Bakin siz disarida zevk alamiyorum diye hayvanlarin saatlerce kapatilmasi istiyorsunuz ve buna karsi cikanlara bencil diyorsunuz.her şeyin bir adabı var. dışarda buluşunca zevk alamıyorum . sürekli bende buluşunca da karşımda ki rahatsız oluyor ... ben gelmeden önce zaten ben gibi gerçekten korkan biri söyler bunu rahatsız oluyorum emin misin diye . Mesela benim kuzenimin kedileri var kalkıp odaya kapat demiyorum ama diyorum abla ben gelirim ama biliyorsun durumu ... ben ilk gördüğümde kediler küçükken çığlık atmıştım o gün bu gündür benden haz etmiyorlar ablamda ona göre duruma bakıyor . Mesela kedileri seven komşusu mu var hemen ona bırakıyor bir kaç saat yada beni odaya hapsediyor dediğim gibi sadece biz değil o hayvanlarda bundan rahatsız oluyor ...
Siz kapatilmasini isteriniz, ev sahibi kabul eder-etmez bu ona kalmis. Onceden "ben korkarim, kapat" derseniz ve tamam derlerse zaten sorun yok. Ben mesela tercih etmem cocugumu izole etmeyi. Dogdugundan beri misafirlerimle ic iceler, eve gelen misafire top getirirler oynamak icin. Alisik degiller ve mutsuz etmek istemiyorum. Bu beni bencil yapmaz.
Ama evde hayvanlar oldugunu bilerek gitmek, eve girdiginde de kapat bunlari demek sacmalik.