallah çok istiyorum, eşim de razı olsa...
Çocuğun varsa evcil hayvanla büyüyen çocuk hem daha sağlıklı hemde sorumluluk sahibi oluyor de.
Çocuk yoksa da hem alıştırma olur hemde eve neşe gelir de
Tabi tatile gitmemeyi ya da tatile de onlarla gitmeyi göze almalısın

Afedersiniz ama ilk defa da evinize geliyor olsalar, onlar da birer canlı ve bu ev onların da evi odaya vs kapatamam diyebilirdiniz.
Daha sakin bir şekilde.
Bu evinize ilk kez gelen misafire gösterilecek bir taviz değil çünkü.
Korktuğu için mi kapatılmasını istiyor?

Düşünsene misafir sana ya bebegin çok ağlıyor acaba arka odaya mi götürüp koysan dese ne yaparsın.

Bana göre hayvan besleyen insanların bu şekilde davranması abes olmaz.

Bilmiyorum belki de ben katıyım böyle konularda.
Böyle böyle insanlara taviz verilmiş oluyor.

Aslında herkes yerini ve haddini bilse bu durumlar hic olmaz.

Eşiniz de bir daha ben gezdirmeye çıkarayım demesin asla.

Haddini bilmeyen insanlar densizler görümcem olmasa arada zaten hiç görüşmek isteyeceğim insan değil sırf muhattap olup sinir olmamak adına çıktı evden zaten

Haddini bilmeyen insanlar densizler görümcem olmasa arada zaten hiç görüşmek isteyeceğim insan değil sırf muhattap olup sinir olmamak adına çıktı evden zaten

Peki korktuklari için mi başka bir sebep mi var?

Peki korktuklari için mi başka bir sebep mi var?
Ben öyle düşünmüştüm ama eşim sokakta bulduk sokak köpekleri diye istemediler dedi halbuki bebeklik zamanlarından beri aşıları bakımları yapılıyor. Kedimiz cins kedi ona hiçbirşey demediler

Ben öyle düşünmüştüm ama eşim sokakta bulduk sokak köpekleri diye istemediler dedi halbuki bebeklik zamanlarından beri aşıları bakımları yapılıyor. Kedimiz cins kedi ona hiçbirşey demediler

Neyse susuyorum.
Yoksa ban yerim.

Allah hidayet versin.
Akılları samanla dolulara..

Ben kopeklerden cok cok cok korkarim, yolda gorsem yolumu degisirim o derece. Ama bu demek degilki sevmiyorum. Ben sahsen gelmezdim ve sebebini soylerdim. Belki disarda gorusurdum. Benim soyle bir anım var; anlatayim. Ben iş arkadasima bebek gormesine gittim, hollandalilarin yarisindan cogunda evlerinde kopek olur. Ama bu arkadasimda oldugunu bilmiyordum. Iceri girer girmez ustume dogru kosa kosa geldi, ben dondum kaldim taş kesildim orda, ama kucuk beyaz tatli kopekti. Arkadasim onu bahceye goturmek istedi, ben israrla yok dedim ama rahat oturamadigimi fark edince goturdu.
Yani demek istedigim, cok cok cok korksamda, benim yuzumden bir hayvanin bi yere kapatilmasini istemem, hadi bahce neyse ama odaya kapatmak biraz ters geldi gibi. Belki buyuk bir kopek olsaydi, sebebini guzelce soyleyip kapidan geri donerdim herhal.

Belki koşup gelse evet korktu derdim ama öyle bi davranışları olmadı herkes sizin kadar anlayışlı değil işte maalesef

yani ben korkmam bide bir sey sorcsm kopeklerinizin cinsine

Bence esiniz yanlis yapmis.
Hayir kopegimi kapatamam.evimizin duzeni boyle o da bu evin ferdi deseydiniz.kendi kalkip gitmek zorunda kalirdi:)

:))) evi canlandırdım gözümde. Nasıl bakıyorsunuz ben onu merak ettim en çok. Ben çok sevmeme rağmen 1i bile çok zor geliyor. Tam hevesleniyorum sonra bakamazsam diye vazgeçiyorum. Bencede odaya falan kilitlemeyin. Hatta verin adresi ben geleyim hazır öyle eğlenceli bir ev bulmusum mıncıklaya mıncıklaya sevip doyayım hepsine

Arka odadaki timsah. Koptum orda :). Supersin

Ya şu kraliyet havası olan tipler yok mu tam nefretlikler.
Dünya bir tek onlar için var.
Kediler köpekler iğrenç tiksinç onlara göre.
Zeka seviyeleri bile olmayan insanlar için eşinize ve hayvanlara yazık üzüldüm.
Bir daha sizi ararlarsa biz sizi misafir olarak istemiyoruz diyin.
Hadsizler.

Aaa. İstemiyorsa gelmesin canım..
Evimdeki kibrit çöpünün bile yerini değiştirmem başkaları için. Bizimde vardı öyle bir tanıdık, vardı diyorum zira artık görüşmüyoruz.. Yavruşlarımın daha ilk zamanlarında o da kapatmamı istedi. Bende kibarca rahatsız oluyorsan patili ortamlara girmemelisin dedim.. Resmen bi daha gelme dedim işte. O da anlamış olacak ki bir daha gelmedi. :) :)

İstemiyorsa kendisi çıksın dışarı evin çocuğunu odaya kapatmakla aynı şey, hayret yanii.

Ben de kedi kopekle cok hasir nesir olan bir insan olmadigim icin kopekten biraz korkarim. Evinde kopek olan akrabama da gittim ama hic bi zaman odaya kapat diye bir istekte bulunmadim. Aksine yaklasmayi korkumu yenmeyi denedim. Tuhaf insanlar var gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…