- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Tatlim iki daika isindiktan sonra mekik Ceksen her sabah aksam?biz burda otururken benim göbek zor ericek niyet varda icraat yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlim iki daika isindiktan sonra mekik Ceksen her sabah aksam?biz burda otururken benim göbek zor ericek niyet varda icraat yok
canım göbek için onu yaparım mekkte sıkıntı yok.. da skılaşmak için pilates yapmam lazım onada cok üseniyorum başlasam devamı gelirde..Tatlim iki daika isindiktan sonra mekik Ceksen her sabah aksam?
Basla basla bak gelinligini dusun evliligini dusuun:)canım göbek için onu yaparım mekkte sıkıntı yok.. da skılaşmak için pilates yapmam lazım onada cok üseniyorum başlasam devamı gelirde..
İnşallah tatlımBasla basla bak gelinligini dusun evliligini dusuun:)
Hosgeldin tatlim1.76 boyum, kilom 61-63 arası 57 idim bir zamanlar. Basen 99 cm, gogus 90, bel 67. Basenın ve bacaklarımın ıncelmesını ıstıyorum ;(
1.76 boyum, kilom 61-63 arası 57 idim bir zamanlar. Basen 99 cm, gogus 90, bel 67. Basenın ve bacaklarımın ıncelmesını ıstıyorum ;(
Canm basiniz sag olsun allah sabrini versin..Topigiminnn Guzel Kizlarii Gunaydinnn
Bugun Cuma haftanin son gunu sporumuzu unutmuyoruzzz.
Bugun benim cok yogun gececek.
Yarin kardesimin dogum gunu ve bi kac arkadasiyla birlikte bu gece bizim evde kutlicaz. Eglence amacli olmyacak maksat beraber olmak hatirlamak falan.
6 ay once kuzenimi kaybettik cok genc ve ani bi olum oldugundan halaa alisamadik o nedenle bi cok sey icimize sinmiyor
Ama elimizden geldigince hem onu hatirlicaz hemde birbirimizi oda boyle isterdi.
Sevgiyle kalinn
Canm basiniz sag olsun allah sabrini versin..
Siz mutlu vakit gecirin onu aninki o da gorsun biyerlerden..
Spor unutulur mu hicc
Dogum gunu kutlu olsun kardesinin nice saglikli yillara:)
kızlar bende başlamak istiyorum fakat evde mezura yok alır almaz ölçerim tek sıkıntım basen iç bacak ve su içsem göbeğim çıkıyor
Hoşbuldukk şuan öyle bir imkanım yok maalesef. Üniversitedeyken çok yapardım şimdi yazılımcıyım oturuyorum paso tam başlıyorum spora bi hastalık çıkıyor bu seferde retinam iltihap kaptıHosgeldin tatlim
Gunaydin kizlarr
Canm bacak kalca kol gobek olculerini de alip hepsini yazar misin
Spor yapiyor musun
Sporla bebegmmAyyy bu kilolardan nasıl kurtulacagim ben
Hadi yaa cok gecmis olsun canm iyi misin smdiHoşbuldukk şuan öyle bir imkanım yok maalesef. Üniversitedeyken çok yapardım şimdi yazılımcıyım oturuyorum paso tam başlıyorum spora bi hastalık çıkıyor bu seferde retinam iltihap kaptı