- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Tabiki gidicekkkkkkkIyi akşamlar kızlar, kırk dakika plates çalıştım, kendimi çok iyi hissediyorum, gideceK o göbek ve yanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki gidicekkkkkkkIyi akşamlar kızlar, kırk dakika plates çalıştım, kendimi çok iyi hissediyorum, gideceK o göbek ve yanlar
Su icsen gobegn cikiyor cunku ordaki kaslar arkalara kaybolmus:)kızlar bende başlamak istiyorum fakat evde mezura yok alır almaz ölçerim tek sıkıntım basen iç bacak ve su içsem göbeğim çıkıyor
Supersin hayatmmmmasallah gelen olmamis
kizlarrrrr hemen vazmigectinizzzz hani o hevesle buraya gelenlerrrrr
neyse 1saat 10 dk yuruyus+30 dk b-fit sisteminde spor +80 ip atlama
heryerim agrisada kendimi harika hissediyorum
Ay sporda yapiyorum ama olmuyor isteSporla bebegmm
Sabır canım hemen gitmiycek ki sabir..Ay sporda yapiyorum ama olmuyor iste
Ne kadar sürede gider acaba daha ne kadar sabır gostermem lazımSabır canım hemen gitmiycek ki sabir..
Iyi akşamlar kızlar, kırk dakika plates çalıştım, kendimi çok iyi hissediyorum, gideceK o göbek ve yanlar
Hoşbuldukk şuan öyle bir imkanım yok maalesef. Üniversitedeyken çok yapardım şimdi yazılımcıyım oturuyorum paso tam başlıyorum spora bi hastalık çıkıyor bu seferde retinam iltihap kaptı
Ayyy bu kilolardan nasıl kurtulacagim ben
Ay sporda yapiyorum ama olmuyor iste
Ne kadar suredir ne yapiyorsunNe kadar sürede gider acaba daha ne kadar sabır gostermem lazım
Canim 6 ay kadardir ara ara plates yapıyorum ve 30 günlük olan egzersizin 2. LevelindeyimNe kadar suredir ne yapiyorsun
ben bugun tatil gunumdeydim sporda yarın kaldıgım yerden devam
Canim 6 ay kadardir ara ara plates yapıyorum ve 30 günlük olan egzersizin 2. Levelindeyim
Ben de jillian yapiyorum her yerm agriyo ama :? Bi faydasini gordnmuCanim 6 ay kadardir ara ara plates yapıyorum ve 30 günlük olan egzersizin 2. Levelindeyim
Öyle tabi,, ama görmeyınce olmuyor maalesef. Neyseki iyiyim baslayacagım yine sil bastanyebrikler Tebrikler
gidecek fazlaliklarr
oncelille spor yapmana engel olan hastaliklarin icin gecmis olsun tatlim.
ama inan spor insana kendini cok ii hissettiriyor
duzenli yapman lazim canim sabir lazimm bi anda olmadigi gibi bi andada gitmiyor
Çok sağol talım iyiym başlayacağım sıfırdan jilliana agrılarım gectı çok şükür :) senin nası gidiyor kaçıncı gunundesın?Hadi yaa cok gecmis olsun canm iyi misin smdi
Level 1in ucuncusunu dun azcik yaptm dayanamadim bacagimn agrisina bugun yine 3.gunumu tekrarliycam canmÇok sağol talım iyiym başlayacağım sıfırdan jilliana agrılarım gectı çok şükür :) senin nası gidiyor kaçıncı gunundesın?
Öyle tabi,, ama görmeyınce olmuyor maalesef. Neyseki iyiyim baslayacagım yine sil bastan
Canm agrilarinin ustune git ben oyle yapmistim aciyo tabi dun yarim biraktim ama onceki gun acimasina ragmen yapmistim..Kizlar her yerim agriyor
ama ara vermicem
bugun gidebilirsem spora gidicem gidemesemde evde kendim bisiler yapacagim
agrilarima yenik duamek istemiyorum
Ben de 3 te bırakmıştım. 3 ten mı devam edeyım 1 den mi ?Level 1in ucuncusunu dun azcik yaptm dayanamadim bacagimn agrisina bugun yine 3.gunumu tekrarliycam canm